Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Medialle 9,0 milj. euron voitto toimisto- ja painokiinteistön vuokrasopimusjärjestelyistä

Alma Medialle 9,0 milj. euron voitto toimisto- ja painokiinteistön vuokrasopimusjärjestelyistä

ALMA MEDIA OYJ         PÖRSSITIEDOTE        26.10.2007, klo 08.30
 
 
 
ALMA MEDIALLE 9,0 MILJ. EURON VOITTO TOIMISTO- JA PAINOKIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUSJÄRJESTELYSTÄ
 
Alma Media Oyj purkaa Tampereen Patamäenkadulla sijaitsevan toimisto- ja painokiinteistön rahoitusleasingsopimuksen ja sopii kiinteistön uudesta vuokrasopimuksesta uuden vuokranantajan kanssa. Järjestelystä muodostuu 9,0 milj. euron kertaluonteinen voitto, joka raportoidaan vuoden 2007 viimeisen vuosineljänneksen luvuissa.
 
Järjestelyssä kiinteistöä hallinnoiva kiinteistöosakeyhtiö vaihtaa omistajaa, jonka yhteydessä vanha rahoitusleasingsopimus puretaan. Alma Media Oyj sopii uuden omistajan kanssa uuden, 15 vuoden mittaisen operatiivisen vuokrasopimuksen. Järjestely toteutetaan lokakuun lopussa 2007.
 
Uudella vuokrasopimuksella on ensimmäisen sopimusvuoden aikana 0,3 milj. euron suuruinen vuosittaista nettotulosta parantava vaikutus. IFRS -kirjauskäytännön mukaan Alma Medialle syntyy myös kertaluonteinen voitto, jonka suuruus on 9,0 milj. euroa.
 
Tampereen Patamäenkadun painossa painetaan muun muassa Alma Median julkaisemia Aamulehteä, Iltalehteä ja Kauppalehteä.
 
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Rauno Heinonen
viestintäjohtaja
 
 
Lisätietoja:
Teemu Kangas-Kärki, talousjohtaja, puh. 010 665 2244.
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 26.10.2007, 10:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli