Video uutisvideoiden yhteydessä

Tuoteratkaisu: Instream-mainonta

Kenelle sopii?

Instream-videomainos

IL-TV on mahdollisuutesi vaikuttaa valtakunnallisesti. Videomainontaa voit hyödyntää niin brändin rakentamiseen, tunnettuuden kasvattamiseen kuin taktisiin kampanjoihin.

IL Instream video

Videomainos IL-TV:ssä – vaikuta valtakunnallisesti tv-mainonnan tapaan

Instream-mainonta sopii erityisesti silloin, kun tavoitteena on rakentaa brändiä ja sitouttaa. Instream-mainontaa voi kohdentaa tarkasti. Se mahdollistaa tarinankerronnan hyödyntämisen jopa TV-mainonnan tapaan. Voit hyödyntää myös interaktiivista videomainosta, jolla saat aktivoitua käyttäjiä.​

Mainosvideoiden tuotanto voidaan tehdä myös kevyesti – yksinkertaisimmillaan tuomalla pieni liike muuten staattiseen aineistoon.

Instream-mainonnassa videomainoksesi näkyy Iltalehden videosisältöjen yhteydessä eli IL-TV:ssä. ​

Instream-mainonta näkyy toimituksellisten videosisältöjen yhteydessä IL-TV:ssä joko ennen videosisältöjä (preroll) tai videosisällön jälkeen (postroll).

Puuttuuko yritykseltäsi oikeanlainen video? ​

Kun haluat tehdä digitaalista mainontaa videon keinoin, Alma Brand Studion videotiimi hoitaa videotuotannot aina ideasta julkaisuun asti. Myös valmiiden videoiden editointi onnistuu.​ Sinun ei tarvitse pohtia yksin, millaisia mainonnan ratkaisuja yrityksesi kannattaisi hyödyntää. Ota yhteyttä lähimpään asiantuntijaamme, selvitetään yhdessä yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin sopiva kokonaisuus.

Usein kysytyt kysymykset

Mainostaminen on tapa hankkia lisää asiakkaita, muistuttaa nykyasiakkaita olemassaolostasi, herättää huomiota, vauhdittaa myyntikampanjoita, lanseerata uusia tuotteita ja tasata sesonkien välisiä hiljaisia hetkiä. Mainonta on yksi tehokkaimmista tavoista kasvattaa yrityksesi liikevaihtoa.

Mitä pienempi yritys ja brändi on, sen isompi rooli mainonnalla on, sillä yritys ei tee tulosta ilman asiakkaita.

Mainostamiseen pätee hyvin toteamus ”poissa silmistä, poissa mielestä”. Jos yleisö ei altistu mainonnalle, muistijälki voi hiipua ja yrityksesi voi unohtua asiakkaiden mielestä kokonaan. Ilman mainontaa voit menettää nykyisetkin asiakkaat kilpailijalle, joka mainostaa tehokkaasti.

Joku voi ajatella, että ”yritykselläni on tarvittava asiakaskunta nyt enkä tarvitse lisää asiakkaita”. Entä kun asiakaskunta vaihtuu; löytyy parempi tai halvempi tuote ja asiakkaat siirtyvät kilpailijalle; ihmiset muuttavat eivätkä käytä enää vanhan alueen palveluita; jossain on saatavilla parempaa palvelua ja kanta-asiakkuus siirtyy muualle. Asiakkaan tekemää ostopäätöstä kannattaa vahvistaa, että hän on tehnyt hyvän päätöksen valitessaan juuri sinun yrityksesi. Ja esimerkiksi jatkuvalla mainonnalla olet asiakkaan mielessä jatkossakin. Omaa markkina-asemaansa kannattaa pitää yllä, jotta sitä ei menetä kilpailijalle.

Mainontaa voi tehdä kaikenkokoisilla budjeteilla moneen eri tarpeeseen tavoitteista riippuen. Brändimainonnalla voit vaikuttaa mielikuviin, joita ihmisillä on yrityksestäsi. Mainonnalla voit myös ohjata aktiivisesti liikennettä sivustollesi, verkkokauppaan tai fyysiseen myymälään ostoksille. Voit myös tehdä pitkäntähtäimen kasvua ja bränditunnettuutta jatkuvalla mainonnalla. Jos taas haluat yrityksesi löytyvän verkosta helpommin, mainonnalla saa nopeasti apua löydettävyyteen.

Mihin tarpeeseen etsit ratkaisua? Tutustu palveluihimme
Katso myös: 5 syytä, miksi kannattaa mainostaa

Kohdentaminen on sitä, että mainosta pyritään näyttämään vain tietylle kohderyhmälle, joka todennäköisimmin ostaisi mainonnan kohteena olevia tuotteita tai palveluita.

Voit esimerkiksi kohdentaa mainontaa tietylle alueelle, tietystä aihepiiristä kiinnostuneille tai vaikka tiettyyn mediaan, kuten Iltalehteen. Tavoitteistasi riippuen mainoksen voi kohdentaa myös iän, sukupuolen, ammattiryhmän mukaan tai sen mukaan, millä laitteella mainoksen näkee. Näiden lisäksi on lukuisia muita kohdentamisen mahdollisuuksia, näistä voit kysyä meiltä lisää!

Mainonta kannattaa kohdentaa, koska siten tavoitat yrityksellesi oleellisen yleisön eikä mainosnäyttöjä mene hukkaan. Kohdentaminen säästää myös mainosbudjettiasi, kun mainonta on osuvampaa sopivalle yleisölle. Esimerkiksi koiranomistaja kiinnostuu luultavammin enemmän koiranruokamainoksesta kuin kissanhiekkamainoksesta.

Lue artikkeli: Kohdentaminen on digimainonnan A ja O

Bannerimainonnalle kannattaa ensin määritellä tavoite ja kohderyhmä. Jo nämä asiat määrittävät pitkälti, miten ja ketä bannerin pitäisi puhutella. Lisäksi hyvä kehote aktivoi klikkaamaan!

  1. Hyvä bannerimainos huomataan ja se tukee tavoitteitasi.
  2. Hyvä bannerimainos on kaupallisesti toimiva ja saa aikaan tuloksia.
  3. Bannerin viesti tukee tavoitetta ja ohjaa toimintaan.
  4. Banneri on visuaalisesti selkeä ja vastaa brändiä.
  5. Banneri on teknisesti toimiva.

Lisää hyvän bannerimainoksen ominaisuuksista löydät ladattavasta oppaastamme.

Tästä artikkeliin: Vinkit onnistuneeseen mainontaan
Lataa opas (pdf): Millainen on hyvä bannerimainos?

Ei huolta! Me tiedämme, millainen sisältö ja viesti uppoaa havittelemaasi kohderyhmään. Anna siis meidän auttaa mainoksesi suunnittelussa ja toteutuksessa: saat meiltä esimerkiksi mainosbannerit, videot tai sisältömarkkinoinnin artikkelit laadukkaasti toteutettuna. Jo pienellä budjetilla pääset alkuun!

Voit tuottaa mainosmateriaalin halutessasi itse, mutta voit myös tilata suunnittelun ja aineiston valmistuksen meiltä. Meiltä saat mainosratkaisuja sekä digimarkkinointia kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Jutellaan lisää: Varaa vartin virtuaalinen kahvitauko 

Ota yhteyttä

Copyright © 2024