Display-mainonta

Display-mainonta tarkoittaa bannerimainontaa erilaisilla verkkosivustoilla.​

Display-mainonta on sopiva mainosmuoto silloin, kun haluat kasvattaa yrityksen, tuotteen tai brändin tunnettuutta, herättää huomiota tai kun lanseeraat uusia tuotteita tai palveluita markkinoille ja haluat tavoittaa juuri tietyn, otollisen kohderyhmän. Display- eli bannerimainonta toimii mainiosti myös silloin, kun haluat tehdä lisämyyntiä nykyiselle asiakaskunnalle.​

Millainen digikampanja sinulle saisi olla?

Alueellinen
mainonta

 • Tavoita potentiaaliset asiakkaat omalla alueellasi
 • Saat näkyvyyttä valintasi mukaan läpi Alma-verkoston tai Businessverkoston
 • Kaupunki- tai maakuntakohdennus​

Valtakunnallinen
mainonta

 • Tavoita tehokkaasti laaja yleisö
 • Saat näkyvyyttä valintasi mukaan koko Alma-verkostossa, Businessverkostossa tai esimerkiksi vain Iltalehti.fissä​
 • Valtakunnallinen​ näkyvyys

Kohdennettu mainonta

 • Kohdenna viestisi juuri haluamallesi kohderyhmälle hyödyntämällä Alman kattavia kohdennusmahdollisuuksia sekä näyttäviä mainosmuotoja
 • Valtakunnallinen tai alueellinen kohdennus, myös datalla kohdentaminen mahdollista

Näyttävä
mainonta

 • Tee vaikutus näyttävillä luovilla mainosratkaisuilla!
 • Valtakunnallinen tai alueellinen kohdennus
 • Myös muut kohdennusmahdollisuudet

Mainonta Alman
Businessmedioissa

 • Tavoita suomalaiset yrityspäättäjät, vaikuttajat ja vauraat kuluttajat Alman Businessmedioissa.​
 • Valtakunnallinen tai alueellinen kohdennus​
 • Myös muut kohdennusmahdollisuudet

Liikennettä
sivustolle

 • Kasvata verkkosivuston liikennettä tai aktivoi käyttäjiä toimintaan suoraan mainoksesta
 • Valtakunnallinen sekä alueellinen kohdennus, myös datakohdennus mahdollinen​

Tavoita monenlaisia kohderyhmiä

Kun valitset display-mainontaa Alman digitaalisessa verkostossa, tavoitat yleisöä ympäri Suomen: niin kuluttajat kuin bisnespäättäjätkin, ja kohdennettuna joko valtakunnallisesti tai paikallisesti. Digiverkostoomme kuuluu uutismedioita, kuluttajapalveluita ja markkinapaikkoja.​ Yhteensä näissä medioissa liikkuu viikoittain yli 3 miljoonaa suomalaista, joten löydämme varmasti juuri sinun mainoskampanjaasi sopivan kohderyhmän yleisömme joukosta. 

Lue lisää: Kohdennettu display- eli bannerimainonta
Katso video: Näin löydät ostavia asiakkaita

Lähde: FIAM 

Display-mainonta Alma-verkostossa

Mainoksesi näkyvät turvallisessa Alma-verkostossa, johon kuuluu monipuolisia verkkopalveluitamme: uutismedioita, kuluttajapalveluita ja markkinapaikkoja.​ Tunnettuja brändejämme ovat muun muassa Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä, Etuovi.com, Uusi Suomi, Autotalli.com, Nettiauto sekä Nettimoto.  

Liikennettä, tunnettuutta ja buustia

Oletko juuri avannut yrityksellesi uudet kotisivut tai verkkokaupan, ja kaipaat sivustolle liikennettä? Suunnitteletko tuotelanseerausta, ja toivot kampanjalle pontevan aloituksen? Kaipaako brändisi tunnettuutta tai sesonki hieman buustia? Haluatko tuotemarkkinoinnille lisää silmäpareja? Haluatko näkyvyyttä paikallisesti tai tunnettuutta koko Suomen alueella?

Display-mainonta sopii moneen eri tarpeeseen ja tilanteeseen, sillä mainokset ja kampanjat suunnitellaan aina yrityksen tavoitteen mukaan. Voit tehdä suunnitelmallista brändinrakennustyötä tai lyhytkestoisempia myynninvauhdituskampanjoita.

Asiakascase: Paraatipaikka toi vauhtia autonpesusesonkiin

Display-mainontaa voi kohdentaa tarkasti

Etuna display-mainonnassa on muun muassa se, että mainontaa on mahdollista kohdentaa hyvin tarkasti rajatulle yleisölle maantieteelliselle alueelle tai muiden kohdennustapojen, kuten iän tai kiinnostuksen kohteiden, mukaan. Mainonta on tehokasta, kun se ohjaa suoraan toimintaan; klikkaamaan sivustollesi tutustumaan tuotteisiin tai palveluihin, verkkokauppaan ostoksille, tilaamaan uutiskirjeen, lukemaan blogin, käymään myymälässä tai muuhun toimintaan, joka on asetettu tavoitteeksi.

Katso vinkkejä: Brändin rakentaminen ja kehittäminen
Asiakascase: Tämä oli tarkan kohdentamisen paikka

Tiesitkö?

Tuo brändiäsi tunnetuksi display-mainonnalla

Display-mainonnalla lisäät bränditunnettuutta oikeiden kohderyhmien keskuudessa. Alman display-tuotteilla saat kattavan näkyvyyden Alman verkoston eri digikanavissa alueellisesti tai valtakunnallisesti. Display-mainonta on myös kohdennettavissa halutulle kohderyhmälle. Tarjolla on useita eri mainoskokovaihtoehtoja paraatipaikasta tapettiin, suurtauluihin ja perinteisiin bokseihin.

Asiakkaidemme onnistumisia

Alma Media

Savon ammattiopisto

Jatkuva mainonta ja jatkuva näkyvyys on tärkeää Savon ammattiopistolle, sillä haku koulutuksiin on käynnissä ympäri vuoden. Koulutusalalla top of mindissa pysymisen merkitys korostuu, koska päätös […]

Bolt

Vuoden 2021 alussa käynnistetty sisältömarkkinointi Kauppalehdessä ja Iltalehdessä suunniteltiin huolellisesti Boltin ja Alma Brand Studion ammattilaisten kesken. Tulokset puhuvat puolestaan!

Helsingin lähikunnat

Askolan, Pukkilan ja Myrskylän kunnat toteuttivat kesällä 2021 Alman kanavissa kampanjan, jonka tavoitteena oli houkutella helsinkiläisiä tutustumaan kuntien matkailukohteisiin.

JVA

Jyväskylän vuokra-asunnot on tehnyt Alma Median kanssa alueellista mediamainontaa jo kolmen vuoden ajan Iltalehdessä julkaistavan jatkuvan artikkelisarjan muodossa.

Meiltä löydät vaikuttavat markkinointiratkaisut juuri sinun yrityksellesi sopivalla budjetilla, alueellisesti ja valtakunnallisesti.​

Etkö tiedä mitä tarvitset?

Sinun ei tarvitse ymmärtää markkinoinnista yhtään mitään!

Kerro meille mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut Alma Median kattavasta tarjonnasta.

Kaikkea ei kannata tehdä itse. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua, ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut tarpeisiisi. Kerro meille vain tavoitteesi ja budjettisi, niin näet, kuinka helposti kaikki käy.

Lue lisää aiheesta

Uusimmat sisällöt

Ota yhteyttä

Copyright © 2024