Verkkokauppa yritykselle

Verkkokauppa tekee ostamisen asiakkaallesi helpoksi

Asiakkaat ovat tälläkin hetkellä verkossa etsimässä tuotteitasi ja palveluitasi, mutta ostamisen täytyy olla helppoa, jotta kaupat syntyvät. Me olemme rakentaneet lukuisia menestyviä verkkokauppoja pk-yrityksille eri toimialoilta. Tällä hetkellä rakennamme pääasiassa WooCommerce-verkkokauppoja. Tiedämme, mikä verkossa toimii ja mikä ei.

Perusverkkokauppa

  • Rakenna brändiä, luo uskottavuutta sekä tee tulosta hakukoneoptimoidulla ja laadukkaalla verkkokaupalla
  • Yksinkertainen, optimoitu verkkokauppa
  • Sopii kiireiselle yrittäjälle, joka ei halua käyttää paljon aikaa projektiin
  • Haluat löytyä Googlesta ja tuottavan verkkokaupan
  • Toteutukseen kannattaa varata aikaa vähintään 4 kk

Alk. 8000 eur + alv.

Ylläpitopalvelu 159 eur/kk + alv.

Pyydä tarjous

Räätälöity verkkokauppa

  • Juuri tarpeisiisi rakennettu ja räätälöity verkkokauppa
  • Laadukas ja näyttävä kokonaisuus
  • Haluat löytyä Googlesta ja tuottavan verkkokaupan
  • Toteutukseen kannattaa varata aikaa vähintään 6 kk

Alk. 17 000 eur + alv.

Ylläpitopalvelu 159 eur/kk + alv.

Pyydä tarjous

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokauppa on yrityksesi tärkein investointi tulevaisuutta ajatellen, joten sen suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa ja tehdä työ kunnolla. Onnistunut WooCommerce-verkkokauppa on helppokäyttöinen ja ohjaa asiakasta tehokkaasti kohti ostotapahtumaa.

Jos verkkokaupan perustaminen on yritykselle ajankohtaista, mutta et tiedä mistä aloittaa, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Laadimme kanssasi selkeän toimintasuunnitelman, jonka avulla myynti verkossa lähtee taatusti käyntiin.

Kysy lisää verkkokaupparatkaisuistamme!
Ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan.

Tiesitkö?

Millainen on hyvä verkkokauppa?

Rakennamme verkkokaupat yritykselle WooCommercea käyttäen tehokkaalle WordPress-alustalle. Verkkokaupoissamme yhdistyvät alan uusimmat ratkaisut ja hyvän verkkokaupan peruspilarit. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme moderneja ja innovatiivisia verkkokaupparatkaisuja. Alusta on myös hyvin monipuolinen – otamme käyttöön vain ne ominaisuudet, jotka asiakas tarvitsee. Varmistamme, että verkkokaupan hallinta on sinulle yksinkertaista.

Asiakkaidemme onnistumisia

Alma Media

Digisähkö

Digisähkö Oy on pieni 10 hengen asiantuntijayritys, joka myy, suunnittelee ja toteuttaa älykotiratkaisuja. Älykodissa talotekniikka, viihdelaitteet, valaistus ja lämmitys ovat saman järjestelmän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän alla.

Parmatic

Korjausrakentamisen palveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava Parmatic on ollut Netellon asiakas vuodesta 2015 alkaen. Yhteistyö alkoi hakukoneoptimoinnilla ja laajeni parin vuoden päästä uuden nettisivuston rakentamiseen sekä sisällöntuotantoon.

Bolt

Vuoden 2021 alussa käynnistetty sisältömarkkinointi Kauppalehdessä ja Iltalehdessä suunniteltiin huolellisesti Boltin ja Alma Brand Studion ammattilaisten kesken. Tulokset puhuvat puolestaan!

Helsingin lähikunnat

Askolan, Pukkilan ja Myrskylän kunnat toteuttivat kesällä 2021 Alman kanavissa kampanjan, jonka tavoitteena oli houkutella helsinkiläisiä tutustumaan kuntien matkailukohteisiin.

Meiltä löydät vaikuttavat markkinointiratkaisut juuri sinun yrityksellesi sopivalla budjetilla, alueellisesti ja valtakunnallisesti.​

Etkö vielä tiedä, mitä tarvitset?

Kerro meille, mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut Alma Median kattavasta tarjonnasta.

Lue lisää aiheesta

Uusimmat sisällöt

Ota yhteyttä

Copyright © 2023