Alma Media > Mainostajalle > Vuoden toimisto -kilpailun finalistit julki

Vuoden toimisto -kilpailun finalistit julki

Alma Media on tänäkin vuonna mukana toteuttamassa Vuoden Toimisto -palkintotilaisuutta. Bio Rexissä järjestettävässä gaalassa palkitaan vuoden ansioituneimmat markkinointiviestintäalan toimistot.

Tutustu finalisteihin Kauppalehden sivuilla >>

Eri kategorioiden parhaat palkitaan gaalassa helmikuussa.

Markkinointiviestintäalan parhaita toimistoja palkitsevan Vuoden Toimisto -tutkimuksen finalistit ovat selvillä. Regi Research & Strategin Vuoden Toimisto -palkinnot jaetaan tänä vuonna Suomessa kuudetta kertaa. Osallistuneita toimistoja oli 63, joista 43 pääsi finaaliin 13 eri kategoriassa.

Regin Vuoden Toimisto -tutkimus tarkastelee markkinointi-, mainos- ja viestintäpalveluja ostavien asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluja tarjoaviin toimistoihin, toimiston valintaan vaikuttavia kriteereitä sekä markkinointialan kehityssuuntia. Tänä vuonna on lisäksi kartoitettu toimistojen tunnettuutta.Tutkimuksen vastaajina ovat toimistojen asiakkaina olevat markkinointipäättäjät ja tutkimukseen saatiin 871 vastausta.

Voittajat palkitaan 17.2. Bio Rexissä järjestettävässä gaalassa.

  • Julkaistu: 5.1.2022, 09:51
  • Kategoria: Mainostajalle
  • Teema: Markkinointi, Vuoden Toimisto

Jaa artikkeli