Alma Media > Yhteystiedot > Asiakaspalvelu > Uusi Suomi > Kirjautuminen US > Digituki

Miten pääsen lukemaan Uutta Suomea?

Päästäksesi lukemaan Uutta Suomea, sinulla pitää olla voimassa oleva tilaus. Kirjautuminen palveluun tapahtuu Alma-tunnuksella, joka on Alma Median palveluiden yhteinen käyttäjätunnus. Luomalla tunnuksen käytät helpommin Alman eri palveluita yhdellä kirjautumisella. Lue lisää Alma-tunnuksestä täältä.

Uusi käyttäjä: Saat tehtyä Uuden Suomen tilauksen täältä. Sinun täytyy rekisteröityä palveluun eli luoda tunnukset, jos et ole sitä vielä tehnyt. Luomillasi tunnuksilla kirjaudut jatkossa sisään uusisuomi.fi-sivulle. 

Ohjeet sisäänkirjautumiseen löydät tämän sivun alareunasta. Muistathan aina kirjautua sisään uusisuomi.fi-sivustolle lukeaksesi uutisia veloituksetta ja rajattomasti.

Vanha käyttäjä: saat lisätietoa ja ohjeistusta kirjautumiseen täältä

Bloggaaja: Ohjeita blogin käyttöön löydät täältä. Huomaathan, että vanha Uuden Suomen käyttäjätunnus ei toimi enää vaan sinun tulee luoda uusi Alma-tunnus kirjautumista varten. Kirjautumisohjeen blogeihin ja uutiskommentointiin löydät täältä.

Jos et ole varma onko sinulla jo tunnukset, ota yhteys asiakaspalveluumme täältä. Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden täältä.

Ongelmia kirjautumisessa? Tarkasta, että

• käytät oikeaa käyttäjätunnusta ja salasanaa ja että CAPS LOCK ei ole päällä tai kirjautumisessa ei ole turhia välilyöntejä. Älä kirjaudu tilaus- tai asiakasnumerolla.
• kirjaudut oikeasta kohdasta (Kirjaudu-kohta lehtisaitilla). Olet kirjautuneena kun henkilöhahmon kuva on vihreä.
• evästeet tulee olla hyväksyttyinä, jotta kirjautuminen onnistuu. Myös java script pitää olla hyväksyttynä.
• käytössäsi on selaimen uusin versio. Emme suosittele Internet Explorerin tai Edgen käyttämistä vaan käytä mieluiten Safaria, Cromea tai Firefoxia.
• tyhjennä tarvittaessa selaimen välimuisti

Jos kirjautuminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täältä.

Miten kirjaudun sisään?

US-Digi-Aspa_Kirjaudu-1-336x160

Tietokoneella

Avaa käyttämäsi selain (esim. Chrome tai Firefox) ja mene osoitteeseen www.uusisuomi.fi. Klikkaa oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä, jonka vieressä näet valkoreunaisen hahmon. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

US-Digi-Aspa_Kirjaudu-2-336x160

Mobiililaitteella

Avaa käyttämäsi selain (esim. Safari, Chrome, Firefox) ja siirry mobiililaitteellasi osoitteeseen uusisuomi.fi. Paina sivun oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä, jonka vieressä näet hahmon. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

US-Digi-Aspa_Kirjaudu-3-336x160

Mistä tiedän olevani kirjautunut sisään?

Sisäänkirjautuneena oikean yläreunan hahmon reunat muuttuvat vihreäksi ja ”Kirjaudu” sana muuttuu ”Tiedot” sanaksi. Tätä osiota klikkaamalla pääset katsomaan esimerkiksi oman tilauksesi tietoja.

Miten kirjaudun blogiini sisään?

US-Digi-Aspa_Kirjaudu-1-blogi-336x160

Tietokoneella

Avaa käyttämäsi selain (esim. Internet Explorer, Chrome tai Firefox) ja mene osoitteeseen www.uusisuomi.fi. Valitse sivustolta osio ”Kirjaudu blogeihin”. Huomaathan, että kirjautuminen tapahtuu uudella Alma-tunnuksella.

US-Digi-Aspa_Kirjaudu-2-blogi-336x160

Mistä tiedän olevani kirjautunut sisään?

Sisäänkirjautuneena oikean yläreunan hahmon reunat muuttuvat vihreäksi. Pääset kirjautuneena kommentoimaan ja hakemaan blogialustasta (Vapaavuoro tai Puheenvuoro) blogitekstejä tai kirjoittamaan omaa blogiasi.