Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media myi kiinteistöjään Tampereelta ja Kemistä

Alma Media myi kiinteistöjään Tampereelta ja Kemistä

 
ALMA MEDIA MYI KIINTEISTÖJÄÄN TAMPEREELTA JA KEMISTÄ
 
Alma Media myi kiinteistöjä Tampereelta ja Kemistä Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varmalle. Yhteenlaskettu kauppahinta oli 9,6 milj. euroa ja myyntivoitto 4,2 milj. euroa. Kiinteistömyyntien vaikutus konsernin liikevoittoon vuositasolla on -0,1 milj. euroa ja rahavirtaan -0,5 milj. euroa.
 
Myyty kohde Tampereella on kiinteistö Sarankulmassa, joka on nykyisin kokonaan vuokrattu konsernin ulkopuolisille tahoille.
 
Myyty kohde Kemissä on pääosin Pohjolan Sanomien käytössä oleva kiinteistö, jossa on myös ulkopuolisia vuokralaisia. Pohjolan Sanomat vuokraa käytössään olevat tilat ostajalta 10 vuodeksi.
 
Kiinteistöjen myyntivoitto 4,2 milj. euroa kirjataan vuoden 2006 neljännen neljänneksen liikevoittoon kertaluonteisena eränä.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Terhi Lambert-Karjalainen
tiedotuspäällikkö
 
Lisätietoja:
Teemu Kangas-Kärki, talousjohtaja, puhelin 010 665 2244
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2005 liikevaihto oli 286 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi liki 15 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 24.10.2006, 19:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli