Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Mascus vahvistaa asemaansa Pohjois-Euroopan johtavana markkinapaikkana ostamalla ruotsalaisen trukkimarkkinapaikan

Mascus vahvistaa asemaansa Pohjois-Euroopan johtavana markkinapaikkana ostamalla ruotsalaisen trukkimarkkinapaikan

Suomalainen sähköinen markkinapaikka Mascus (www.mascus.com) on ostanut ruotsalaisen kilpailijansa BytTruckin liiketoiminnan. BytTruck-markkinapaikka (www.byttruck.com) on keskittynyt käytettyihin varastotrukkeihin. Kaupan myötä Mascuksessa myynnissä olevien vaihtokoneiden määrä nousee 14.000:sta runsaaseen 16.000:en, mikä tarjoaa vaihtokoneiden ostajille suurimman valikoiman ja myyjille laajimman ostajakunnan Ruotsissa ja koko Pohjois-Euroopassa.
 
BytTruck on vuodesta 1999 toiminut varastotrukkien johtava markkinapaikka Ruotsissa. Markkinapaikalla on esillä noin 50 ruotsalaisen maahantuojan ja jälleenmyyjän käytetyt trukit eli yhteensä runsaat 2.400 konetta. Noin 40 %:lla myynnissä olevista trukeista on nostokyky yli kaksi tonnia.
 
Yrityskauppa tehostaa vaihtokonemarkkinan toimintaa ja täydentää Mascuksen tarjontaa. Tutkimusten mukaan vaihtokoneiden ostajat käyttävät vaihtokoneen etsimiseen korkeintaan kolmea internet-palvelua. Nyt ostajat löytävät kattavan valikoiman koneita ja laitteita yhdestä osoitteesta. Mascuksen palvelusta löytyy runsaat 5.000 maatalouskonetta, vajaat 4.000 maarakennuskonetta ja yhtä paljon kuljetuskalustoa, runsaat 3.000 materiaalinkäsittelylaitetta, sekä satoja metsä- ja ympäristökoneita.
 
BytTruck-markkinapaikka jatkaa toimintaansa marraskuun loppuun asti. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus siirtää koneilmoituksensa Mascukseen jo syksyn aikana ja ottaa käyttöön Mascuksen vaihtokonepalvelu omalla kotisivullaan. Myyjä Christer Svensson on mukana huolehtimassa asiakkuuksien sujuvasta siirrosta.
 
Mascus on Pohjois-Euroopan johtava vaihtokoneiden ja käytetyn kaluston markkinapaikka. Myynnissä olevan kaluston arvo nousee lähes 400 miljoonaan euroon. Markkinapaikoilla on asiakkaina noin lähes 600 jälleenmyyjää ja valmistajaa. Kävijöitä on kuukaudessa 150 000.
 
 
Mascus Oy Ab
 
Lisätietoja:
 
 
Kaisa Vikkula, toimitusjohtaja, Mascus Oy Ab, puh. 040-54803554, kaisa.vikkula@mascus.com
 
Arto Ventola, myyntipäällikkö, Mascus Oy Ab, puh. 0400-8790190, arto.ventola@mascus.com
 
 
* * *
 
Mascus (www.mascus.com) on sähköinen markkinapaikka vaihtokoneille ja käytetylle kuljetuskalustolle. Mascus nopeuttaa ja tehostaa vaihtokonekauppaa kokoamalla yhteen paikkaan tiedot tarjonnasta. Palvelu avattiin Internetissä tammikuun 2001 lopussa. Palvelut ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi,  englanniksi, ranskaksi, saksaksi, puolaksi ja venäjäksi. Kauppapaikalta löytyvät käytetyt maarakennus, maatalous-, ympäristö-  ja metsäkoneet, kuljetuskalusto ja materiaalinkäsittelylaitteet. Tuotemerkeistä edustettuina ovat  mm. Claas, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra, Case, Ahlmann, Bell, Caterpillar, JCB, Kobelco, Komatsu, Liebherr, Manitou, Take Job, Volvo, MAN, Mercedes Benz, Renault, Scania, Hiab, Loglift, Jonsered, Ponsse, Logset, Rottne, Valmet, Kalmar, Linde ja Rocla. Mascuksella on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa ja Englannissa. Mascus kuuluu Alma Media -konserniin.
  • Julkaistu: 1.10.2004, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli