14 viikon paraatipaikka toi vauhtia autopesusesonkiin | Case PeeÄssä ABC Carwash

Pohjois-Savossa toimiva Osuuskauppa PeeÄssä ABC toteutti keväällä 2022 Alman verkostossa kampanjakokonaisuuden, jolla tavoiteltiin ABC Carwash -toimipaikkojen tunnettuuden ja myynnin kasvua sekä käyttöasteen kehitystä.

Kampanjassa haluttiin kertoa erityisesti yö- ja sarjapesuista, ABC-mobiilisovelluksesta sekä tuoda esille Kuopion Prisman tontilla sijaitsevaa ABC Carwash Savilahtea. Kohderyhmänä kampanjassa oli sekä pohjoissavolaiset kuluttajat että ammattiautoilijat. Kampanja kohdennettiin alueellisesti Pohjois-Savoon. 

Tarinallisuudella lisättiin tunnettuutta

Koska viestikärkeen mahtui monta aihetta, valikoitui mainoskanaviksi Iltalehden alueellinen sisältömarkkinointiartikkeli ja 14 viikkoa kestänyt display-mainonnan kokonaisuus, jossa hyödynnettiin digikokosivu- ja paraati-mainospaikkoja. Artikkelin avulla kerrottiin mm. ABC Carwash Savilahden ominaisuuksista ja helposta tavoitettavuudesta. Sisältömarkkinointiartikkelille tunnusomainen tarinallisuus mahdollisti ABC:n viestin kertomisen informatiivisesti ja kiinnostavasti, ja display-mainonnalla tehostettiin näkyvyyttä.

Joustavalla yhteistyöllä päästiin toivottuihin tuloksiin

”Yhteistyö Alman kanssa on sujunut läpi koko prosessin eri vaiheiden erittäin sujuvasti. Kampanjan sisältö ja mahdollisuudet avattiin meille jo etukäteen hyvin selkeästi ja meiltä tarvittavien aineistojen kriteerit olivat selkeät. Yhteistyö osoittautui myös hyvin joustavaksi ja kokeilimmekin kampanjan aikana erilaisten sisältöjen toimivuutta. Alman kattava ja selkeä raportointi mahdollisti toimivimpien sisältöjen ja toimintatapojen hiomisen kampanjan aikana, minkä avulla pystyimme saavuttamaan meidän näkökulmastamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Olemme toteutetusta yhteistyöstä erittäin tyytyväisiä!”

– Hanni Isotalo, ABC ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa PeeÄssä
Antero Rantala

”PeeÄssä ABC:n autopesukampanja on loistava esimerkki alueellisesta yhteistyöstä. Valituilla kohdennuksilla tavoitettiin oikea-aikaisesti potentiaalinen autopesula-kohderyhmä Pohjois-Savon alueelta. Artikkelin sisältö ja kampanjaviestit olivat ajankohtaisia ja valitut formaatit mahdollistivat viestin kertomisen informatiivisesti ja kiinnostavasti. Yhteistyömme jatkuu.”

– Antero Rantala, myyntipäällikkö, Alma Media

Kiinnostuitko, miten sinäkin voit tavoittaa kohderyhmäsi sisältömarkkinoinnilla tai display-mainonnalla?

Tutustu sisältömarkkinointiin ja lue lisää display-mainonnasta.

Lue seuraavaksi

Jatkuva mainonta onnistuu maltillisellakin budjetilla / Case Savon ammattiopisto Sakky

Jatkuva mainonta ja jatkuva näkyvyys on tärkeää Savon ammattiopistolle, sillä haku koulutuksiin on käynnissä ympäri vuoden. Koulutusalalla top of mindissa pysymisen merkitys korostuu, koska päätös […]

Tästä referenssiin

Vaalikampanjan tarkka kohdennus kannattaa

Eduskuntavaaliehdokkaalle Susanne Päivärinnalle vuoden 2023 vaalikampanjan ydinkohderyhmä oli selkeästi tiedossa. Kevään kampanjaan luonnolliset ratkaisut olivat muun muassa display-mainonta, sillä sitä on helppo kohdentaa tarkasti sekä […]

Tästä referenssiin

Ota yhteyttä

Copyright © 2023