Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi

Hakukonemarkkinointi on tehokas keino houkutella netissä liikkuvat ihmiset yrityksesi verkkosivuille. Hakukonemarkkinoinnin avulla yrityksesi näkyy siellä, missä pitääkin: Googlessa. Autamme sinua näkymään siellä, missä potentiaaliset asiakkaasi ovat!​

Hakukoneoptimointi

  • Paranna yrityksen löydettävyyttä ja sijoitusta hakukoneissa orgaanisissa tuloksissa pitkäjänteisesti. ​

Alk. 599 eur/kk + alv​.

Pyydä tarjous

Hakusanamainonta​

  • Tavoita ostoaikeissa olevat asiakkaat kustannustehokkaasti Googlen hakukoneen mainospaikoilla. ​
  • Hintaan vaikuttaa  mainostettavien kohdesivujen kappalemäärä sekä sesonkimuutosten määrä sopimuskauden aikana.

 

Alk. 350 eur/kk + alv​.

Pyydä tarjous

Haluatko kuulla lisää?
Ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan.

Tiesitkö?

Miksi hakukonemarkkinointi kannattaa?

Kun potentiaalinen asiakas etsii verkosta jotain tuotetta tai palvelua, hän kääntyy hyvin suurella todennäköisyydellä Googlen puoleen (tutkimusten valossa jopa 93 prosenttia verkossa tehdystä toiminnasta aloitetaan hakukonetta käyttämällä).

Asiakkaidemme onnistumisia

Alma Media

Digisähkö

Digisähkö Oy on pieni 10 hengen asiantuntijayritys, joka myy, suunnittelee ja toteuttaa älykotiratkaisuja. Älykodissa talotekniikka, viihdelaitteet, valaistus ja lämmitys ovat saman järjestelmän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän alla.

Parmatic

Korjausrakentamisen palveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava Parmatic on ollut Netellon asiakas vuodesta 2015 alkaen. Yhteistyö alkoi hakukoneoptimoinnilla ja laajeni parin vuoden päästä uuden nettisivuston rakentamiseen sekä sisällöntuotantoon.

JVA

Jyväskylän vuokra-asunnot on tehnyt Alma Median kanssa alueellista mediamainontaa jo kolmen vuoden ajan Iltalehdessä julkaistavan jatkuvan artikkelisarjan muodossa.

Helsingin lähikunnat

Askolan, Pukkilan ja Myrskylän kunnat toteuttivat kesällä 2021 Alman kanavissa kampanjan, jonka tavoitteena oli houkutella helsinkiläisiä tutustumaan kuntien matkailukohteisiin.

Meiltä löydät vaikuttavat markkinointiratkaisut juuri sinun yrityksellesi sopivalla budjetilla, alueellisesti ja valtakunnallisesti.​

Etkö tiedä mitä tarvitset?

Sinun ei tarvitse ymmärtää markkinoinnista yhtään mitään!

Kerro meille mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut Alma Median kattavasta tarjonnasta.

Lue lisää aiheesta

Uusimmat sisällöt

Ota yhteyttä

Copyright © 2024