Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > JOBLINESTA MONSTER.FI

JOBLINESTA MONSTER.FI

JOBLINESTA MONSTER.FI
 
Alma Media -konserniin kuuluva työpaikkailmoitusmedia Jobline.fi on marraskuun alusta nimeltään Monster.fi. Omistussuhteet säilyvät ennallaan: Monster.fi:stä Alma Media Oyj omistaa 75 prosenttia ja Monster Inc. 25 prosenttia.
 
Yhtenäistämällä kaikkien ketjussa toimivien maiden brändit saman Monster-nimen alle asiakkaat saavat monipuolisempia rekrytointiratkaisuja. Verkossa työpaikkailmoittelu on nopeaa ja tehokasta, mikä palvelee niin työnhakijaa kuin työnantajaakin
 
Monster on maailman suurin internetissä toimiva työpaikkailmoitusmedia. Palvelun piirissä on 23 maata Euroopassa, Amerikassa ja Kaukoidässä. Monsteria käyttää 47 miljoonaa työnhakijaa ympäri maailman. Sen CV-kannoissa on yli 38 miljoonaa CV:tä. Monsterin palveluja käyttäviä yrityksiä on yli 100 000. Monster Worldwide Inc. on teknologiapörssi NASDAQissa listattu yhtiö.
 
Monster myös Kauppalehti Pressoon
 
Kauppalehti alkaa julkaista lauantaisin 30.10 alkaen Uudellamaalla uutta viikkosanomalehteä Kauppalehti Pressoa. Lehteen tulee myös mittava luokiteltujen ilmoitusten osio. Presson liitteenä julkaistavaan ilmoitusosioon on koottu Monster.fi:n työpaikkailmoitukset, Etuovi.comin asuntoilmoituksia sekä viikon esittelyt hintaluokittain ja Autotalli.comin vaihtoautoilmoitukset sekä viikon esittelyt hintaluokittain. Monster.fi, Etuovi.com ja Autotalli.com ovat Suomen johtavia luokiteltuja palveluita omilla toimialoillaan. Etuovi.com jatkaa ilmestymistä myös omana lehtenään.
 
Työpaikkailmoitusten määrä palvelussamme on kasvanut vuodessa 90 prosenttia. – Yhdistämällä Alma Median lehdet ja Monsterin internetpalvelun pidämme yllä rekrytointiosaamisen etumatkaa, Jobline Oy:n (pian Monster Oy) toimitusjohtaja Stefan Kajanus kertoo.
 
– Luokiteltuihin palveluihin panostaminen on osa Alma Median kasvustrategiaa. Verkko-osaamisella konserni näkee myös kansainvälistymisen mahdollisuuksia, Alma Median toimitusjohtaja Juho Lipsanen kertoo.
 
Lisätietoja:
 
Raimo Mäkilä, divisioonajohtaja, Mediapalvelut, puhelin 040 546 1892
Pressosta: Hannu Leinonen, päätoimittaja, Kauppalehti, puhelin 507 8411
Monster.fistä: Stefan Kajanus, toimitusjohtaja, Monster Oy, puhelin (09) 507 8093, stefan.kajanus@jobline.fi
 
Raimo Mäkilän ja Jeff Taylorin kuvat osoitteessa http://www.almamedia.fi/kuvakansio?bank_folder=65
Hannu Leinosen kuva osoitteessa http://www.almamedia.fi/kuvakansio?bank_folder=53
Monsteriksi muuttuva Jobline.fi osoitteessa http://www.monster.fi
  • Julkaistu: 11.10.2004, 13:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli