Näkyvyys Alman Businessmedioissa

Tuoteratkaisu: Alma Business Volyymi

Kenelle sopii?

Tavoita bisnesyleisö ja päättäjät

Alma Business Volyymi sopii erityisesti silloin, kun tavoitteenasi on huomion herättäminen, tunnettuuden lisääminen tai brändimielikuvaan vaikuttaminen bisnesyleisössä ja -mediaympäristössä.​

Alma Business Volyymi

Näkyvyys businessmedioissa – tavoita yrityspäättäjät, vaikuttajat ja vauraat kuluttajat

Alma Business Volyymilla saat mainoksellesi laajaa näkyvyyttä eli volyymiä bisnesyleisössä, johon kuuluu suomalaiset yrityspäättäjät, vaikuttajat ja vauraat kuluttajat.

Tällä ratkaisulla voidaan puhutella uusia asiakkaita tai yhteistyökumppaneita valtakunnallisesti tai maakuntakohdennettuna.​

Suomessa on 405 000 yrityspäättäjää ja -vaikuttajaa. Alma Businessmediat tavoittaa heistä 69 % joka viikko.​

Lähde: Kantar Päättäjä Mind 2020​

Valtakunnallinen

Alk. 990 eur

 • Kampanja-aika 1-2 kuukautta
 • Mainosnäytöt 50 000 kpl
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Maakuntakohdennettu

Alk. 1160 eur

 • Kampanja-aika 1-2 kuukautta
 • Mainosnäytöt 50 000 kpl
 • Hintoihin lisätään alv.

Pyydä tarjous

Haluatko tavoittaa päättäjäyleisön?

Näkyvyydellä Alman Businessmedioissa tavoitat suomalaisen päättäjäyleisön. Kerro meille, mitä haluat saavuttaa, niin asiantuntijamme auttavat sinua löytämään oikeat ratkaisut kattavasta tarjonnastamme.

Usein kysytyt kysymykset

Kohdentaminen on sitä, että mainosta pyritään näyttämään vain tietylle kohderyhmälle, joka todennäköisimmin ostaisi mainonnan kohteena olevia tuotteita tai palveluita.

Voit esimerkiksi kohdentaa mainontaa tietylle alueelle, tietystä aihepiiristä kiinnostuneille tai vaikka tiettyyn mediaan, kuten Iltalehteen. Tavoitteistasi riippuen mainoksen voi kohdentaa myös iän, sukupuolen, ammattiryhmän mukaan tai sen mukaan, millä laitteella mainoksen näkee. Näiden lisäksi on lukuisia muita kohdentamisen mahdollisuuksia, näistä voit kysyä meiltä lisää!

Mainonta kannattaa kohdentaa, koska siten tavoitat yrityksellesi oleellisen yleisön eikä mainosnäyttöjä mene hukkaan. Kohdentaminen säästää myös mainosbudjettiasi, kun mainonta on osuvampaa sopivalle yleisölle. Esimerkiksi koiranomistaja kiinnostuu luultavammin enemmän koiranruokamainoksesta kuin kissanhiekkamainoksesta.

Siirry artikkeliin: Kohdentaminen on digimainonnan A ja O

Bannerimainonnalle kannattaa ensin määritellä tavoite ja kohderyhmä. Jo nämä asiat määrittävät pitkälti, miten ja ketä bannerin pitäisi puhutella. Lisäksi hyvä kehote aktivoi klikkaamaan!

 1. Hyvä bannerimainos huomataan ja se tukee tavoitteitasi.
 2. Hyvä bannerimainos on kaupallisesti toimiva ja saa aikaan tuloksia.
 3. Bannerin viesti tukee tavoitetta ja ohjaa toimintaan.
 4. Banneri on visuaalisesti selkeä ja vastaa brändiä.
 5. Banneri on teknisesti toimiva.

Lisää hyvän bannerimainoksen ominaisuuksista löydät ladattavasta oppaastamme.

Siirry artikkeliin: Vinkit onnistuneeseen mainontaan
Lataa opas (pdf): Millainen on hyvä bannerimainos?

Hyvä, että olet kiinnostunut hakukonelöydettävyydestä, se on yksi tärkeimpiä verkkosivun ominaisuuksia.

Hyvän löydettävyyden varmistat oikeilla sisällöillä ja kotisivujen laadukkaalla teknisellä toteutuksella. Lisäksi hakukonemarkkinoinnilla voit parantaa yrityksesi löydettävyyttä joko optimoimalla verkkosivujesi sisältöä (SEO), mikä parantaa löydettävyyttä orgaanisissa eli luonnollisissa hakutuloksissa tai ostamalla hakukoneista mainospaikkoja (SEM).

Ota yhteyttä niin laitetaan löydettävyysasiat kuntoon!

Ei huolta! Me tiedämme, millainen sisältö ja viesti uppoaa havittelemaasi kohderyhmään. Anna siis meidän auttaa mainoksesi suunnittelussa ja toteutuksessa: saat meiltä esimerkiksi mainosbanneritvideot tai sisältömarkkinoinnin artikkelit laadukkaasti toteutettuna. Jo pienellä budjetilla pääset alkuun!

Voit tuottaa mainosmateriaalin halutessasi itse, mutta voit myös tilata suunnittelun ja aineiston valmistuksen meiltä. Meiltä saat mainosratkaisuja sekä digimarkkinointia kaikenkokoisiin tarpeisiin.

Jutellaanko lisää mainosratkaisuista? Varaa vartin virtuaalinen kahvitauko

Ota yhteyttä

Copyright © 2023