Videomainonta

Videomainonnalla voidaan kertoa tarinoita jopa tv-mainonnan tapaan.​

Videomainonta on erityisen toimiva vaihtoehto mielikuvan ja brändin rakentamiseen ja kun halutaan erottautua kilpailijoista. Videomainokset voidaan kohdentaa oman alueesi kohderyhmälle tai jos haluat laajempaa näkyvyyttä valtakunnallisesti, sekin onnistuu. Mainosvideot toimivat laiteriippumattomasti kaikissa medioissamme.​

Video tekstisisällön yhteydessä

  • Tavoita tehokkaasti suuri yleisö läpi Alman verkoston toimituksellisen artikkelin yhteydessä videomainonnalle suunnitelluilla mainospaikoilla.​
  • Valtakunnallinen tai alueellinen kohdennus​
  • Lyhyet videot 5-10 s​

 

Alk. 500 eur + alv​.

Lue lisää

Video uutisvideoiden yhteydessä

  • Herätä huomiota Iltalehdessä IL-TV:n yhteyteen sijoitetulla videomainonnalla joko ennen uutista tai uutisen jälkeen.​
  • Valtakunnallinen​
  • Pidemmät videot 5-15 s​

 

Alk. 500 eur + alv​.

Lue lisää

Videobanneri tavallisilla mainos­paikoilla

  • Videomainonta voi näkyä myös millä tahansa normaalilla mainospaikalla. Videon lisäksi banneriin on mahdollista tuoda staattinen pinta esimerkiksi taktiselle viestille.​
  • Valtakunnallinen tai alueellinen kohdennus​
  • Lyhyet animaatiot ja videot

Alk. 500 eur + alv​.

Lue lisää

Älä piilottele brändiäsi

Ota yhteyttä niin tehdään yrityksellesi näyttävää digimarkkinointia!
Onko toiveenasi kasvattaa tunnettuutta, vauhdittaa myyntisesonkia ja saada lisää asiakkaita? Kaikkea ei tarvitse eikä kannata tehdä itse, meiltä saat digimarkkinointia yksinkertaisesti. Kun tulet asiakkaaksemme nyt, saat vaikuttavia etuja.

Videomainonta sopii ostopolun kaikkiin vaiheisiin

Videolla voit erottua, herättää, yllättää, säväyttää, sitouttaa ja muistuttaa. Jo lyhyt mainosvideo on mainio huomionherättäjä, ja kun haluat jättää pysyvän muistijäljen, tarjoa videon avulla asiakkaillesi vau-elämys. Videomainonta on tehokas markkinoinnin muoto, ja voit käyttää sitä esimerkiksi tuotelanseeraukseen, brändikampanjointiin, tunnettuuden lisäämiseen tai kun haluat viestillesi laajan yleisön. Kiinnostava video voi sisältää myös suoraan ostoksille aktivoivia elementtejä.

Lue artikkeli: Vau! – Vaikuttava liikkuva kuva

Pidempi video rakentaa brändiä, lyhyt video muistuttaa

Mainosvideon avulla voi herättää tunteita; video voi kertoa hauskan tarinan, saada aikaan liikuttavia hetkiä, tuoda brändiäsi esiin näyttävästi ja tehdä vaikutuksen. Pitkillä brändivideoilla on mahdollista kertoa yrityksesi tarinaa ja rakentaa brändiä, kun taas lyhyempi video toimii hyvin muistuttavana mainoksena etenkin silloin, kun brändi, tuote tai asia on jo tuttu.

Tutustu lisää: Näin rakennat brändiäsi

Video on visuaalinen keino erottua massasta

Mainosvideo digitaalisissa kanavissa toimii kuin tv-mainos. Kun haluat luoda positiivista mielikuvaa brändistäsi, videomainonta on näyttävä ja visuaalinen keino erottua massasta. Video on myös kustannustehokas tapa, kun haluat saada viestisi kerrottua kohderyhmällesi nopeasti ja helposti – ja tehdä sen vaikuttavasti.

Katso myös: Keinot, miten erottautua kilpailijoista

Hyödynnä videota useissa kanavissa

Videomainontaa voi helposti kohdentaa halutuille kohderyhmille, joten se on myös keino kasvattaa asiakaskuntaa. Samaa videomateriaalia voit hyödyntää erinomaisesti mainonnan lisäksi yrityksesi somekanavissa ja kotisivuilla.

Puuttuuko yritykseltäsi oikeanlainen video? ​

Kun haluat tehdä digitaalista mainontaa videon keinoin, Alma Brand Studion videotiimi hoitaa videotuotannot aina ideasta julkaisuun asti. Myös valmiiden videoiden editointi onnistuu.​ Sinun ei tarvitse pohtia yksin, millaisia mainonnan ratkaisuja yrityksesi kannattaisi hyödyntää. Ota yhteyttä lähimpään asiantuntijaamme, selvitetään yhdessä yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin sopiva kokonaisuus.

Tiesitkö?

Videomainonnalla voi vaikuttaa

Videoilla voi saada aikaan tunnereaktioita, jotka vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Tarinoiden avulla mainostaja jää myös tutkitusti paremmin mieleen. Videon avulla kampanjan huomioarvo voi nousta jopa 30 %*.

Lähde: Wyzol study 2020 (UK) & : IAB Suomi & Videolle videomarkkinoinnin nykytila 2021.

Asiakkaidemme onnistumisia

Alma Media

Nekalan Rauta-Otra

Tampereen Nekalan Rauta-Otra toteutti Iltalehdessä kaksi alueellisesti kohdennettua sisältömarkkinointiartikkelia, jotka Alma Brand Studio tuotti yhteistyössä Rauta-Otran kanssa.

Bolt

Vuoden 2021 alussa käynnistetty sisältömarkkinointi Kauppalehdessä ja Iltalehdessä suunniteltiin huolellisesti Boltin ja Alma Brand Studion ammattilaisten kesken. Tulokset puhuvat puolestaan!

Helsingin lähikunnat

Askolan, Pukkilan ja Myrskylän kunnat toteuttivat kesällä 2021 Alman kanavissa kampanjan, jonka tavoitteena oli houkutella helsinkiläisiä tutustumaan kuntien matkailukohteisiin.

JVA

Jyväskylän vuokra-asunnot on tehnyt Alma Median kanssa alueellista mediamainontaa jo kolmen vuoden ajan Iltalehdessä julkaistavan jatkuvan artikkelisarjan muodossa.

Meiltä löydät vaikuttavat markkinointiratkaisut juuri sinun yrityksellesi sopivalla budjetilla, alueellisesti ja valtakunnallisesti.​

Etkö vielä tiedä, mitä tarvitset?

Kaikkea ei kannatakaan tehdä itse. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua, ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut tarpeisiisi. Kerro meille vain tavoitteesi ja budjettisi, niin näet, kuinka helposti kaikki käy.

Lue lisää aiheesta

Uusimmat sisällöt

Ota yhteyttä

Copyright © 2024