Liikennettä sivustolle

Tuoteratkaisu: Tulospohjainen mainonta (CPC)

Kenelle sopii?

Tulospohjainen mainonta eli Cost Per Click (CPC) on toimivin mainosratkaisu silloin, kun kampanjan tavoitteena on saada kasvatettua verkkosivuston liikennettä tai aktivoida käyttäjiä toimintaan. 

Kasvata verkkosivusi liikennettä ​

Tällä ratkaisulla ohjataan potentiaalisia asiakkaita ”ostoputkeen” – esim. tutustumaan tuotteeseen, kokeilemaan, lataamaan esitteen. ​

Mainonta optimoidaan näkymään sinne, missä se tuottaa parhaiten tuloksia.​

Tulospohjaisessa mainonnassa maksat aina vain toteutuneista klikeistä.​

Voit hyödyntää kampanjassa Alman monipuolisia kohdennusmahdollisuuksia.

Tulospohjainen mainonta

Alk. 1500 eur

  • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko?

Kerro meille, mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut kattavasta tarjonnastamme.

Usein kysytyt kysymykset

Tämä sivusto on juuri sinua varten.
Olemme koonneet näille sivuille paljon perustietoa digimarkkinoinnista ja mainonnasta. Käy vaikka tutustumassa mainioihin artikkeleihin tai katso millaisia kokonaisuuksia olemme toteuttaneet asiakkaillemme ja miten he ovat hyötyneet mainosratkaisuistamme.

Etkö vielä tiedä, mitä haluat – tai pohditko mikä ratkaisu sopisi juuri sinun tarpeeseesi?

Mikäli jokin asia jää askarruttamaan tai haluat kuulla lisää, miten voisimme auttaa juuri sinun yritystäsi, varaa virtuaalisumpit asiantuntijamme kanssa. Autamme sinua mielellämme!

Tutustu palveluihimme: Mihin tarpeeseen etsit ratkaisua?
Juttuvinkit: Markkinoijan artikkelit
Onnistumisia: Katso asiakastoteutuksia
Jutellaan lisää: Varaa vartin virtuaalinen kahvitauko

Mainostaa kannattaa, vaikka ei olisi verkkosivua – voit ohjata yleisön palvelujesi pariin esimerkiksi osoitetiedon avulla. Ilman verkkosivua voi tehdä sekä digimainontaa että printtimainontaa.

Mainonnan toistoilla yrityksesi tuotteet ja palvelut jäävät mieleen, ja voit näin kasvattaa tunnettuutta. Brändiä voi rakentaa myös mainonnan keinoin, kunhan mainostat niissä kanavissa, joissa asiakkaasi liikkuvat.

Verkkosivu on kuitenkin tärkeä osa yrityksen toimintaa. Mainoksessa ei tila riitä esittämään koko tuotevalikoimaa eikä kertomaan yrityksestä kaikkea, joten mainoksesta on helppoa ohjata klikkaamaan lisää kotisivuilta. Kotisivut myös auttavat yritystäsi löytymään silloin, kun tuotteitasi ja palveluitasi etsitään verkosta, esimerkiksi hakukoneista.

Kotisivut ovat tärkeä myynnin ja markkinoinnin kanava yritykselle. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi, rakennamme yrityksesi tyyliin sopivan verkkosivun, jotta asiakkaat löytävät tuotteidesi pariin helpommin.

Ei huolta! Me tiedämme, millainen sisältö ja viesti uppoaa havittelemaasi kohderyhmään. Anna siis meidän auttaa mainoksesi suunnittelussa ja toteutuksessa: saat meiltä esimerkiksi mainosbannerit, videot tai sisältömarkkinoinnin artikkelit laadukkaasti toteutettuna. Jo pienellä budjetilla pääset alkuun!

Voit tuottaa mainosmateriaalin halutessasi itse, mutta voit myös tilata suunnittelun ja aineiston valmistuksen meiltä. Meiltä saat mainosratkaisuja sekä digimarkkinointia kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Jutellaan lisää: Varaa vartin virtuaalinen kahvitauko

Tarjoamme ratkaisuja kaikenkokoisille budjeteille. Jo 500 eurolla kuukaudessa on mahdollisuus tehdä vaikutus tavoittelemiisi kohderyhmiin. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinulle oikean ratkaisun juuri sinulle sopivalla budjetilla.

Asiakascase: Jatkuva mainonta onnistuu maltillisellakin budjetilla
Jutellaan lisää: Varaa vartin virtuaalinen kahvitauko
Ota yhteyttä: Katso oman alueesi yhteyshenkilö

Ota yhteyttä

Copyright © 2023