Uudet kotisivut yritykselle

Modernit kotisivut palvelevat kävijöitä paremmin ja tuottavat enemmän kauppaa

Lähes jokainen ostoprosessi verkossa alkaa Googlesta. Yrityksen kotisivut tavoittavat asiakkaat usein ennen myyjää tai muuta yrityksen henkilökuntaa. Valitse kotisivuillesi ammattitekijä ja laita yrityksesi julkisivu ja kassavirta kuntoon. Nopea, näyttävä ja hakukoneoptimoitu WordPress-verkkosivusto tehostaa yrityksen myyntiä ja vahvistaa brändiä. Hanki kotisivut yritykselle helposti ja vaivattomasti Netellolta.

Perussivusto

  • Rakenna brändiä, luo uskottavuutta sekä tee tulosta hakukoneoptimoiduilla ja laadukkailla kotisivuilla.​
  • Yksinkertainen, optimoitu sivusto
  • Sopii kiireiselle yrittäjälle, joka ei halua käyttää paljon aikaa projektiin
  • Haluat löytyä Googlesta ja ohjata asiakkaat yhteydenottoon
  • Toteutukseen kannattaa varata aikaa vähintään 4 kk

Alk. 3950 eur + alv.

Ylläpitokulu 49 eur/kk + alv.

Pyydä tarjous

Räätälöity sivusto​

  • Juuri tarpeisiisi rakennetut ja räätälöidyt kotisivut
  • Laadukas ja näyttävä kokonaisuus
  • Yritykselle, jolla on paljon tuotteita/palveluita tai vaativammat visuaaliset tarpeet
  • Haluat löytyä Googlesta ja ohjata asiakkaita yhteydenottoon
  • Toteutukseen kannattaa varata aikaa vähintään 6 kk

Alk. 8950 eur + alv.​

Ylläpitokulu 49 eur/kk + alv​.

Pyydä tarjous

Kotisivut tarpeisiisi

Hulppeat kotisivut eivät palvele ketään, jos kukaan ei vieraile sivustolla. Sen vuoksi on tärkeää, että sivusto on rakennettu alusta pitäen hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Kun yrityksesi nousee esiin potentiaalisten asiakkaiden Google-hauissa ja heitä vastassa on kaunis ja toimiva verkkosivusto, yhteydenotot moninkertaistuvat.

Mobiilikäyttäjien osuus verkossa kasvaa kaiken aikaa, joten on tärkeää, että potentiaalista asiakasta palvellaan mahdollisimman laadukkaasti kaikilla laitteilla. Teemme mobiiliystävällisiä, responsiivisia ja skaalautuvia verkkosivustoja, ja projekteissamme onkin mietitty erityisen tarkkaan pieniä päätelaitteita.

Haluatko modernit kotisivut yrityksellesi?
Ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan.

Tiesitkö?

Nettisivuista voi tulla uusi supermyyjäsi. Räätälöimme ratkaisut tarpeiden mukaan erilaisille toimijoille ja autamme sinua saavuttamaan ne tulokset, mitä janoat. Yrityksesi nettisivut voivat pian olla tehokkain myyntikanavasi!

Asiakkaidemme onnistumisia

Alma Media

Parmatic

Korjausrakentamisen palveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava Parmatic on ollut Netellon asiakas vuodesta 2015 alkaen. Yhteistyö alkoi hakukoneoptimoinnilla ja laajeni parin vuoden päästä uuden nettisivuston rakentamiseen sekä sisällöntuotantoon.

Digisähkö

Digisähkö Oy on pieni 10 hengen asiantuntijayritys, joka myy, suunnittelee ja toteuttaa älykotiratkaisuja. Älykodissa talotekniikka, viihdelaitteet, valaistus ja lämmitys ovat saman järjestelmän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän alla.

Nekalan Rauta-Otra

Tampereen Nekalan Rauta-Otra toteutti Iltalehdessä kaksi alueellisesti kohdennettua sisältömarkkinointiartikkelia, jotka Alma Brand Studio tuotti yhteistyössä Rauta-Otran kanssa.

Bolt

Vuoden 2021 alussa käynnistetty sisältömarkkinointi Kauppalehdessä ja Iltalehdessä suunniteltiin huolellisesti Boltin ja Alma Brand Studion ammattilaisten kesken. Tulokset puhuvat puolestaan!

Meiltä löydät vaikuttavat markkinointiratkaisut juuri sinun yrityksellesi sopivalla budjetilla, alueellisesti ja valtakunnallisesti.​

Etkö vielä tiedä, mitä tarvitset?

Kerro meille, mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut Alma Median kattavasta tarjonnasta.

Varaa keskusteluaika Toivon, että minuun ollaan yhteydessä

Sivustoanalyysi kertoo, miten saat sivustosi tuottamaan parempaa tulosta

Lataa esimerkkiraportti
Toimivuus Tavoitteet Toimenpiteet

Lue lisää aiheesta

Uusimmat sisällöt

Ota yhteyttä

Copyright © 2023