Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media Oyj: Jaakko Lintunen Aamulehden mediamarkkinoinnin johtoon

Alma Media Oyj: Jaakko Lintunen Aamulehden mediamarkkinoinnin johtoon

ALMA MEDIA OYJ               LEHDISTÖTIEDOTE 2.5.2007
  
 
 
JAAKKO LINTUNEN AAMULEHDEN MEDIAMARKKINOINNIN JOHTOON
 
Alma Media -konserniin kuuluvan Aamulehden mediamarkkinoinnin johtajaksi on nimitetty 1.6.2007 alkaen KTM Jaakko Lintunen, 36. Hän siirtyy Aamulehteen mediatoimisto Oy Carat Finland Ab:n toimitusjohtajan tehtävistä.
 
– Aamulehdellä on alueellaan erittäin vahva asema. Se on pirkanmaalaiselle luotettu ystävä, ja tämän suhteen ansiosta Aamulehti on mainostajalle erinomainen media. Selkeä tavoite on viestiä valtakunnallisille mainostajille Suomen toiseksi suurimman talousalueen kaupallisesta potentiaalista, Jaakko Lintunen tähdentää.
 
Tulevaisuuden haasteena Lintunen pitää lukijasuhteen ylläpitämistä ja monipuolistamista muun muassa digitaalisessa toimintaympäristössä. Näin myös mainostajille voidaan kehittää nykyisten keinojen tueksi uusia tapoja tavoittaa yleisönsä.
 
Lisätiedot:
Jaakko Lintunen, mediamarkkinoinnin johtaja, Kustannus Oy Aamulehti, p. 050 560 6346
Juha Ruotsalainen, toimitusjohtaja, Kustannus Oy Aamulehti, p. 050 515 1440
 
 
JAKELU:
Keskeiset mediat
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 2.5.2007, 16:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli