Kotisivut yritykselle

Modernit kotisivut palvelevat kävijöitä paremmin ja tuottavat enemmän kauppaa

Lähes jokainen ostoprosessi verkossa alkaa Googlesta. Yrityksen kotisivut tavoittavat asiakkaat usein ennen myyjää tai muuta yrityksen henkilökuntaa. Valitse kotisivuillesi ammattitekijä ja laita yrityksesi julkisivu ja kassavirta kuntoon. Nopea, näyttävä ja hakukoneoptimoitu WordPress-verkkosivusto tehostaa yrityksen myyntiä ja vahvistaa brändiä. Hanki kotisivut yritykselle helposti ja vaivattomasti Netellolta.

Perussivusto

 • Rakenna brändiä, luo uskottavuutta sekä tee tulosta hakukoneoptimoiduilla ja laadukkailla kotisivuilla.​
 • Yksinkertainen, optimoitu sivusto
 • Sopii kiireiselle yrittäjälle, joka ei halua käyttää paljon aikaa projektiin
 • Haluat löytyä Googlesta ja ohjata asiakkaat yhteydenottoon
 • Toteutukseen kannattaa varata aikaa vähintään 4 kk

Alk. 3950 eur + alv.

Ylläpitokulu 49 eur/kk + alv.

Pyydä tarjous

Räätälöity sivusto​

 • Juuri tarpeisiisi rakennetut ja räätälöidyt kotisivut
 • Laadukas ja näyttävä kokonaisuus
 • Yritykselle, jolla on paljon tuotteita/palveluita tai vaativammat visuaaliset tarpeet
 • Haluat löytyä Googlesta ja ohjata asiakkaita yhteydenottoon
 • Toteutukseen kannattaa varata aikaa vähintään 6 kk

Alk. 8950 eur + alv.​

Ylläpitokulu 49 eur/kk + alv​.

Pyydä tarjous

Kotisivut tarpeisiisi

Hulppeat kotisivut eivät palvele ketään, jos kukaan ei vieraile sivustolla. Sen vuoksi on tärkeää, että sivusto on rakennettu alusta pitäen hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Kun yrityksesi nousee esiin potentiaalisten asiakkaiden Google-hauissa ja heitä vastassa on kaunis ja toimiva verkkosivusto, yhteydenotot moninkertaistuvat.

Mobiilikäyttäjien osuus verkossa kasvaa kaiken aikaa, joten on tärkeää, että potentiaalista asiakasta palvellaan mahdollisimman laadukkaasti kaikilla laitteilla. Teemme mobiiliystävällisiä, responsiivisia ja skaalautuvia verkkosivustoja, ja projekteissamme onkin mietitty erityisen tarkkaan pieniä päätelaitteita.

Haluatko modernit kotisivut yrityksellesi?
Ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan.

Tiesitkö?

Nettisivuista voi tulla uusi supermyyjäsi. Räätälöimme ratkaisut tarpeiden mukaan erilaisille toimijoille ja autamme sinua saavuttamaan ne tulokset, mitä janoat. Yrityksesi nettisivut voivat pian olla tehokkain myyntikanavasi!

Asiakkaidemme onnistumisia

Alma Media

Parmatic

Korjausrakentamisen palveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava Parmatic on ollut Netellon asiakas vuodesta 2015 alkaen. Yhteistyö alkoi hakukoneoptimoinnilla ja laajeni parin vuoden päästä uuden nettisivuston rakentamiseen sekä sisällöntuotantoon.

Digisähkö

Digisähkö Oy on pieni 10 hengen asiantuntijayritys, joka myy, suunnittelee ja toteuttaa älykotiratkaisuja. Älykodissa talotekniikka, viihdelaitteet, valaistus ja lämmitys ovat saman järjestelmän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän alla.

Nekalan Rauta-Otra

Tampereen Nekalan Rauta-Otra toteutti Iltalehdessä kaksi alueellisesti kohdennettua sisältömarkkinointiartikkelia, jotka Alma Brand Studio tuotti yhteistyössä Rauta-Otran kanssa.

Bolt

Vuoden 2021 alussa käynnistetty sisältömarkkinointi Kauppalehdessä ja Iltalehdessä suunniteltiin huolellisesti Boltin ja Alma Brand Studion ammattilaisten kesken. Tulokset puhuvat puolestaan!

Miksi verkkosivut yritykselle Alma Medialta?

Tapamme suunnitella ja toteuttaa laadukkaat, hakukoneoptimoidut kotisivut on uniikki, ja johtaa erinomaisiin lopputuloksiin. Sivustomme ovat poikkeuksellisen nopeita ja ne hakukoneoptimoidaan aina laadukkaasti perustaa myöten.

Ilman tehokasta hakukoneoptimointia säkenöiväkin sivusto jää netissä kilpailijoiden jalkoihin.

Kun digitaalinen perustus on valettu ja sivuston toiminnallisuus huolellisesti suunniteltu, luodaan vielä unohtumaton ulkoasu. Valmis sivusto toimii virheettömästi niin puhelimella kuin pöytäkoneellakin.

Alma Media on loistava kumppani myös siksi, että kauttamme saat käytännössä kaiken tarpeellisen myös sivustosi markkinointiin.

Taidokkaasti tehty kotisivu yritykselle:

 • On hyvää pataa hakukoneiden kanssa ja tuo asiakasvirtaa sivustollesi.
 • On responsiivinen, eli pelittää hyvin kaikenlaisilla laitteilla.
 • On niin toimiva ja koukuttava, että asiakas viihtyy sivustollasi.
 • On visuaalinen ja uskottava, rakentaa yrityksesi brändiä.
 • On suunniteltu markkinoinnin psykologiaa hyödyntäen.

Voiko kotisivut tehdä itse?

Ilman muuta voi. Jos sinulla on runsaasti luppoaikaa, syvällinen ymmärrys niin teknisestä kuin visuaalisestakin verkko-operoinnista ja olet virtuoosimainen sisältöjen luoja, anna palaa!

Tai sitten voit tökätä alla olevaa laatikkoa, ottaa yhteyttä ja pistää meidän supersankarimme töihin.

Mitä julkaisualustaa käytätte?

Toteutamme kotisivut käyttämällä suosittua WordPress-alustaa. Tällä julkaisujärjestelmällä toimii jo yli kolmannes koko maailman nettisivuista. WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä – ja hyvästä syystä! Sillä voi osaavissa käsissä toteuttaa käytännössä mitä tahansa. WordPress-sivusto on myös mahdollista laajentaa verkkokaupaksi.

Mitä kotisivut yritykselle maksavat?

Laadukkaan sivuston suunnittelun ja toteuttamisen kustannukset ovat meillä yleensä noin 5000–25 000 euroa. Lisäksi omaakin työaikaa tulee kulumaan – ei tosin hirvittävän paljon, kun ostat myös sivustollesi tarvittavan sisällöntuotannon meiltä. Lopullinen hinta riippuu tietysti aina yrityksesi todellisista tarpeista.

Kartoitamme tarpeesi erittäin tarkasti, ja saat aina kiinteän urakkahinnan – et pelkkää arviota!

Kenelle teemme WordPress-kotisivuja?

Autamme tasapuolisesti ihan kaikkia yrittäjiä elämäntapahuovuttajista avaruusteknologeihin. Yrityksen koolla ja liikevaihdolla ei ole merkitystä: jokainen yritys on yhtä tärkeä ja teemme kotisivuja toimialasta riippumatta. Tärkeä yhdistävä tekijä kaikilla asiakkaillamme kuitenkin on. Sivusto ei ole pelkkä käyntikortti, vaan sen pitää tuottaa tulosta!

Palvelun toteuttaa Alma Median omistama Netello, jolla on yli 20 vuoden kokemus alalta.

Meiltä löydät vaikuttavat markkinointiratkaisut juuri sinun yrityksellesi sopivalla budjetilla, alueellisesti ja valtakunnallisesti.​

Etkö vielä tiedä, mitä tarvitset?

Kerro meille, mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut Alma Median kattavasta tarjonnasta.

Varaa keskusteluaika Toivon, että minuun ollaan yhteydessä

Sivustoanalyysi kertoo, miten saat sivustosi tuottamaan parempaa tulosta

Lataa esimerkkiraportti
Toimivuus Tavoitteet Toimenpiteet

Lue lisää aiheesta

Uusimmat sisällöt

Ota yhteyttä

Copyright © 2024