Kampanja sai alueen asukkaat aktivoitumaan / Case Kuopion Energia

Kampanja sai alueen asukkaat aktivoitumaan / Case Kuopion Energia

Kuopion Energia toteutti Alman verkostossa alueellisesti kohdennetun display-kampanjan, jolla haluttiin kehittää kaukolämpötuotteen mielikuvaa ja ohjata liikennettä verkkosivuille.

Testi houkutteli liikennettä verkkosivuille

Kampanjan tavoitteena oli kertoa ajankohtaisesta tuoteuudistuksesta ja kehittää kaukolämpötuotteen mielikuvaa ekologisena lämmitysmuotona. Lisäksi haluttiin ohjata liikennettä Kuopion Energian verkkosivuille. Kampanjalla tavoiteltiin sekä nykyisiä että uusia asiakkaita, joita haluttiin aktivoida verkkosivuille lisäämään tietoisuuttaan kaukolämmön hyödyistä ja ekologisuudesta ja testaamaan, mikä uusista kaukolämpötuotteista sopii omaan kotiin parhaiten.

Mainonta kohdennettiin Alma-verkostossa Kuopion alueelle

Tulospohjainen mainonta sopii erinomaisesti silloin, kun tavoitteena on saada liikennettä verkkosivuille ja aktivoitua käyttäjiä toimintaan. Kuopion Energialle toteutettiin tulospohjainen display-kampanja Alman digiverkostossa Kuopion alueelle kohdennettuna, jolloin saatiin laaja näkyvyys juuri omalla alueella ja tavoitettiin paikalliset asiakkaat. Kampanja toi myös brändille tehokkaasti näkyvyyttä alueellisesti.

– Digitaalinen mainonta oli osa monikanavaista markkinointikokonaisuutta. Alma Median kanavissa haluttiin erityisesti kasvattaa tietoisuutta uusista 100 % uusiutuvista kaukolämpötuotteista sekä saavuttaa laaja yleisö. Kampanjan edetessä tuloksista viestittiin avoimesti puolin ja toisin, joka teki yhteistyöstä mielekästä ja loi tunteen, että mennään aidosti kohti yhteistä tavoitetta, kertoo Essi Heikkilä, markkinointipäällikkö, Kuopion Energia.

Kuopion Energian kaukolämpötuotteen uudistus astui voimaan 1.1.2023. Kampanja toteutettiin kahdessa osassa, joulukuussa ennen uudistusta ja helmikuussa uudistuksen astuttua voimaan.


https://www.kuopionenergia.fi/kaukolampotesti/
https://www.kuopionenergia.fi/kotitaloudet/lampoa-kotiisi/valitse-kotiisi-sopivin-kaukolampotuote/

Digitaalinen mainonta oli osa monikanavaista markkinointikokonaisuutta, sanoo Essi Heikkilä, markkinointipäällikkö, Kuopion Energia

”90 % Kuopion keskeisen kaupunkialueen asukkaista asuu kaukolämmitteisissä taloissa. Tähän joukkoon mahtuu siis kaiken ikäistä porukkaa, joilla kaikilla on omat arvot, mielenkiinnon kohteet ja tavoitteet. Siksi toisto ja monikanavaisuus nousi kampanjasuunnittelussa keskiöön. Markkinoinnille asetetut vuositavoitteet uusien tuotteiden osalta ylitettiin, jolle Alma Median digimarkkinointi rakensi hyvän perustan. Anterolle kiitokset aktiivisesta viestinnästä kampanjan etenemisestä ja tuloksista”

– Essi Heikkilä, markkinointipäällikkö, Kuopion Energia

Antero Rantala

”Kuopion Energian alueellisella kampanjalla saavutettiin iso brändinäkyvyys ja saatiin tavoitteen mukainen kävijämäärä Kuopion Energian verkkosivuille sisältöjen ja testin pariin. Asiakkaan sisällöt ja kampanjaviestit olivat mielenkiintoisia ja kampanja saavutti sille asetetut tavoitteet. Yhteistyömme jatkuu.”

– Antero Rantala, myyntipäällikkö, Alma Media

Haluatko houkuttelevan display-kampanjan omalle alueellesi kohdennettuna?

Lue seuraavaksi

Näin asiakkaat ohjataan paikalliselle ostosapajalle/ Case Kauppakeskus Apaja

Kuopiossa sijaitseva Kauppakeskus Apaja ja Kuopion Pysäköinti halusivat aktivoida lähialueen ihmiset seuraamaan kauppakeskuksen tarjontaa ja tutustumaan uuteen pysäköintilaitokseen. Alman verkostossa voi kohdentaa kampanjan tietylle alueelle […]

Tästä referenssiin

Tunnettu vaikuttaja teki kierrättämisestä tutumpaa / Case Kiertokaari

Kun neljä jäteyhtiötä ja tunnettu some-vaikuttaja löivät hynttyyt yhteen, syntyi sisältömarkkinoinnin kampanja ruuhkavuosiaan eläville pohjoissuomalaisille perheille arjen avuksi. Lue lisää, millainen vaikuttajayhteistyöstä tuli. Käytännönläheisyys ja […]

Tästä referenssiin

Ota yhteyttä

Copyright © 2023