Alma Media > Alma työpaikkana > Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Tee hakuvahti ja tilaa tieto uusista avoimista paikoistamme suoraan sähköpostiisi.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Muutos

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Rohkeus kasvaa

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Yhteistyö

Johtaminen

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Rohkeus kasvaa yhdessä

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Haluamme tukea myös almalaisten henkilökohtaista kasvua. Panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mentorointiohjelmia, sisäisiä valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia.

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kehitämme pitkäjänteisesti esihenkilötyötä ja jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä almalaisten esihenkilöiden kesken Suomessa ja ulkomailla.

Olemme myös joustava työnantaja ja tuemme työn ja yksityiselämän yhteensovittamista. Lue lisää Almasta työpaikkana.