Videobanneri tavallisilla mainospaikoilla

Kenelle sopii?

Inbanner-mainosvideo

Inbanner-mainosvideolla voit kasvattaa tunnettuutta, vaikuttaa mielikuvaan, herättää huomiota ja myös aktivoida ostopäätökseen.

Esimerkki Alma Aitio

Videobanneri tavallisilla mainospaikoilla

Inbanner-videomainonnassa mainosvideosi voi näkyä millä tahansa mainospaikalla ”in banner” eli mainosbannerissa.​

Video on siitä mainio mainosmuoto, että sitä voi hyödyntää kaiken kokoisissa bannereissa. Videon lisäksi banneriin on mahdollista tuoda staattinen pinta esimerkiksi taktiselle viestille.​

Mikäli sinulla on jo olemassa jokin videomateriaali, kuten TV-filmi, se saadaan aseteltua näppärästi mihin tahansa banneriformaattiin.​ Jos sinulta puuttuu videomateriaali, autamme mielellämme aineiston tuotannossa.​

Haluatko mainokseesi näyttävyyttä ja liikkuvaa kuvaa? ​

Jos sinulla ei ole valmista aineistoa, voit hyödyntää Alma Visualsia. Sen avulla toteutamme sinulle täysin uudenlaisia kampanjaratkaisuja tai voimme rikastaa perusmainoksiasi uusilla elementeillä. Esimerkiksi tuotekarusellissa voit mainostaa useampia tuotteita kerralla, ja lisätä samaan yhteyteen brändillisen viestin.

Tuotekaruselliin saa useita tuotteita kerralla
Esimerkki tuotekarusellista.

Pienikin liike kiinnittää huomion paremmin!
Esimerkki animoidusta bannerista.

Alma Upea

Alk. 500 eur

 • Valtakunnallinen näkyvyys tai alueellinen kohdennus
 • Läpi Alma-verkoston
 • Alma Visuals -toteutus
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Alma Aitio

Alk. 500 eur

 • Valtakunnallinen näkyvyys tai alueellinen kohdennus
 • Kohdentaminen mahdollista kontekstin tai datan mukaan
 • Läpi Alma-verkoston tai Businessverkoston
 • Alma Visuals -toteutus
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Alma Loistava

Alk. 500 eur

 • Iso, näyttävä mainospinta
 • Valtakunnallinen näkyvyys tai alueellinen kohdennus
 • Kohdentaminen mahdollista kontekstin tai datan mukaan
 • Läpi Alma-verkoston tai Businessverkoston
 • Alma Visuals -toteutus
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Puuttuuko yritykseltäsi oikeanlainen video? ​

Kun haluat tehdä digitaalista mainontaa videon keinoin, Alma Brand Studion videotiimi hoitaa videotuotannot aina ideasta julkaisuun asti. Myös valmiiden videoiden editointi onnistuu.​ Sinun ei tarvitse pohtia yksin, millaisia mainonnan ratkaisuja yrityksesi kannattaisi hyödyntää. Ota yhteyttä lähimpään asiantuntijaamme, selvitetään yhdessä yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin sopiva kokonaisuus.

Usein kysytyt kysymykset

Bannerimainonnalle kannattaa ensin määritellä tavoite ja kohderyhmä. Jo nämä asiat määrittävät pitkälti, miten ja ketä bannerin pitäisi puhutella. Lisäksi hyvä kehote aktivoi klikkaamaan!

 1. Hyvä bannerimainos huomataan ja se tukee tavoitteitasi.
 2. Hyvä bannerimainos on kaupallisesti toimiva ja saa aikaan tuloksia.
 3. Bannerin viesti tukee tavoitetta ja ohjaa toimintaan.
 4. Banneri on visuaalisesti selkeä ja vastaa brändiä.
 5. Banneri on teknisesti toimiva.

Lisää hyvän bannerimainoksen ominaisuuksista löydät ladattavasta oppaastamme.

Lataa opas (pdf): Millainen on hyvä bannerimainos?

Mainostaminen on tapa hankkia lisää asiakkaita, muistuttaa nykyasiakkaita olemassaolostasi, herättää huomiota, vauhdittaa myyntikampanjoita, lanseerata uusia tuotteita ja tasata sesonkien välisiä hiljaisia hetkiä. Mainonta on yksi tehokkaimmista tavoista kasvattaa yrityksesi liikevaihtoa.

Mitä pienempi yritys ja brändi on, sen isompi rooli mainonnalla on, sillä yritys ei tee tulosta ilman asiakkaita.

Mainostamiseen pätee hyvin toteamus ”poissa silmistä, poissa mielestä”. Jos yleisö ei altistu mainonnalle, muistijälki voi hiipua ja yrityksesi voi unohtua asiakkaiden mielestä kokonaan. Ilman mainontaa voit menettää nykyisetkin asiakkaat kilpailijalle, joka mainostaa tehokkaasti.

Joku voi ajatella, että ”yritykselläni on tarvittava asiakaskunta nyt enkä tarvitse lisää asiakkaita”. Entä kun asiakaskunta vaihtuu; löytyy parempi tai halvempi tuote ja asiakkaat siirtyvät kilpailijalle; ihmiset muuttavat eivätkä käytä enää vanhan alueen palveluita; jossain on saatavilla parempaa palvelua ja kanta-asiakkuus siirtyy muualle. Asiakkaan tekemää ostopäätöstä kannattaa vahvistaa, että hän on tehnyt hyvän päätöksen valitessaan juuri sinun yrityksesi. Ja esimerkiksi jatkuvalla mainonnalla olet asiakkaan mielessä jatkossakin. Omaa markkina-asemaansa kannattaa pitää yllä, jotta sitä ei menetä kilpailijalle.

Mainontaa voi tehdä kaikenkokoisilla budjeteilla moneen eri tarpeeseen tavoitteista riippuen. Brändimainonnalla voit vaikuttaa mielikuviin, joita ihmisillä on yrityksestäsi. Mainonnalla voit myös ohjata aktiivisesti liikennettä sivustollesi, verkkokauppaan tai fyysiseen myymälään ostoksille. Voit myös tehdä pitkäntähtäimen kasvua ja bränditunnettuutta jatkuvalla mainonnalla. Jos taas haluat yrityksesi löytyvän verkosta helpommin, mainonnalla saa nopeasti apua löydettävyyteen.

Ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan ja kysy lisää!

Ei huolta! Me tiedämme, millainen sisältö ja viesti uppoaa havittelemaasi kohderyhmään. Anna siis meidän auttaa mainoksesi suunnittelussa ja toteutuksessa: saat meiltä esimerkiksi mainosbannerit, videot tai sisältömarkkinoinnin artikkelit laadukkaasti toteutettuna. Jo pienellä budjetilla pääset alkuun!

Voit tuottaa mainosmateriaalin halutessasi itse, mutta voit myös tilata suunnittelun ja aineiston valmistuksen meiltä. Meiltä saat mainosratkaisuja sekä digimarkkinointia kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä oman alueesi asiantuntijaan ja kysy lisää!

Me olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä asiantuntijaamme, voitte yhdessä kartoittaa yrityksesi tilanteen ja löytää sopivimmat digimainonnan ratkaisut.

Kun otat yhteyttä oman alueesi yhteyshenkilöön, hän tuntee parhaiten, mikä juuri sinun alueellasi toimii ja puhuttelee kohderyhmää, jota tavoittelet.

Kannattaa myös tutustua näihin:

Mihin tarpeeseen etsit ratkaisua?
Markkinoijan artikkelit

Ota yhteyttä

Copyright © 2024