Alma Media > Mainostajat > Caset > Iltalehti > Skanssi

Alueellinen kampanja tavoitti kauppakeskuksen kohderyhmät

Kauppakeskus Skanssi toteutti syyskuussa Iltalehden digimedioissa alueellisen kampanjan, joka kohdennettiin kauppakeskuksen vaikutusalueelle Turun talousalueella. Seitsemän päivän kampanjassa mainostettiin Skanssiaisia, kauppakeskuksen tarjouspäiviä, jotka toteutetaan kaksi kertaa vuodessa. Kampanja toimi erinomaisesti! Esille tuodut tarjoukset herättivät kiinnostusta ja lisäsivät asiakasvirtaa kauppakeskukseen.

Kampanjan tavoitteet ja kohderyhmä

Kampanjan tavoitteena oli houkutella asiakkaita ostoksille kauppakeskukseen Skanssiaisten aikana. Tavoitteena oli kasvattaa kauppakeskuksen kävijämäärää ja tukea kauppiaiden myyntiä. Kampanjan pääkohderyhmä oli Turun talousalueen kuluttajat.

Ratkaisu

Alueellinen kampanja kohdistettiin kauppakeskus Skanssin vaikutusalueelle Turun talousalueella.

Seitsemän päivän kampanjassa hyödynnettiin Iltalehti.fi:n Moniteho-pakettia. Moniteho-paketti eli desktopin ja mobiilin yhdistelmä on kustannustehokas ratkaisu, jolla voi helposti ja vaivattomasti puhutella eri ikäryhmiä.

Mainosmuotoina kampanjassa käytettiin:

  • Desktopissa paraati + dynaaminen tapetti
  • Mobiilissa swipe

Kampanjan viestikärkenä oli kauppakeskus Skanssin tarjouspäivät Skanssiaiset. Kampanjassa käytettiin useampaa aineistoa, joissa nostettiin esiin kauppakeskuksen eri liikkeiden tarjouksia. Lisäksi haluttiin tuoda esille Skanssin pidennettyjä aukioloaikoja. Kampanja toteutettiin Skanssille uudella tavalla. Mainonnassa nostettiin päivittäin esille uusia tarjouksia.

570x370almasivustolle-skanssi2

Tulokset

Kampanja tavoitti kohderyhmän erinomaisesti ja mainonta herätti kohderyhmän kiinnostuksen. Osalla esillä olevista yrityksistä oli kaikkien aikojen Skanssiaiset! Desktopissa klikkiprosentit olivat toimialan parhaimmistoa ja mobiilissa mainosten parissa viihdyttiin hyvin. Desktopin ja mobiilin yhdistelmä, Moniteho-paketti, on ylivoimainen, kun halutaan tavoittaa liikkuvat kuluttajat päivän eri tilanteissa ja eri kiinnostusalueiden parista!

”Alueellinen mainonta on meille erittäin tärkeää, olemmehan paikallinen toimija. Iltalehdeltä sai joustavasti pohdittua sopivan alueen jolle markkinoidaan. Nostimme bannereihin mm. liikkeidemme tarjouksia ja saimme kyseisiltä liikkeiltä paljon kiitosta lisänäkyvyydestä, kampanja selkeästi puri! Skanssin kotisivuilla oli kampanjan aikana 68 % enemmän kävijöitä kuin edellisellä viikolla.

Moniteho-paketti oli helppo ostaa ja oli meille selkeästi hyvä yhdistelmä. Kohderyhmämme on erittäin laaja ja toimialallamme on tärkeää tavoittaa erityyppisiä asiakkaita eri ryhmissä, yhdistelemällä eri medioita tavoitamme asiakkaat parhaiten. Tulemme jatkossakin tekemään yhteistyötä Iltalehden verkon parissa, todennäköisesti erityisesti mobiiliratkaisuiden merkeissä.”

– Tiina Mikkola, Markkinointipäällikkö / Kauppakeskus Skanssi

570x370almasivustolle-skanssi

Kuvassa vasemmalla markkinointipäällikkö Tiina Mikkola, oikealla markkinointikoordinaattori Meri Hakulinen / Kauppakeskus Skanssi

Sinullekin menestystarina?

Ota yhteyttä mediamyyntiimme >>

Katso lisää asiakkaidemme onnistuneita caseja >>