Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Keskisuomalaisen hallitus ei jatka keskusteluja yhtiöiden yhdistymisestä

Keskisuomalaisen hallitus ei jatka keskusteluja yhtiöiden yhdistymisestä

ALMA MEDIA OYJ           PÖRSSITIEDOTE 22.12.2006  KLO 9.00     1 (1)
 
KESKISUOMALAISEN HALLITUS EI JATKA KESKUSTELUJA YHTIÖIDEN YHDISTYMISESTÄ
 
Yhtiön tietoon on tullut, että Keskisuomalainen Oyj:n hallitus on päättänyt olla jatkamatta keskusteluja Alma Median ja Keskisuomalaisen yhdistymisestä.
 
Alma Media uskoo, että mediayhtiöiden yhdistymisellä saavutettaisiin merkittävät edut molempien yhtiöiden lukijoille, ilmoittajille, osakkeenomistajille ja henkilöstölle.
 
– Olemme keskustelleet hankkeesta hyvässä yhteistyössä Keskisuomalainen Oyj:n hallituksen kanssa kuluneen vuoden ajan. Kunnioitamme heidän päätöstään ja toteamme keskustelut tältä erää päättyneiksi, Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne sanoo.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Terhi Lambert-Karjalainen
viestintäpäällikkö
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Kai Telanne, Alma Media Oyj, puhelin 010 665 3500
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2005 liikevaihto oli 286 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi liki 15 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
 
 
  • Julkaistu: 22.12.2006, 10:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli