Alma Media > Tietosuoja > 6. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia rekisteröidyllä on?

Yksityisyydensuoja Alma Mediassa

Tietosuojakuvaus

 

Me Alma Media –konsernissa (”Alma”) arvostamme yksityisyyttäsi ja pyrimme tarjoamaan sinulle turvallisen ja varman käyttökokemuksen. Samanaikaisesti haluamme ymmärtää tarpeitasi ja mielenkiinnon kohteitasi sekä luoda sinua kiinnostavaa sisältöä. Keräämällä dataa useasta eri lähteestä ja hyödyntämällä sitä innovatiivisesti voimme tuottaa lisäarvoa niin palveluidemme käyttäjille kuin mainostaja-asiakkaillemme. 
Tässä tietosuojakuvauksessa kerromme tarkemmin, miten Alma Media Oyj:n alaiseen konserniin kuuluvat yhtiöt keräävät ja käyttävät henkilötietoja. 

Palvelemme rekisteröityjä ensisijaisesti liiketoiminta-alueittain. Alman liiketoiminta-alueita ovat: Alma Talent, Alma Consumer ja Alma Career. Kuhunkin liiketoiminta-alueeseen kuuluvat yhtiöt toimivat yhteisrekisterinpitäjinä keskenään yhdessä Alma Media Oyj:n kanssa.

Alma Talentin asiakas- ja markkinointirekisterin rekisterinpitäjä (yhdessä Alma Media Oyj:n kanssa):

  • Alma Talent Oy (y-tunnus 0869288-1)

Alma Consumerin asiakas- ja markkinointirekisterin yhteisrekisterinpitäjät (yhdessä Alma Media Oyj:n kanssa): 

  • Alma Media Suomi Oy (y-tunnus 0869290-2)
  • Alma Mediapartners Oy (y-tunnus 2307556-6)
  • Rantapallo Oy (y-tunnus 2297415-6)
  • Kotikokki net Oy (y-tunnus 2192628-3)
  • Etua Oy (y-tunnus 2167036-1) 
  • Nettix Oy (1621352-9)

Alma Careerin asiakas- ja markkinointirekisterin yhteisrekisterinpitäjät (yhdessä Alma Media Oyj:n kanssa):

  • Alma Career Oy (y-tunnus 1482646-0)

Kun käytät jotakin sivustoa, tuotetta tai palvelua, jonka jokin yllä mainituista yhtiöistä tarjoaa, ovat kyseiseen samaan liiketoiminta-alueeseen kuuluvat yllä luetellut yhtiöt yhteisrekisterinpitäjiä tietojesi osalta. Alman tuotteet ja palvelut löytyvät täältä. Lisätietoja Alman eri yhtiöiden roolista saa tämän tietosuojakuvauksen kappaleesta ”Miten ja milloin Alma toimii yhteisrekisterinpitäjänä”.

Pyydämme tutustumaan tähän tietosuojakuvaukseen.  Tämän tietosuojakuvauksen tarkoituksena on täyttää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja muun soveltuvan tietosuojalainsäädännön vaatimukset sekä koota yhteen Alman tietosuojainformaatio.

Noudatamme alan itsesääntelyperiaatteita. Alma Media Oyj osallistuu IAB Europen läpinäkyvyyttä ja suostumusta koskeviin itsesääntelyperiaatteisiin (Transparency & Consent Framework) ja noudattaa sen määritelmiä ja sääntöjä. Alma Media Oyj käyttää suostumuksenhallintamekanismia (Consent Management Platform, CMP), jonka tunnistenumero on 84.

Huomioithan, että palvelumme voivat sisältää linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin. Hakukoneet indeksoivat verkkosivumme, jolloin sivujemme sisältö (mukaan lukien niissä mahdollisesti julkaistut henkilötiedot) saattaa tulla näkyviin hakutuloksissa. Emme voi kontrolloida näitä sivustoja, eikä tämä tietosuojakuvaus koske näitä ulkopuolisia sivustoja. Suosittelemme käyttämään harkintaa selaillessasi internetiä sekä tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojakäytäntöihin erikseen. 


Päivitetty 22.4.2021