Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Kauppalehti-ryhmän johtaja Juha Blomster eroaa Alma Median palveluksesta

Kauppalehti-ryhmän johtaja Juha Blomster eroaa Alma Median palveluksesta

ALMA MEDIA OYJ           PÖRSSITIEDOTE 31.8.2006, KLO 8.15   1 (1)
 
KAUPPALEHTI-RYHMÄN JOHTAJA JUHA BLOMSTER EROAA ALMA MEDIAN PALVELUKSESTA
 
Kauppalehti-ryhmän johtaja ja Kauppalehti Oy:n toimitusjohtaja Juha Blomster eroaa yhtiön palveluksesta 30.10.2006. Blomster siirtyy Talentum Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.11.2006 alkaen.
 
Kauppalehden uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy välittömästi. Juha Blomster johtaa Kauppalehteä lokakuun 2006 loppuun saakka.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Terhi Lambert-Karjalainen
tiedotuspäällikkö
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
Alma Media on mediatalo, jonka keskeisintä liiketoimintaa ovat kustantaminen, talousinformaation tuotanto ja jakelu sekä verkkopalveluiden tuotanto. Konsernilla on portfoliossaan talous-, iltapäivä-, maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä. Alma Median omistuksessa on lisäksi johtavia sähköisiä markkinapaikkoja, ja se laajentaa markkinapaikkaliiketoimintaansa myös Suomen ulkopuolelle.
 
Alma Median tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com. Konsernin tuotoista noin puolet muodostuu mediamainonnasta ja noin 40 % lehtien levikkituotoista. Vuoden 2005 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 286 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 42 milj. euroa eli 14,8 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan Helsingin Pörssin Päälistalla. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Tutustu tarkemmin osoitteessa http://www.almamedia.fi.
 
 
  • Julkaistu: 31.8.2006, 10:15
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli