Hakukoneoptimointi

Kenelle sopii?

Haluatko kohota kilpailijoidesi yläpuolelle Googlen hakutuloksissa? Hakukoneoptimointi nostaa sivustosi näkyviin juuri silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii palveluitasi tai tuotteitasi. Saat sivustollesi uusia asiakkaita ja kasvatat myyntiä!

Miksi yrittäjän kannattaa panostaa juuri hakukoneoptimointiin?

Tiesitkö, että 93 % asiakkaistasi ei katso Googlen hakutuloksia ensimmäistä sivua pidemmälle? Jos sivustosi ei ole mukana kärkikahinoissa, menetät asiakkaasi kilpailijoillesi. Hakukoneoptimointi on ainoa keino kirittää oma sivusto mukaan tähän kilpailuun.

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä ja jatkuvaa työtä, jonka tavoitteena on saada asiat pysyvästi kuntoon. Se ei ole taikatemppu, joka tuo tuloksia yhdessä yössä. Sen vuoksi tarjoamme jatkuvan hakukoneoptimoinnin sopimuksia ja teemme sinnikkäästi töitä joka kuukausi tulosten parantamiseksi.

Markkinoinnin keinoista paras tuotto-panos-suhde.

  • Kenelle: Yrittäjälle, joka haluaa saada verkkosivut tuottamaan enemmän kauppaa
  • Miksi: Kun nettisivut löytyvät Googlesta ja toimivat teknisesti paremmin, ne myös tavoittavat enemmän asiakkaita ja kasvattavat myyntiä
  • Miten: Saat oman vastuuoptimoijan, joka tekee kuukausittain toimia sivustosi parantamiseksi. Saat raportin tuloksista joka kuukausi.

Hakukoneoptimointi

  • Paranna yrityksen löydettävyyttä ja sijoitusta hakukoneissa orgaanisissa tuloksissa pitkäjänteisesti. ​

Alk. 600 eur/kk + alv​.

Pyydä tarjous

Sivustoanalyysi kertoo, miten saat sivustosi tuottamaan parempaa tulosta

Lataa esimerkkiraportti
Toimivuus Tavoitteet Toimenpiteet

Kiinnostuitko?

Kerro meille, mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut Alma Median kattavasta tarjonnasta.

Ota yhteyttä

Copyright © 2023