Hakukoneoptimointi

Parantaa sivustosi löytyvyyttä ja tuottavuutta

Kenelle sopii?

Haluatko kohota kilpailijoidesi yläpuolelle Googlen hakutuloksissa? Hakukoneoptimointi nostaa sivustosi näkyviin juuri silloin, kun potentiaalinen asiakas etsii palveluitasi tai tuotteitasi. Saat sivustollesi uusia asiakkaita ja kasvatat myyntiä!

Miksi yrittäjän kannattaa panostaa juuri hakukoneoptimointiin?

Tiesitkö, että 93 % asiakkaistasi ei katso Googlen hakutuloksia ensimmäistä sivua pidemmälle? Jos sivustosi ei ole mukana kärkikahinoissa, menetät asiakkaasi kilpailijoillesi. Hakukoneoptimointi on ainoa keino kirittää oma sivusto mukaan tähän kilpailuun.

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä ja jatkuvaa työtä, jonka tavoitteena on saada asiat pysyvästi kuntoon. Se ei ole taikatemppu, joka tuo tuloksia yhdessä yössä. Sen vuoksi tarjoamme jatkuvan hakukoneoptimoinnin sopimuksia ja teemme sinnikkäästi töitä joka kuukausi tulosten parantamiseksi.

Markkinoinnin keinoista paras tuotto-panos-suhde.

  • Kenelle: Yrittäjälle, joka haluaa saada verkkosivut tuottamaan enemmän kauppaa
  • Miksi: Kun nettisivut löytyvät Googlesta ja toimivat teknisesti paremmin, ne myös tavoittavat enemmän asiakkaita ja kasvattavat myyntiä
  • Miten: Saat oman vastuuoptimoijan, joka tekee kuukausittain toimia sivustosi parantamiseksi. Saat raportin tuloksista joka kuukausi.

Hakukoneoptimointi

  • Paranna yrityksen löydettävyyttä ja sijoitusta hakukoneissa orgaanisissa tuloksissa pitkäjänteisesti. ​

Alk. 599 eur/kk + alv​.

Pyydä tarjous

Taidolla tehty hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) ohjaa asiakasvirrat suoraan sivustollesi. Hakukoneoptimointi tekee sivustostasi paremman sekä asiakkaidesi että hakukoneiden silmissä.

Mitä hakukoneoptimointi on?

Oikea tapa tehdä hakukoneoptimointia on keskittyä parantamaan kokonaisuutta. Se sivusto, joka on kokonaisuutena paras, saavuttaa ajan myötä parhaan löytyvyyden ja parhaan taloudellisen tuloksen.

Moderni hakukoneoptimointi ottaa huomioon hakukoneiden, mutta ennen kaikkea sinun asiakkaidesi tarpeet. Parhaiten löytyvä ja tuottava sivusto on tunnettu, luotettava ja palvelee asiakkaitasi heidän tarpeissaan paremmin kuin muut

Google arvostaakin valtavan paljon juuri sitä, miten hyvin sivustosi palvelee sinne tulevia kävijöitä.

Hakukoneoptimointi on vaikeaa, mutta pohjimmiltaan kovin yksinkertaista. Se on sivuston jatkuvaa parantamista, jotta sekä asiakkaasi että hakukoneet pitäisivät siitä mahdollisimman paljon.

Otamme hakukoneoptimoinnissa huomioon kaikki kokonaisuuteen vaikuttavat seikat. Sinun ei tarvitse ymmärtää kaikkea. Me tiedämme, mikä on merkityksellistä ja kerromme sinulle, mitä ja miksi kannattaa tehdä.

Ota yhteyttä ja varaa keskusteluaika kanssamme tästä!

Mitä hyötyä hakukoneoptimoinnista on?

Tärkein hyöty on tässä: asiakkaasi löytävät yrityksesi. Kun asiakkaasi etsivät hakukoneista tietoa siitä, mitä yrityksesi myy, sivustosi tulee löytyä hakutulosten kärkipäästä. Muuten menetät asiakkaita.

Tiesitkö?

Koska monilla meistä on banaanikärpäsen keskittymiskyky, hakutuloksia selataan vain harvoin ensimmäistä sivua pidemmälle.

  • Asiakkaat klikkaavat lähes poikkeuksetta sivustoa, joka sijoittuu hakutulosten ensimmäiselle sivulle.

Mitä tarkoittaa ”orgaaninen näkyvyys”?

Orgaaninen eli luonnollinen hakukonenäkyvyys tarkoittaa sitä, että yrityksen verkkosivusto on hakukoneiden mielestä niin vetovoimainen, että ne sijoittavat sivustosi hakutuloksissa kärkipaikoille ilman maksettua mainontaa.

Tällaisen sivuston luominen vaatii liiketoiminnallista ja teknistä ymmärrystä sekä asiakkaitasi kiinnostavaa sisältöä.

Hakukoneoptimointi eli SEO on jatkuvaa, pitkäjänteistä kehitystyötä. Sen tulokset ovat mitattavissa. Ammattitaitoisen kumppanin kanssa saat hakukoneoptimointityön yhteydessä kullanarvoista tietoa asiakkaidesi tarpeista ja mielenkiinnon kohteista. Näin potentiaaliset asiakkaat tavoitetaan yhä tehokkaammin.

Mikä on hakukoneoptimoinnin hinta?

Hakukoneoptimoinnin hinnat liikkuvat kuukausitasolla tyypillisesti muutamista satasista tuhansiin euroihin kuukaudessa. Meidän hintatasomme löydät alta. Lopulliseen hintaan vaikuttaa se, kuinka laajasti haluat löytyä ja kuinka kovasti kilpailtu toimialasi on hakukoneissa. Pystymme auttamaan niin pieniä kuin suuria yrityksiä, ja tarjoamaan oivan ratkaisun useimpiin tarpeisiin.

Ennen kuin puet ostohousut jalkaan, autamme sinua määrittelemään tarpeesi ja tavoitteesi. Ole siis rohkeasti yhteydessä asiantuntijamyyjiimme. He eivät tyrkytä sinulle yhtään mitään. Palaverista kanssamme on sinulle takuulla hyötyä, vaikka yhteistyötä ei syntyisikään. Henkilökuntamme on rehtiä ja asiantuntevaa porukkaa.

Voiko hakukoneoptimointia tehdä itse?

Kyllä voi. Ennen kuin alat työstää sivustoasi ”itse tein ja hyvä tuli” -hengessä, arvioi kuitenkin ensin, minkälaiset ovat käytettävissäsi olevat aikaresurssit ja oman osaamisesi todellinen taso. Jos hakukoneoptimointi olisi helppoa, kaikki tekisivät sitä itse.

Entäpä jos tekisitkin näin?

Käytä kallis aikasi siihen, minkä kaikkein parhaiten osaat.

Anna meidän tehdä se, missä loistamme.

Mistä tiedän, tehoaako hakukoneoptimointi?

Verkkoliikenne on mitattavissa oleva asia. Kun tavoitteet on yhdessä määritelty ja sivuston työstäminen aloitetaan, saat ihan ikioman asiantuntijan, joka tekee sivustosi teknistä ja sisällöllistä kehitystyötä, mutta myös raportoi sinulle tuloksista kuukausittain. Raportista pääset näkemään, mitä sivustollasi tapahtuu, ja asiantuntija käy sen kanssasi läpi säännöllisesti.

Pyrimme viestimään selkeästi ja ymmärrettävästi, joten ymmärrät tuloksia ilman tulkkia tai kryptologia.

  • Saat oman vastuuoptimoijan, joka on sinuun säännöllisesti yhteydessä.
  • Saat selkeän raportin tuloksista.
  • Saat tietää, mikä kiinnostaa asiakkaitasi.
  • Saat näkyvyyttä ilman maksettua mainontaa.

Mitä minun täytyy tehdä?

Aloita tökkäämällä alla olevaa laukaisinta.

Ennen kuin aloitamme toimivan yhteistyön kanssasi, tarvitsemme sinulta joitakin perustietoja. Niiden avulla selvitämme, mitä sivustollesi kannattaa tehdä, jotta saat haluamiasi tuloksia.

Keskustelemme kaikessa rauhassa, ja saat selkeän ja pitävän tarjouksen ennen kuin sitoudut mihinkään. Kun sopimus on solmittu, valitsemme sinulle oman asiantuntijan, ja työ voi alkaa. Tarvitsemme sinua yhteistyön aikana, mutta suurimman ojan ajasta voit nojata taaksepäin ja pitää pöydänkulmasta kiinni (tai sitten tehdä niitä muita töitä, joita taatusti piisaa).

Palvelun toteuttaa Alma Median omistama Netello, jolla on yli 20 vuoden kokemus ja noin 20 ammattilaisen tiimi.

Hakukoneoptimointi

Ohjaamme asiakkaita yrityksesi luo ilman maksettua mainontaa.

Saammeko kääriä hihat ja tehdä tieteellisiä taikoja?

Alk. 599 €/kk + alv.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko?

Kerro meille, mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut Alma Median kattavasta tarjonnasta.

Ota yhteyttä

Copyright © 2024