Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > AML 9 luvun 5 §:n mukainen ilmoitus: Otava Oy:n omistus Alma Media Oyj:ssä

AML 9 luvun 5 §:n mukainen ilmoitus: Otava Oy:n omistus Alma Media Oyj:ssä

Alma Media Oyj                         Pörssitiedote 20.6.2023 klo 8.00

AML 9 LUVUN 5 §:N MUKAINEN ILMOITUS: OTAVA OY:N OMISTUS ALMA MEDIA OYJ:SSÄ

Alma Media Oyj on saanut 16.6.2023 AML 9 luvun 5 §:n mukaisen ilmoituksen Otava Oy:ltä siitä, että Otavan osakeomistus Alma Media Oyj:n osakkeiden kokonaismäärästä ja äänimäärästä on noussut yli 30 prosenttiin.

Liikkeeseenlaskijan nimi ja y-tunnus: Alma Media Oyj, 1944757-4

Osakkeenomistajan nimi ja y-tunnus: Otava Oy, 0822255-6

Ilmoituksen peruste: Osakkeiden tai äänioikeuksien hankinta tai luovutus

Transaktion päivämäärä ja päivämäärä, jona liputusraja ylitettiin: 15.06.2023

Liputusvelvollisen osuus

% osakkeista ja äänistä Kohdeyhtiön osakkeiden ja äänten kokonaismäärä
Osuus liputusrajan saavuttamisen tai rikkoutumisen jälkeen 30,01 % 82 383 182
Edellisessä liputusilmoituksessa ilmoitettu osuus (jos liputettu) 29,04 %

Tiedot omistus- ja ääniosuudesta liputusrajan saavuttamisen tai rikkoutumisen jälkeen:

A: Osakkeet ja äänet
Osakesarja / osakelaji
ISIN-koodi (jos mahdollista)
Osakkeiden ja äänten lukumäärä Osakkeiden ja äänten %-osuus
FI0009013114 24 723 705 30,01 %
A YHTEENSÄ 24 723 705 30,01 %

ALMA MEDIA OYJ

Elina Kukkonen

Viestintä- ja brändijohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 20.6.2023, 08:00
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli