Alueellinen kampanja Alma-verkostossa houkutteli helsinkiläisiä lähikuntien matkailukohteisiin | Case Helsingin lähikunnat

Helsingin lähikunnat referenssi

Askolan, Pukkilan ja Myrskylän kunnat toteuttivat kesällä 2021 Alman kanavissa kampanjan, jonka tavoitteena oli houkutella helsinkiläisiä tutustumaan kuntien matkailukohteisiin. Useamman viikon pituinen kampanja kohdennettiin Alma-verkostossa alueellisesti Helsingin alueelle, ulkoilusta ja luonnosta kiinnostuneille.

”Olemme erittäin tyytyväisiä kampanjan tuloksiin. Saimme kampanjan aikana hyvin uusia matkailijoita Helsingistä. Myös kuntiemme yrityksiltä on tullut hyvää palautetta kampanjasta ja sen myötä tulleista, mainontaa nähneistä matkailijoista. Alma-verkoston alueellisen kampanjan lisäksi Etuovessa toteutetut display-kampanjat ovat tukeneet kuntien tonttimyyntiä hyvin. Mainonta Alman kanavissa selkeästi toimii.”

– Marko Tiirinen, elinvoimapäällikkö, Askolan kunta

Celtra-työkalulla toteutettu luova mainosratkaisu

Mainosformaattina käytettiin desktopin paraatipaikkaa, jonka aineisto toteutettiin Celtralla. Celtra-työkalun avulla voidaan toteuttaa täysin uudenlaisia kampanjaratkaisuja tai rikastaa perusmainosmuotoja uusilla elementeillä.

Aineistoihin muokattiin karttaan reitti Helsingistä kuntien matkailukohteille. Kohteiden kuvia pyöritettiin vaihtuvasti karusellissa kartan vieressä ja jokaisesta kohteesta linkitettiin suoraan kohteen omille sivuille.

Kampanja sai helsinkiläiset liikkeelle

Kampanja toimi erinomaisesti ja sai helsinkiläiset tutustumaan lähikuntien matkailukohteisiin ja nähtävyyksiin.

”Tässä on loistava esimerkki kuntien matkailumarkkinoinnin yhteistyöstä. Yhteistyötä rakentamassa on ollut myös Silmu Ry. Kunnilla on ollut yhteinen tavoite ja samaan hiileen puhaltamalla on saatu aikaiseksi hieno kampanja, jolle saadaan varmasti jatkoa. Kampanja tarjosi helsinkiläisille matkailijoille valmiin suunnitelman, jossa mukavaa lomatekemistä riitti koko päiväksi tai jopa pariksi.”

– Toni Juvonen, myyntipäällikkö, Alma Mediaratkaisut

Kiinnostuitko tunnettuuden kasvattamisesta?

Näillä keinoilla kasvatat yrityksesi tunnettuutta >>

Lue seuraavaksi

14 viikon paraatipaikka toi vauhtia autopesusesonkiin | Case PeeÄssä ABC Carwash

Pohjois-Savossa toimiva Osuuskauppa PeeÄssä ABC toteutti keväällä 2022 Alma verkostossa kampanjakokonaisuuden, jolla tavoiteltiin ABC Carwash toimipaikkojen tunnettuuden ja myynnin kasvua sekä käyttöasteen kehitystä.

Tästä referenssiin

Nekalan Rauta-Otran sisältö­­­markkinointi­­­­kampanjalla rakennettiin tunnettuutta ja mielikuvaa ja saatiin kasvua myyntiin | Case Nekalan Rauta-Otra

Tampereen Nekalan Rauta-Otra toteutti Iltalehdessä kaksi alueellisesti kohdennettua sisältömarkkinointiartikkelia, jotka Alma Brand Studio tuotti yhteistyössä Rauta-Otran kanssa.

Tästä referenssiin

Ota yhteyttä

Copyright © 2023