Brändisivusto

Oma mediasi Iltalehden tai Kauppalehden kainalossa

Brändisivusto on brändisi näköinen verkkosivusto, joka kokoaa Alman medioissa julkaistut sisältösi vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.

Sisältömarkkinoinnin tehtävä on inspiroida, herättää kiinnostusta, houkutella ja palvella lukijoita. Brändisivusto on Alma Brand Studion premium-ratkaisu sinulle, joka etsit tarinoillesi uusia, vaikuttavia keinoja tulla kerrotuksi.

Ja mikä parasta, käytössäsi on Alma Median valmiit yleisöt ja mediat, joista ohjaamme juuri oikean kohderyhmän sisältöjesi pariin. 

Näyttävä kampanjasivu vai vakuuttava asiantuntijamedia?

Brändisivusto suunnitellaan tukemaan aina asiakkaamme sisältömarkkinoinnin tavoitteita. Ehkä tarvitset näyttävän kampanjasivun houkutellaksesi kuluttajia viettämään aikaa brändisi parissa? Vai haluatko rakentaa vakuuttavan verkkosivuston asiantuntija-artikkeleille lunastaaksesi paikkasi toimialasi edelläkävijänä?

Brändisivusto on loistava vaihtoehto myös globaaleille yrityksille, jotka tarvitsevat kotipesän paikallisille suomenkielisille sisällöille.

Haluatko kuulla lisää brändisivuston mahdollisuuksista sinun yrityksellesi?

Ota yhteyttä:
Sisältömarkkinointijohtaja Hanna Repo
Puh. 010 665 2775


Jos kertoisin kahvista, tekisin sen näin

Kahvin juonnilla on lukuisia terveysvaikutuksia

Miksi infografiikkaa?

Infografiikka yhdistää dataa, kuvaa ja tekstiä helposti sisäistettäväksi kokonaisuudeksi, joka pystäyttää lukijan ja on helppo jakaa. Hyvä infografiikka yhdistää tietoa useasta eri lähteestä ja kertoo tarinan, joka on enemmän kuin osiensa summa.

Infografiikan avulla voit

  • Tiivistää monimutkaisia asioita helposti sisäistettävään muotoon. 
  • Herättää keskustelua ja inspiroida
  • Jättää vahvemman muistijäljen lukijaan

Kahvia juodaan usein sen sisältämän kofeiinin piristävän vaikutuksen takia. Kahvin piristävä vaikutus hyödyttää etenkin yö- ja vuorotyöläisiä ja henkilöitä, jotka joutuvat valvomaan pitkään. Kahvi auttaa erityisesti väsyneitä ja kovassa suorituspaineessa työskenteleviä. Liikenteessä kahvi parantaa tarkkaavaisuutta ja ajovirheet vähenevät. Paras teho on saatu ottamalla 1–2 kahvikupillisen jälkeen 15 minuutin nokoset.

Joissakin tutkimuksissa kahvin sisältämän kofeiinin on havaittu parantavan lähimuistia, pienentävän Parkinsonin taudin riskiä ja vähentävän sen oireita. Kofeiinin on havaittu myös yleensä auttavan muistihäiriöissä. 3–5 kupillista kahvia päivässä nauttineilla vanhuksilla on havaittu esiintyvän vähemmän dementiaa kuin enemmän nauttineilla tai kahvia käyttämättömillä.

Kahvia käyttävät sairastuvat muita harvemmin kakkostyypin diabetekseen ja maksakirroosin. Nämä vaikutukset eivät johdu kofeiinista, vaan muista kahvin sisältämistä aineista, mahdollisesti fenolihapoista tai diterpeeneistä. Lisäksi muutama kupillinen kahvia päivässä näyttää tilastojen perusteella ehkäisevän sydämen vajaatoimintaa.

Lähde: fi.wikipedia.org/wiki/Kahvi

10 syytä miksi sinun kannattaa juoda kahvia, erityisesti aamuisin

Italialaisen huippubaristan ohjeet täydellisen kahvin saloihin

Testaa tietosi, oletko kahvisnobi vai perus Sohvi suodattaja?

Katso videolta, kuinka italialainen huippubarista Gabriella Romano valmistaa oikeaoppisen cappuccinon.

Tiesitkö, että italiassa ei ole etiketin mukaista juoda cappuccinoa klo 11 jälkeen.