Alma Media > Mainostajat > Mainosratkaisut > Vinkkilista tehokkaisiin markkinointiratkaisuihin

Vinkkilista pienen budjetin tehokkaisiin markkinointiratkaisuihin

Kampanjoilla on monta puolta, ja niin on mainostajillakin. Joskus paras teho saavutetaan tarkalla kohdennuksella, joskus taas pitkäkestoisella näkyvyydellä – toisinaan molemmilla! 

Alma tarjoaa joustavia markkinoinnin ratkaisuja mitä moninaisimpiin tarpeisiin. Kokosimme vinkkejä ratkaisuista, jotka auttavat pääsemään tavoitteeseen. 

 

 Ratkaisu:

Kun tavoitteenasi on näyttävä esiintulo, valitse vahvan ja selkeän viestisi välittämiseen tehokas mainosratkaisu – digissä, printissä tai vaikka molemmissa! 

Parhaat tuotteet:

 


Ratkaisu: 

Kun haluat rakentaa brändisi tunnettuutta, on pitkäkestoinen näkyvyys siihen oivallinen keino. Voit kohdentaa kampanjasi alueellisesti – Alman mediat tavoittavat suomalaiset tehokkaasti, joten viestisi näytetään kohdeyleisöllesi useita kertoja kampanjan aikana. 

 

Ratkaisu:

Selkeä ja kustannustehokas ratkaisu, kun haluat ohjata potentiaalisia asiakkaita verkkosivuillesi juuri oikeaan aikaan. Maksat vain sivuille ohjautuneesta liikenteestä – muu kampanjanäkyvyys tulee kaupan päälle! 

Parhaat tuotteet: 

 

 

 
 

Parhaat tuotteet:

 

 

 

Ratkaisu:

Alma Talentin mediat tavoittavat tehokkaasti paitsi yrityspäättäjät ja asiantuntijat, myös vauraat kuluttajat. Selkeillä mainonnan ratkaisuilla tavoitat heidät laadukkaassa, kampanjaviestillesi sopivassa mediaympäristössä. 

 

Tuotteet:

IL Volyymi

Kampanjasi näkyy Iltalehden digikanavissa, desktopissa ja mobiilissa. Kampanja-aika 2-4 viikkoa. 

IL Printti

Mainoksesi näkyy Iltalehden printtilehdessä. Valitse julkaisu joko yhden päivän lehdessä tai 5 ilmoitusta 2 viikon aikana. 

Alma Volyymi

Kampanjasi näkyy Alman digikanavissa desktop- ja mobiililaitteilla. Kohdenna alueellisesti haluamaasi maakuntaan tai kaupunkiin. Kampanjan kesto 1-4 viikkoa. 

Alma Volyymi Kesto

Kampanjasi näkyy Alman digikanavissa desktop- ja mobiililaitteilla. Kohdenna alueellisesti haluamaasi maakuntaan tai kaupunkiin. Kampanjan kesto 6-12 kk.

Alma Klikki

Klikkaamaan kehottava kampanjasi näkyy Alman digikanavissa desktop- ja mobiililaitteilla. Julkaise kampanjasi valtakunnallisesti tai valitse haluamasi alue- tai datakohdennus. Kampanjan kesto vähintään 2 viikkoa. 

Alma Talent Volyymi

Kampanjasi näkyy Alma Talentin digikanavissa desktop- ja mobiililaitteilla. Halutessasi voit myös kohdentaa kampanjan haluamasi maakunnan alueelle. Kampanjan kesto 1-2 kk.

Alma Talent Volyymi Kesto

Kampanjasi näkyy Alma Talentin digikanavissa desktop- ja mobiililaitteilla. Halutessasi voit myös kohdentaa kampanjan haluamasi maakunnan alueelle. Kampanjan kesto 3-12 kk.

KL Printti

Mainoksesi näkyy Kauppalehden printtilehdessä. Valitse julkaisu joko yhden päivän lehdessä tai 5 ilmoitusta 3 viikon aikana.

KL Sisältömarkkinointi

Artikkelisi julkaistaan valtakunnallisesti viikon ajan Kauppalehden verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Me autamme tuotannossa, valitse 1,2 tai 3 artikkelin sarja! 

IL Sisältömarkkinointi

Artikkelisi julkaistaan Iltalehden verkkosivuilla valtakunnallisesti tai kohdennettuna haluamasi maakunnan alueelle. Me autamme tuotannossa, valitse haluamasi paketti!

 

Kiinnostuitko Alman markkinointiratkaisuista?

Laita viestiä niin jutellaan lisää:

  • Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.