Feature-toimittaja, Iltalehti

Iltalehti on yksi Suomen suurimmista valtakunnallisista uutis- ja puheenaihemedioista, jota seuraa säännönmukaisesti liki neljä miljoonaa suomalaista. Iltalehden lukeminen kasvaa edelleen nopeasti. Nyt panostamme entistä enemmän nopeaa päivän uutisointia syvällisempään ja syventävään journalismiin.

Haluamme olla koko Suomen ykkösmedia, josta saa aina uutiset sekä muuta luettavaa luotettavasti ja laajasti – kaikkina päivän hetkinä. Tarjoamme mukavan työyhteisön, mahdollisuuden kehittymiseen ja etenemiseen, monipuoliset henkilöstöedut sekä viihtyisät työtilat Helsingin ydinkeskustassa.

 

Sinustako Iltalehden feature-toimittaja?

Tule meille tekemään kiinnostavia, koskettavia ja palvelevia feature-sisältöjä. Iltalehti panostaa tarinalliseen kerrontaan ja laadukkaisiin reportaaseihin ja hakee nyt vahvaa kirjoittajaa.

Etsimme feature-kirjoittamisesta syttyvää journalistia, joka on kiinnostunut etenkin lifestylestä, hyvinvoinnista, lähellä arkea olevista aihepiireistä ja ihmisten tarinoista.

Olet etsimämme henkilö, jos seuraavat kuvailut osuvat sinuun:

  • Olet jo tehnyt feature-henkisiä juttuja. Osaat kertoa tarinoita ja sytyt rakenteen miettimisestä ja palautteesta editorilta.
  • Löydät hyviä henkilöhaastateltavia. Sinulla on heti mielessäsi muutama hyvä vaihtoehto tai ainakin tiedät, mistä lähdet seuraavaksi etsimään.
  • Osaat etsiä sopivan asiantuntijan tai kaivaa tutkimuksesta tai kirjasta kiinnostavimmat asiat.
  • Olet kokenut haastattelija, joka saa ihmiset avautumaan ja tiedät, millaisia yksityiskohtia tarvitset rakentaaksesi hyvän tarinan.

Meillä pääset näköalapaikalle tekemään palvelevia, innostavia ja kiinnostavia feature-sisältöjä Iltalehden yleisölle. Paikka on vakituinen. Lisätietoja antaa lifestylen ja IL-TV:n julkaisupäällikkö Sonja Melari p. 010 665 2122.  Hakuaika 27.10. saakka.

 

Subscribe to information on vacancies

Couldn’t find a suitable job among our current vacancies? Not to worry! We are always on the look-out for various kinds of professionals. If we don’t currently have a vacancy that matches your wishes, you can submit an open application.

Please note that this service is in Finnish only.