Display-mainonta

Display-mainonta tarkoittaa bannerimainontaa erilaisilla verkkosivustoilla.​

Display-mainonta on sopiva mainosmuoto silloin, kun haluat kasvattaa yrityksen, tuotteen tai brändin tunnettuutta, herättää huomiota tai kun lanseeraat uusia tuotteita tai palveluita markkinoille ja haluat tavoittaa juuri tietyn, otollisen kohderyhmän. Display- eli bannerimainonta toimii mainiosti myös silloin, kun haluat tehdä lisämyyntiä nykyiselle asiakaskunnalle.​

Paikallinen
näkyvyys

 • Tavoita potentiaaliset asiakkaat omalla alueellasi läpi Alman verkoston. ​
 • Kaupunki- tai maakuntakohdennus​
 • Kampanja-aika 1-4 vko​

Alk. 590 eur + alv.

Lue lisää

Valtakunnallinen
näkyvyys

 • Saavuta valtakunnallinen näkyvyys ja lähes 3,3 miljoonaa suomalaista Iltalehti.fissä. ​
 • Valtakunnallinen​
 • Kampanja-aika 2-4 vko​

Alk. 5445 eur + alv​.

Lue lisää

Liikennettä
sivustolle

 • Kasvata verkkosivuston liikennettä tai aktivoi käyttäjiä toimintaan suoraan mainoksesta.​
 • Valtakunnallinen sekä alueellinen kohdennus, myös datakohdennus mahdollinen​
 • Kampanja-aika 1-4 vko​

Alk. 1500 eur + alv.​

Lue lisää

Pitkäkestoinen
näkyvyys

 • Saavuta pitkäaikaista näkyvyyttä läpi Alman verkoston omalle alueellesi kohdennettuna. ​
 • Kaupunki- tai maakuntakohdennus​
 • Kampanja-aika 6-12 kk​

Alk. 525 eur/kk + alv​.

Lue lisää

Näkyvyys Alman
Businessmedioissa

 • Tavoita suomalaiset yrityspäättäjät, vaikuttajat ja vauraat kuluttajat Alman Businessmedioissa.​
 • Valtakunnallinen tai maakuntakohdennus​
 • Kampanja-aika 1-2 kk​

Alk. 990 eur + alv​.

Lue lisää

Kohdennettu mainonta

 • Kohdenna viestisi juuri haluamallesi kohderyhmälle hyödyntämällä Alman kattavia kohdennusmahdollisuuksia sekä näyttäviä mainosmuotoja.​
 • Valtakunnallinen tai alueellinen kohdennus, myös datalla kohdentaminen mahdollista.​
 • Ei rajoituksia​

Alk. 1300 eur + alv​.

Lue lisää

Tavoita monenlaisia kohderyhmiä

Kun valitset display-mainontaa Alman digitaalisessa verkostossa, tavoitat yleisöä ympäri Suomen: niin kuluttajat kuin bisnespäättäjätkin, ja kohdennettuna joko valtakunnallisesti tai paikallisesti. Digiverkostoomme kuuluu uutismedioita, kuluttajapalveluita ja markkinapaikkoja.​ Yhteensä näissä medioissa liikkuu viikoittain yli 3 miljoonaa suomalaista, joten löydämme varmasti juuri sinun mainoskampanjaasi sopivan kohderyhmän yleisömme joukosta. 

Katso lisää: Kohdennettu display-mainonta

Lähde: FIAM 

Display-mainokset Alma-verkostossa

Mainoksesi näkyvät turvallisessa Alma-verkostossa, johon kuuluu monipuolisia verkkopalveluitamme: uutismedioita, kuluttajapalveluita ja markkinapaikkoja.​ Tunnettuja brändejämme ovat muun muassa Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä, Etuovi.com, Uusi Suomi, Autotalli.com, Nettiauto sekä Nettimoto.  

Liikennettä, tunnettuutta ja buustia

Oletko juuri avannut yrityksellesi uudet kotisivut tai verkkokaupan, ja kaipaat sivustolle liikennettä? Suunnitteletko tuotelanseerausta, ja toivot kampanjalle pontevan aloituksen? Kaipaako brändisi tunnettuutta tai sesonki hieman buustia? Haluatko tuotemarkkinoinnille lisää silmäpareja? Haluatko näkyvyyttä paikallisesti tai tunnettuutta koko Suomen alueella?

Display-mainonta sopii moneen eri tarpeeseen ja tilanteeseen, sillä mainokset ja kampanjat suunnitellaan aina yrityksen tavoitteen mukaan. Voit tehdä suunnitelmallista brändinrakennustyötä tai lyhytkestoisempia myynninvauhdituskampanjoita.

Asiakascase: Paraatipaikka toi vauhtia autonpesusesonkiin

Display-mainontaa voi kohdentaa tarkasti

Etuna display-mainonnassa on muun muassa se, että mainontaa on mahdollista kohdentaa hyvin tarkasti rajatulle yleisölle maantieteelliselle alueelle tai muiden kohdennustapojen, kuten iän tai kiinnostuksen kohteiden, mukaan. Mainonta on tehokasta, kun se ohjaa suoraan toimintaan; klikkaamaan sivustollesi tutustumaan tuotteisiin tai palveluihin, verkkokauppaan ostoksille, tilaamaan uutiskirjeen, lukemaan blogin, käymään myymälässä tai muuhun toimintaan, joka on asetettu tavoitteeksi.

Katso vinkkejä: Brändin rakentaminen ja kehittäminen

Haluatko kuulla lisää display-mainonnan mahdollisuuksista?

Tiesitkö?

Tuo brändisi tunnetuksi

Display-mainonnalla lisäät bränditunnettuutta oikeiden kohderyhmien keskuudessa. Alman display-tuotteilla saat kattavan näkyvyyden Alman verkoston eri digikanavissa alueellisesti tai valtakunnallisesti. Display-mainonta on myös kohdennettavissa halutulle kohderyhmälle. Tarjolla on useita eri mainoskokovaihtoehtoja paraatipaikasta tapettiin, suurtauluihin ja perinteisiin bokseihin.

Asiakkaidemme onnistumisia

Alma Media

Nekalan Rauta-Otra

Tampereen Nekalan Rauta-Otra toteutti Iltalehdessä kaksi alueellisesti kohdennettua sisältömarkkinointiartikkelia, jotka Alma Brand Studio tuotti yhteistyössä Rauta-Otran kanssa.

Bolt

Vuoden 2021 alussa käynnistetty sisältömarkkinointi Kauppalehdessä ja Iltalehdessä suunniteltiin huolellisesti Boltin ja Alma Brand Studion ammattilaisten kesken. Tulokset puhuvat puolestaan!

Helsingin lähikunnat

Askolan, Pukkilan ja Myrskylän kunnat toteuttivat kesällä 2021 Alman kanavissa kampanjan, jonka tavoitteena oli houkutella helsinkiläisiä tutustumaan kuntien matkailukohteisiin.

JVA

Jyväskylän vuokra-asunnot on tehnyt Alma Median kanssa alueellista mediamainontaa jo kolmen vuoden ajan Iltalehdessä julkaistavan jatkuvan artikkelisarjan muodossa.

Meiltä löydät vaikuttavat markkinointiratkaisut juuri sinun yrityksellesi sopivalla budjetilla, alueellisesti ja valtakunnallisesti.​

Etkö tiedä mitä tarvitset?

Sinun ei tarvitse ymmärtää markkinoinnista yhtään mitään!

Kerro meille mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut Alma Median kattavasta tarjonnasta.

Lue lisää aiheesta

Uusimmat sisällöt

Ota yhteyttä

Copyright © 2023