Alma Media > Yhteystiedot > Asiakaspalvelu > Tivi > Digipalvelut > Digituki

Miten pääsen lukemaan digitaalista Tiviä?

Päästäksesi lukemaan digitaalista Tiviä sinulla pitää olla voimassa oleva Tivin yhdistelmätilaus (lehti + digi) tai digitilaus. Digipalveluun kirjaudutaan Alma-tunnuksella, joka on Alma Median palveluiden yhteinen käyttäjätunnus. Luomalla tunnuksen käytät helpommin Alman eri palveluita yhdellä kirjautumisella. Lue lisää Alma-tunnuksestä täältä.

Mikäli et vielä ole Tivin tilaaja, voit tehdä tilauksen täältä. Kun olet tehnyt tilauksen, rekisteröidy ja luo tunnukset. Pääset kirjautumaan juuri luomillasi käyttäjätunnuksella ja salasanallasi osoitteessa www.tivi.fi. 

Ohjeet sisäänkirjautumiseen löydät tämän sivun alareunasta. Muistathan aina kirjautua sisään tivi.fi-sivustolle lukeaksesi uutisia veloituksetta ja rajattomasti.

Jos et ole varma onko sinulla jo tunnukset, ota yhteys asiakaspalveluumme täältä. Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden täältä.

Ongelmia kirjautumisessa? Tarkasta, että

• käytät oikeaa käyttäjätunnusta ja salasanaa ja että CAPS LOCK ei ole päällä tai kirjautumisessa ei ole turhia välilyöntejä. Älä kirjaudu tilaus- tai asiakasnumerolla.
• kirjaudut oikeasta kohdasta (Kirjaudu-kohta lehtisaitilla). Olet kirjautuneena kun henkilöhahmon kuva on vihreä.
• evästeet tulee olla hyväksyttyinä, jotta kirjautuminen onnistuu. Myös java script pitää olla hyväksyttynä.
• käytössäsi on selaimen uusin versio. Emme suosittele Internet Explorerin tai Edgen käyttämistä vaan käytä mieluiten Safaria, Cromea tai Firefoxia.
• tyhjennä tarvittaessa selaimen välimuisti

Jos kirjautuminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täältä.

Miten kirjaudun sisään?

tivi_kirjaudu_aspasivuille_1_deskari_pienempi

Tietokoneella

Avaa käyttämäsi selain (esim. Chrome tai Firefox) ja mene osoitteeseen www.tivi.fi. Klikkaa oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä, jonka vieressä näet valkoreunaisen hahmon. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

tivi_kirjaudu_aspasivuille_1_mobiili_pienempi

Mobiililaitteella

Avaa käyttämäsi selain (esim. Safari, Chrome, Firefox) ja siirry mobiililaitteellasi osoitteeseen tivi.fi. Paina sivun oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä, jonka vieressä näet hahmon. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

tivi_kirjaudu_pääolkapäät_vihreenä

Mistä tiedän olevani kirjautunut sisään?

Sisäänkirjautuneena oikean yläreunan hahmon reunat muuttuvat vihreäksi ja ”Kirjaudu” sana muuttuu ”Tiedot” sanaksi. Tätä osiota klikkaamalla pääset katsomaan esimerkiksi oman tilauksesi tietoja.