Vaikuttajien Aarrearkku on auki

Alma Median Vaikuttajien Aarrearkku on avautunut. Kantta raottamalla pääset tutustumaan upeasti erottuviin timantteihimme. Mukana on useita erilaisia ja rohkeasti heittäytyviä sosiaalisen median ammattilaisia, jotka ovat valmiina innostumaan asiakkaidemme tuotteista ja palveluista. Yhdessä vaikuttajiemme omaan somekanavaan tuotetun sisällön ja Alman vaikuttavien mediaratkaisujen yhdistelmällä meidän on mahdollista sinkauttaa asiakkaamme viesti kokonaan uudenlaiselle kiertoradalle.

Vaikuttajiemme ja Alma Brand Studion ammattilaisten kanssa toimiminen on helppoa ja hauskaa. Mitä ihmettä? Eikö työtä tehdäkään hampaat irvessä? No ei todellakaan.

Alman luovien ja kokeneiden ammattilaisten kanssa kampanjasuunnittelu käy kuin leikki. Toki kampanjasi tehokkuus, toimivuus ja tulokset painavat vaakakupissa eniten, mutta yhdessä tekeminen kanssamme on myös kivaa.

Minkä viestin sinä toivoisit kuluttajan vastaanottavan? Entä mitä tahtoisit potentiaalisen asiakkaasi tekevän kampanjaviestisi kuultuaan? Kerro se meille ja käynnistetään yhdessä ennenkokematon vaikuttajayhteistyö Alman mediaympäristöissä – esimerkiksi Iltalehdessä tai Kauppalehdessä. Tai ehkäpä sittenkin Kotikokissa, Monsterissa, Talouselämässä, Nettiautossa, Rantapallossa tai Telkku.comissa. Vaikuttajayhteistyöt toimivat myös missä tahansa muussa Alman lukuisista mediapalveluista.

Pohjaton luovuuden kaivomme on käytössäsi, iloiset ideatykit ladattuina ja punaisten lankojen masiina pyörii vinhaa vauhtia.

Avaa ihan ensimmäiseksi Aarrearkkumme kansi ja tutustu vaikuttajiimme sekä vaikuttaviin tapauksiin.
Jutellaan sen jälkeen lisää.

Minni Salminen

Minni Salminen

Alma Brand Studio

Vastaava tuottaja, Alma Business -mediat. Alma Mediaratkaisut