Alma Media > Yhteystiedot > Iltalehti Plus > Sopimusehdot

Iltalehti Plus erityisehdot

Olemme uudistaneet Alma Media -konsernin uutis-, hyöty- ja ajanvietesisältöjen käyttö- ja sopimusehdot sekä Alma Median medioiden tilausehdot. Uudet ehdot löydät osoitteesta www.almamedia.fi/ehdot. Vanhojen asiakkaiden osalta noudatetaan alla olevia poistuvia ehtoja 8.1.2024 saakka.

Iltalehti Plus -tuotteeseen sovelletaan Alma Consumer -liiketoimintayksikön digitaalisten palveluiden käyttöehtoja, joita soveltuvin osin täydentävät nämä IL Plus erityisehdot.

Palveluntarjoaja ja asiakaspalvelu

Palveluntarjoaja: Alma Media Suomi Oy
Y-tunnus: 0869290-2
Osoite: Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki
Arvonlisäverotunniste: FI08692902

Asiakaspalvelu digitilaus@iltalehti.fi.

Usein kysytyt kysymykset

Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

Kunkin laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olevaan hinnastoon. Tilaushinnat ovat nähtävissä ao. verkkopalvelussa.

Uusille tilaajille mahdollisesti tarjottavan tutustumishintaisen avausjakson voi tilata vain kerran. Jos tutustumistarjous on jo käytetty, seuraavasta uudesta tilauksesta veloitetaan hinnaston mukainen normaalihinta.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa tilausehtoja sekä -hintoja. Vähäisistä tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan verkkopalvelussa. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia. Tilaushintojen korotuksista tai olennaisten tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan tilaajalle kirjallisesti (esim. kirjautumisen yhteydessä tai sähköpostilla) ja verkkopalvelussa ennen seuraavan laskutusjakson alkamista.

Tilaajalla on muutoksista tiedon saatuaan oikeus irtisanoa tilauksensa. Tilaajaan ei tällöin kuluvan tilausjakson aikana sovelleta muuttuneita hintoja tai ehtoja. Laista, asetuksesta, viranomaismäärityksestä tai vastaavista johtuvat hinnan- tai ehtomuutokset tulevat kuitenkin voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.

Tilauksen irtisanominen

Tilaaja voi irtisanoa Iltalehti Plus -tilauksen verkkopalvelussa tai ilmoittamalla peruutuksesta asiakaspalveluun vähintään 7 päivää ennen laskutusjakson päättymistä, jolloin tilaus päättyy ko. laskutusjakson päättyessä.

Veloituksetonta kokeilutilausta ei tarvitse päättää, vaan se päättyy automaattisesti. 

Mahdolliset tilaajalahjat toimitetaan tilausmaksun kirjauduttua.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole tilauksen irtisanominen tai peruutus.

Verkkopalvelun käyttö

Iltalehti Plus on Alma Media Suomi Oy:n digitaalinen palvelu, johon sovelletaan Alma Consumer -liiketoimintayksikön digitaalisten palveluiden käyttöehtoja.

Lisätietoja: Iltalehti Plus UKK

Tietosuoja

Alma Media käsittelee henkilötietoja Alma Media konsernin yleisen tietosuojakuvauksen sekä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.