Video tekstisisällön ja videosisältöjen yhteydessä

Tuoteratkaisu: Instream + Outstream

Kenelle sopii?

Videomainonnan paketti: Instream + Outstream

​Videomainos tavoittaa juuri oman alueesi yleisön alueellisesti kohdennettuna​. Tehokas ratkaisu erityisesti silloin, kun haluat hyödyntää lyhyitä videosisältöjä ja tavoitteenasi on saada laaja peitto ja mahdollisimman paljon katseluita videolle. ​

Sopii erinomaisesti, kun haluat kasvattaa tunnettuutta, vaikuttaa mielikuvaan, herättää huomiota ja myös aktivoida ostopäätökseen.

Alma video volyymi

Lyhyt paikallinen mainosvideo​
– tehokasta näkyvyyttä eli volyymiä lyhyille videosisällöille​

Saat meiltä paikallisesti hyvää näkyvyyttä eli volyymia lyhyelle mainosvideolle juuri valitsemallasi alueella. Tässä ratkaisussa käytetään sekä Instream- että Outstream-videomainontaa. ​

 • Instream = videomainoksesi näkyy Iltalehden videosisältöjen yhteydessä eli IL-TV:ssä. ​
 • Outstream = videomainoksesi näkyy toimituksellisten tekstisisältöjen, kuten artikkelien ja uutisten yhteydessä.​

90 % kuluttajista kertoo, että laadukas video myytävästä tuotteesta tai palvelusta saa tekemään ostopäätöksen.​ Videomainonnan avulla kampanjan huomioarvo voi nousta jopa 23 %.

Lähde: Warc (2021)​

Maakunta-näkyvyys

Alk. 3536 eur

 • Koko Alman verkostossa
 • 400 000 mainosnäyttöä
 • Kampanja-aika 1-4 viikkoa
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Valtakunnallinen näkyvyys

Alk. 7750 eur

 • Iltalehti.fissä
 • Miljoona mainosnäyttöä
 • Kampanja-aika 2-4 viikkoa
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko?

Kerro meille, mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut kattavasta tarjonnastamme.

Usein kysytyt kysymykset

Mainostaminen on tapa hankkia lisää asiakkaita, muistuttaa nykyasiakkaita olemassaolostasi, herättää huomiota, vauhdittaa myyntikampanjoita, lanseerata uusia tuotteita ja tasata sesonkien välisiä hiljaisia hetkiä. Mainonta on yksi tehokkaimmista tavoista kasvattaa yrityksesi liikevaihtoa.

Mitä pienempi yritys ja brändi on, sen isompi rooli mainonnalla on, sillä yritys ei tee tulosta ilman asiakkaita.

Mainostamiseen pätee hyvin toteamus ”poissa silmistä, poissa mielestä”. Jos yleisö ei altistu mainonnalle, muistijälki voi hiipua ja yrityksesi voi unohtua asiakkaiden mielestä kokonaan. Ilman mainontaa voit menettää nykyisetkin asiakkaat kilpailijalle, joka mainostaa tehokkaasti.

Joku voi ajatella, että ”yritykselläni on tarvittava asiakaskunta nyt enkä tarvitse lisää asiakkaita”. Entä kun asiakaskunta vaihtuu; löytyy parempi tai halvempi tuote ja asiakkaat siirtyvät kilpailijalle; ihmiset muuttavat eivätkä käytä enää vanhan alueen palveluita; jossain on saatavilla parempaa palvelua ja kanta-asiakkuus siirtyy muualle. Asiakkaan tekemää ostopäätöstä kannattaa vahvistaa, että hän on tehnyt hyvän päätöksen valitessaan juuri sinun yrityksesi. Ja esimerkiksi jatkuvalla mainonnalla olet asiakkaan mielessä jatkossakin. Omaa markkina-asemaansa kannattaa pitää yllä, jotta sitä ei menetä kilpailijalle.

Mainontaa voi tehdä kaikenkokoisilla budjeteilla moneen eri tarpeeseen tavoitteista riippuen. Brändimainonnalla voit vaikuttaa mielikuviin, joita ihmisillä on yrityksestäsi. Mainonnalla voit myös ohjata aktiivisesti liikennettä sivustollesi, verkkokauppaan tai fyysiseen myymälään ostoksille. Voit myös tehdä pitkäntähtäimen kasvua ja bränditunnettuutta jatkuvalla mainonnalla. Jos taas haluat yrityksesi löytyvän verkosta helpommin, mainonnalla saa nopeasti apua löydettävyyteen.

Mihin tarpeeseen haluat mainontaa? >>
5 syytä, miksi kannattaa mainostaa >>

Kohdentaminen on sitä, että mainosta pyritään näyttämään vain tietylle kohderyhmälle, joka todennäköisimmin ostaisi mainonnan kohteena olevia tuotteita tai palveluita.

Voit esimerkiksi kohdentaa mainontaa tietylle alueelle, tietystä aihepiiristä kiinnostuneille tai vaikka tiettyyn mediaan, kuten Iltalehteen. Tavoitteistasi riippuen mainoksen voi kohdentaa myös iän, sukupuolen, ammattiryhmän mukaan tai sen mukaan, millä laitteella mainoksen näkee. Näiden lisäksi on lukuisia muita kohdentamisen mahdollisuuksia, näistä voit kysyä meiltä lisää!

Mainonta kannattaa kohdentaa, koska siten tavoitat yrityksellesi oleellisen yleisön eikä mainosnäyttöjä mene hukkaan. Kohdentaminen säästää myös mainosbudjettiasi, kun mainonta on osuvampaa sopivalle yleisölle. Esimerkiksi koiranomistaja kiinnostuu luultavammin enemmän koiranruokamainoksesta kuin kissanhiekkamainoksesta.

Kohdentaminen on digimainonnan A ja O >>

Bannerimainonnalle kannattaa ensin määritellä tavoite ja kohderyhmä. Jo nämä asiat määrittävät pitkälti, miten ja ketä bannerin pitäisi puhutella. Lisäksi hyvä kehote aktivoi klikkaamaan!

 1. Hyvä bannerimainos huomataan ja se tukee tavoitteitasi.
 2. Hyvä bannerimainos on kaupallisesti toimiva ja saa aikaan tuloksia.
 3. Bannerin viesti tukee tavoitetta ja ohjaa toimintaan.
 4. Banneri on visuaalisesti selkeä ja vastaa brändiä.
 5. Banneri on teknisesti toimiva.

Lisää hyvän bannerimainoksen ominaisuuksista löydät ladattavasta oppaastamme.

Siirry artikkeliin Vinkit onnistuneeseen mainontaan >>
Lataa opas (pdf): Millainen on hyvä bannerimainos? >>

Ei huolta! Me tiedämme, millainen sisältö ja viesti uppoaa havittelemaasi kohderyhmään. Anna siis meidän auttaa mainoksesi suunnittelussa ja toteutuksessa: saat meiltä esimerkiksi mainosbannerit, videot tai sisältömarkkinoinnin artikkelit laadukkaasti toteutettuna. Jo pienellä budjetilla pääset alkuun!

Voit tuottaa mainosmateriaalin halutessasi itse, mutta voit myös tilata suunnittelun ja aineiston valmistuksen meiltä. Meiltä saat mainosratkaisuja sekä digimarkkinointia kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Varaa vartin virtuaalinen kahvitauko >>  

Ota yhteyttä

Copyright © 2024