Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Ensimmäiset Kauppalehden Johtamisen käsikirjat markkinoille

Ensimmäiset Kauppalehden Johtamisen käsikirjat markkinoille

ALMA MEDIA OYJ             LEHDISTÖTIEDOTE 04.11.2004
 
Ensimmäiset Kauppalehden Johtamisen käsikirjat markkinoille
 
Kauppalehden Johtamisen käsikirjat tuo Tanskassa ja Ruotsissa suositun yrityskirjakonseptin Suomeen. Käsikirjat ovat elinkeinoelämän johdolle ja esimiehille suunnattuja eri liiketoiminta-alueiden kokonaisvaltaisia hakuteoksia, jotka sisältävät sekä teoriaa että käytännön esimerkkejä. Perinteisistä yrityskirjoista poiketen kirjoja ei ole sidottu, vaan materiaali on koottu kansioon. Käsikirjojen tilaaja saa materiaaliin jatkuvan päivityksen sekä mahdollisuuden tavata kirjoittajia ja kysyä heiltä lisätietoja sähköpostitse.  
 
Ensimmäiset neljä kirjaa marraskuussa
 
Ensimmäiset suomalaiset Johtamisen käsikirjat ilmestyvät marraskuun aikana. Aihealueet ovat:
–          Hallitustyö (päätoimittaja Antti Hannula, toimituskunnassa mm. Eva Liljeblom)
–          Osto- ja logistiikkajohtaminen (päätoimittaja Kari Litja, toimituskunnassa mm. Johannes Koroma)
–          Tulosta henkilöjohtamisella (päätoimittajat Mikko Paloranta ja Marjut Luoso, toimituskunnassa mm. Suomen Strategisen Johtamisen Seuran jäseniä)
–          Markkinointiviestinnän johtaminen (päätoimittaja Pia Rautakorpi-Hannula)
 
Ensi vuoden puolella tulossa ovat mm. asiakkuuden, tietohallinnon, tietopääoman ja yrityksen kasvun johtamista käsittelevät kirjat.
 
Monipuolinen, jatkuvasti päivitettävä kokonaisuus
 
Kauppalehden Johtamisen käsikirjat antavat lukijoilleen kattavat ja ajankohtaiset tiedot valitusta liiketoiminta-alueesta. Kirjat toimivat neuvonantajina liiketoiminnan kehittämiselle niin suurissa kuin pienissäkin yrityksissä. Johtamisen käsikirja sisältää sekä teoriaa että case-esimerkkejä suomalaisen elinkeinoelämän näkökulmasta.
 
Perinteisistä yrityskirjoista poiketen kirjoja ei ole sidottu, vaan aineisto on koottu kansioon. Jokaiseen kirjaan toimitetaan neljä kertaa vuodessa päivityspaketti, joka sisältää sekä kokonaan uusia artikkeleita että aiempien artikkeleiden päivityksiä. Materiaali on käytettävissä myös verkkoversiona.
 
Käsikirjojen sisällön tuottajat ovat maan ja alansa johtavia asiantuntijoita. Kirjojen tilaajat voivat esittää kysymyksiä käsikirjan sisällön aiheista suoraan kirjoittajille ja tavata heitä aiheita käsittelevissä aamiaisseminaareissa. 
 
Käsikirjat menestys Ruotsissa ja Tanskassa
 
Kauppalehti julkaisee kirjat yhteistyössä käsikirjoja Suomessa tuottavan Bonnier Business Forum Oy kanssa.
Maaliskuun alussa perustettu yritys toimii Kauppalehden tiloissa ja kirjat markkinoidaan Kauppalehden brändin alla. Bonnier Business Forum Oy on osa Johtamisen käsikirjoja Tanskassa ja Ruotsissa kustantavaa Bonnier Publications -yhtiötä.
 
Johtamisen käsikirjoja on tehty Tanskassa kymmenisen vuotta ja Ruotsissa kahdeksan vuotta. Käsikirjoja on  julkaistu yhteistyössä maiden johtavien talouslehtien Børsenin ja Dagens Industrin kanssa. Kirjat ovat olleet erittäin suosittuja.
 
– Menestyksekäs kirjakonsepti saatiin nyt myös Suomeen. Johtavana talouslehtenä Kauppalehti oli luonteva valinta yhteistyökumppaniksi, kertoo Alma Media Business Information Group -divisioonan johtaja ja Kauppalehden toimitusjohtaja Juha Blomster. – Johtamisen käsikirjat täydentävät hyvin Kauppalehden monipuolista talousinformaatiotarjontaa.
 
– Käsikirjoilla on naapurimaissa useita tuhansia tilaajia. Pyrimme samaan Suomessakin ja tähtäämme voitolliseen tulokseen vuoden 2006 loppuun mennessä, kertoo kirjojen kustantamisesta vastaava tuotepäällikkö Janne Viitala Bonnier Business Forum Oy:stä.
 
Lisätiedot:
– Juha Blomster, divisioonajohtaja Alma Media Business Information Group, toimitusjohtaja Kauppalehti,
puh. (09) 507 7530, juha.blomster@kauppalehti.fi
– Janne Viitala, tuotepäällikkö, Bonnier Business Forum Oy, puh. 050-594 2006, janne.viitala@kauppalehti.fi
 
Kauppalehden Johtamisen käsikirjat http://johtaminen.kauppalehti.fi
  • Julkaistu: 4.11.2004, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli