Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media tehostaa hallintoaan

Alma Media tehostaa hallintoaan

ALMA MEDIA OYJ    PÖRSSITIEDOTE 29.4.2005 KLO 9.00     1 (1)
 
ALMA MEDIA TEHOSTAA HALLINTOAAN
 
Alma Median Broadcasting-divisioonan myynti toteutui suunnitellulla tavalla 26.4.2005. Yhtiö käynnistää välittömästi selvityksen, kuinka yhtiön rakennetta ja hallintoa voidaan selkeyttää ja tehostaa vastaamaan uutta konsernirakennetta. Tämän johdosta emoyhtiössä ja divisioonien hallintotoiminnoissa käynnistetään yhtiöittäin tarvittavat yt-lain mukaiset menettelyt, jotka saattavat johtaa arviolta 20-30 henkilön vähentämiseen.
 
Alma Median Broadcasting-divisioonan myynti Bonnier & Bonnier AB:n ja Proventus Industrier AB:n omistamalle yhtiölle toteutettiin 26.4.2005 aikaisemmin tiedotetulla tavalla. Kaupan seurauksena Alma Median liikevaihdosta siirtyi noin 40 % ja henkilöstöstä noin 500 henkilöä Alma Median ulkopuolelle.
 
Alma Media käynnistää välittömästi toimet, joilla se pyrkii yksinkertaistamaan ja tehostamaan konsernirakennettaan ja yhtiön hallintoa vastaamaan konsernin liiketoiminnan nykyistä laajuutta. Osana tätä selvitystä käynnistetään Alma Media Oyj:ssä sekä divisioonien hallintotoiminnoissa yhtiöittäin tarvittavat yt-lain mukaiset neuvottelut. Neuvottelujen aikana selvitetään ne vaikutukset, mitkä mahdollinen divisioonarakenteesta luopuminen aiheuttaa mm. henkilöstötarpeelle jatkossa. Yhtiön arvion mukaan tehtävät ratkaisut voivat johtaa enimmillään 20-30 henkilön vähentämiseen.
 
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Ahti Martikainen
viestintäjohtaja
 
Lisätiedot:
 
Viestintäjohtaja Ahti Martikainen, puhelin (09) 507 8514
Henkilöstöjohtaja Terhi Heikkinen, puhelin (09) 507 8716
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset tiedotusvälineet
 
  • Julkaistu: 29.4.2005, 11:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli