Artikkelit

Median perussisältöä ovat kiinnostavat ja laadukkaat artikkelit. Olemme valjastaneet osaamisemme myös yritysten markkinoinnin ja viestinnän tueksi. Mediatalona tunnemme suomalaiset. Tiedämme, mikä kiinnostaa kuluttajia, tai mikä saa päättäjät käyttämään aikaansa sisällön lukemiseen. 

Teemme asiantuntijahaastattelut, henkilöjutut, reportaasit, uutismaiset artikkelit tai ilmiöjutut ammattitaidolla, samoilla pelisäännöillä kuin toimitus hurmaa lukijansa. 

Alma Brand Studiossa työskentelevien toimittajien artikkelit merkitään aina kaupalliseksi yhteistyöksi, kun sisältö julkaistaan osana esimerkiksi Iltalehden, Kauppalehden tai Talouselämän uutisvirtaa. 

Artikkeleita helposti moneen tarpeeseen

Tuottajilta voit tilata artikkeleita myös omaan mediaasi, yrityksesi verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan. Tällöin saat haluamasi määrän sisältöä, ja yrityksesi huolehtii itse sen julkaisemisesta haluamaan ajankohtana. 

Toimivan ja kiinnostavan artikkelin menestysreseptiin voit tutustua tässä blogissa.

Businessmedioiden kaupallisen yhteistyön artikkeleihin pääset tutustumaan osoitteessa https://www.kauppalehti.fi/kumppanisisallot/  ja lisää löydät esimerkiksi Iltalehden etusivulta.