Valtakunnallinen mainonta

Kenelle sopii?

Kun haluat valtakunnallisesti laajaa näkyvyyttä

Alma Kattava, Alma Upea ja IL Volyymi sopivat mainonnaksi erityisesti silloin, kun tavoitteena on tunnettuuden kasvattaminen, yrityksen mielikuvaan vaikuttaminen tai huomion herättäminen valtakunnallisesti.

Alma Kattava
Esimerkki Alma Kattavasta ja IL Volyymista.

Valtakunnallinen mainonta Alman medioissa​

Alma-verkosto tavoittaa yli 3 miljoonaa suomalaista viikoittain. Alman digiverkoston muodostavat tunnetut kotimaiset uutismediat, kuluttajapalvelut, päättäjämediat ja markkinapaikat kuten Iltalehti, Kauppalehti ja Nettiauto.

Alma Kattavalla ja Alma Upealla saat näkyvyyttä läpi koko Alma-verkoston. IL Volyymilla saat mainoksellesi laajaa näkyvyyttä eli volyymiä Iltalehti.fissä.

Näillä ratkaisuilla tavoitat yleisösi siellä, missä he päivän aikana liikkuvat, laitteella kuin laitteella.​ Alma-verkosto on laadukas ja turvallinen mediaympäristö.

Lähde: FIAM ​

Alma Kattava

Alk. 500 eur

 • Läpi Alma-verkoston tai Businessverkoston
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Alma Upea

Alk. 500 eur

 • Läpi Alma-verkoston
 • Näyttävä mainosratkaisu, toteutamme Alma Visuals -työkalun avulla
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

IL Volyymi

Alk. 3960 eur

 • Näkyvyys valtakunnallisesti läpi Iltalehti.fin
 • Mainokset ajetaan läpi Iltalehden sivuston
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko?

Kerro meille, mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut kattavasta tarjonnastamme.

Usein kysytyt kysymykset

Kohdentaminen on sitä, että mainosta pyritään näyttämään vain tietylle kohderyhmälle, joka todennäköisimmin ostaisi mainonnan kohteena olevia tuotteita tai palveluita.

Voit esimerkiksi kohdentaa mainontaa tietylle alueelle, tietystä aihepiiristä kiinnostuneille tai vaikka tiettyyn mediaan, kuten Iltalehteen. Tavoitteistasi riippuen mainoksen voi kohdentaa myös iän, sukupuolen, ammattiryhmän mukaan tai sen mukaan, millä laitteella mainoksen näkee. Näiden lisäksi on lukuisia muita kohdentamisen mahdollisuuksia, näistä voit kysyä meiltä lisää!

Mainonta kannattaa kohdentaa, koska siten tavoitat yrityksellesi oleellisen yleisön eikä mainosnäyttöjä mene hukkaan. Kohdentaminen säästää myös mainosbudjettiasi, kun mainonta on osuvampaa sopivalle yleisölle. Esimerkiksi koiranomistaja kiinnostuu luultavammin enemmän koiranruokamainoksesta kuin kissanhiekkamainoksesta.

Siirry artikkeliin: Kohdentaminen on digimainonnan A ja O

Bannerimainonnalle kannattaa ensin määritellä tavoite ja kohderyhmä. Jo nämä asiat määrittävät pitkälti, miten ja ketä bannerin pitäisi puhutella. Lisäksi hyvä kehote aktivoi klikkaamaan!

 1. Hyvä bannerimainos huomataan ja se tukee tavoitteitasi.
 2. Hyvä bannerimainos on kaupallisesti toimiva ja saa aikaan tuloksia.
 3. Bannerin viesti tukee tavoitetta ja ohjaa toimintaan.
 4. Banneri on visuaalisesti selkeä ja vastaa brändiä.
 5. Banneri on teknisesti toimiva.

Lisää hyvän bannerimainoksen ominaisuuksista löydät ladattavasta oppaastamme.

Siirry artikkeliin: Vinkit onnistuneeseen mainontaan
Lataa opas (pdf): Millainen on hyvä bannerimainos?

Hyvä, että olet kiinnostunut hakukonelöydettävyydestä, se on yksi tärkeimpiä verkkosivun ominaisuuksia.

Hyvän löydettävyyden varmistat oikeilla sisällöillä ja kotisivujen laadukkaalla teknisellä toteutuksella. Lisäksi hakukonemarkkinoinnilla voit parantaa yrityksesi löydettävyyttä joko optimoimalla verkkosivujesi sisältöä (SEO), mikä parantaa löydettävyyttä orgaanisissa eli luonnollisissa hakutuloksissa tai ostamalla hakukoneista mainospaikkoja (SEM).

Ota yhteyttä niin laitetaan löydettävyysasiat kuntoon!

Ei huolta! Me tiedämme, millainen sisältö ja viesti uppoaa havittelemaasi kohderyhmään. Anna siis meidän auttaa mainoksesi suunnittelussa ja toteutuksessa: saat meiltä esimerkiksi mainosbanneritvideot tai sisältömarkkinoinnin artikkelit laadukkaasti toteutettuna. Jo pienellä budjetilla pääset alkuun!

Voit tuottaa mainosmateriaalin halutessasi itse, mutta voit myös tilata suunnittelun ja aineiston valmistuksen meiltä. Meiltä saat mainosratkaisuja sekä digimarkkinointia kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Jutellaan lisää: Varaa vartin virtuaalinen kahvitauko

Ota yhteyttä

Copyright © 2024