Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > ALMA MEDIA OYJ:N ja eQ PANKKI OY:N VÄLILLE LP-MARKKINATAKAUSSOPIMUS

ALMA MEDIA OYJ:N ja eQ PANKKI OY:N VÄLILLE LP-MARKKINATAKAUSSOPIMUS

Alma Media Oyj on tehnyt eQ Pankki Oy:n kanssa sopimuksen LP-toiminnasta yhtiön II-sarjan osakkeella 1.11.2004 alkaen. 
 
Sopimuksen mukaan eQ Pankki Oy antaa Alma Media Oyj:n II-sarjan osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen siten, että suurin sallittu osto- ja myyntitarjouksen välinen erotus on 3 % laskettuna ostotarjouksesta. Tarjoukset sisältävät vähintään 2 000 osaketta, joka vastaa 40 pörssierää.
 
eQ Pankki Oy sitoutuu antamaan Alma Media Oyj:n II-sarjan osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen Helsingin Pörssin kaupankäyntijärjestelmässä Pörssin päälistalla jokaisena pörssipäivänä vähintään kahdeksankymmentäviisi (85) prosenttia Pörssin jatkuvan kaupankäynnin ajasta sekä Alma Media Oyj:hin sovellettavassa Pörssin päivän avaus- ja päätösmenettelyssä.
 
Sopimus on voimassa 6 kuukauden määräajan jälkeen toistaiseksi Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Samassa yhteydessä yhtiön ja Conventum Pankkiiriliike Oy:n välinen 19.1.2004 allekirjoitettu sopimus markkinatakauksesta on sovittu päättymään.
 
 
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Ahti Martikainen
viestintäjohtaja
 
 
JAKELU
Helsingin Pörssi, Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
Alma Media on Suomen johtavia mediayrityksiä. Sen pääliiketoiminta-alueet ovat sanomalehtien kustantaminen ja painaminen, taloudellisen informaation kustantaminen ja jakelu, televisio- ja radioliiketoiminta sekä luokitellut palvelut. Konserni julkaisee yli kolmeakymmentä sanomalehteä. Näistä tilattavien lehtien yhteenlaskettu levikki on noin 600 000 kappaletta. Lukijoita konsernin lehdillä arvioidaan olevan yhteensä yli kaksi miljoonaa. Alma Median televisiokanavat tavoittavat päivittäin 3,3 miljoonaa suomalaista eli 72 prosenttia kaikista televisionkatsojista. Konsernin tuotoista noin kaksi kolmasosaa muodostuu mediamainonnasta ja loppuosa sanomalehtien levikkituotoista ja eri mediapalveluiden veloituksista. Alma Median osuus Suomen mediapanostuksista on 28 prosenttia. Konsernin liikevaihto vuonna 2003 oli 461 miljoonaa euroa. Yhtiön osakkeet noteerataan Helsingin Pörssissä. I-sarjan kaupankäyntitunnus on ALM1V ja II-sarjan ALM2V.
  • Julkaistu: 1.11.2004, 10:13
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli