Alma Visuals (Celtra) – vaikuttavat luovat ratkaisut helposti

Rich Media -mainonnalla tarkoitetaan toiminnallisia mainosmuotoja, jotka voivat sisältää liikkuvaa kuvaa, ääntä, interaktiivisia elementtejä tai vaikka pelillisyyttä. Huomiota herättävät ja näyttävät kampanjatoteutukset kiinnittävät käyttäjän huomion ja niiden parissa käytetään enemmän aikaa.

Alma Visuals (Celtra) on pilvipohjainen ohjelmisto dynaamisten Rich Media -mainosten luomiseen. Alma Visualsin (Celtra) avulla voidaan toteuttaa täysin uudenlaisia kampanjaratkaisuja tai rikastaa perusmainosmuotoja uusilla elementeillä. Se on helppokäyttöinen työkalu, jolla luovat tuotannot syntyvät ketterästi, ilman koodausta. Kyseessä on suunnittelijaystävällinen ohjelmisto, jonka käyttäminen on intuitiivista, ja ennen kaikkea hauskaa!

Alma Media & Alma Brand Studio on Celtra-ratkaisuiden edelläkävijä Suomessa. Alma Visualsissa (Celtra) luovuudelle ei ole määriteltyjä raameja, vaan työkalulla pystytään vastaamaan vaativimpiinkin tarpeisiin. 

Tutustu luoviin ja tulosten valossa loistavasti toimineisiin toteutuksiin täällä.

Olisikohan tällainenkin mahdollista?

Usein kuulee sanottavan, että kaikki on jo keksitty, mutta me olemme tästä Alma Brand Studiossa eri mieltä. Vahvuuksiimme kuuluu laatikon ulkopuolella ajatteleminen ja aloitammekin usein pohdinnat kysymyksellä: Olisikohan tällainenkin mahdollista? Innostumme asiakkaidemme tuotteista ja palveluista, ja juuri oikeisiin tarpeisiin ideoiduista luovista ratkaisuista! 

Vinkit mainostajille:

 1. Video toimii hyvin display-mainonnassa
  Liikkuva kuva kiinnittää käyttäjän huomion 1.3 kertaa paremmin kuin staattinen aineisto. 
  Muista kuitenkin pitää videot mahdollisimman lyhyinä, 6-15 sekunnin pituisina. Tutkitusti alle 15 sekunnin videot katsotaan loppuun paremmin kuin pidemmät. Mainonnassa käytettävän videon tulee toimia myös ilman ääntä.
 2. Kahden sekunnin sääntö
  Ensimmäiset kaksi sekuntia ovat tärkeimmät – mainostajalla on kaksi sekuntia aikaa kiinnittää katsojan huomio, ennen kuin peli on menetetty. Kiinnitä siis erityistä huomiota ensimmäisiin sekunteihin, ja toistoon valitsemassasi kanavassa.
 3. Lisää mainokseen vuorovaikutteisia ja aktivoivia elementtejä
  Vuorovaikutteiset ja aktivoivat elementit mainoksessa sitouttavat käyttäjiä 3 kertaa tehokkaammin kuin mainonta, jossa ei ole aktivointia.
 4. Kokeile rohkeasti!
  Kokeile rohkeasti erilaisia Rich Media -ratkaisuja, oli sitten kyseessä videoparaati, tuotekaruselli, digikuvasto, hotspot-banneri, chat-banneri tai vaikkapa raaputettava kuponki. Hyödynnä Alma Brand Studion asiantuntijuutta – yhdessä löydämme juuri oikean ratkaisun kampanjallenne. Alman analytiikan avulla pääsemme myös nopeasti kiinni siihen, mikä toimii ja mikä ei. Helppokäyttöinen hallinnointityökalu mahdollistaa kampanjan optimoimisen ja tulosten parantamisen jo kampanjan aikana.

Voit tutustua luoviin ja tulosten valossa loistavasti toimineisiin toteutuksiin täällä.

Kysy lisää, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu!

Antamiasi tietoja käytetään vain tähän yhteydenottopyyntöön vastaamiseen. Tietosi poistetaan järjestelmästämme automaattisesti 12 kuukauden kuluttua.