Alma Media > Yhteystiedot > Asiakaspalvelu > Mikrobitti > Digipalvelut > Digituki

Miten pääsen lukemaan digitaalista Mikrobittiä?

Päästäksesi lukemaan digitaalista Mikrobittiä sinulla pitää olla voimassa oleva Mikrobitin tilaus tai Mikrobitin digitilaus. Digipalveluun kirjaudutaan Alma-tunnuksella, joka on Alma Median palveluiden yhteinen käyttäjätunnus. Luomalla tunnuksen käytät helpommin Alman eri palveluita yhdellä kirjautumisella. Lue lisää Alma-tunnuksestä täältä.

Printtitilaajana: Saat digipalvelun käyttöösi tästä. Palvelun käyttöönottoa varten tarvitset asiakasnumerosi, jonka löydät lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä tai Mikrobitin laskusta sekä postinumerosi. Käyttöönoton yhteydessä sinun täytyy rekisteröityä eli luoda tunnukset, jos et ole sitä vielä tehnyt. Luomillasi tunnuksilla kirjaudut jatkossa sisään mikrobitti.fi-sivulle. 

Mikäli et vielä ole Mikrobitin tilaaja, voit tehdä tilauksen alla olevasta painikkeesta. Halutessasi voit ostaa pelkän digilukuoikeuden täältä. Kun olet tehnyt tilauksen, rekisteröidy ja luo tunnukset. Pääset kirjautumaan juuri luomillasi käyttäjätunnuksella ja salasanallasi Mikrobitin sivuille osoitteessa www.mikrobitti.fi. 

Ohjeet sisäänkirjautumiseen löydät tämän sivun alareunasta. Muistathan aina kirjautua sisään mikrobitti.fi-sivustolle lukeaksesi uutisia veloituksetta ja rajattomasti.

Jos et ole varma onko sinulla jo tunnukset, ota yhteys asiakaspalveluumme täältä. Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden täältä.

Ongelmia kirjautumisessa? Tarkasta, että

• käytät oikeaa käyttäjätunnusta ja salasanaa ja että CAPS LOCK ei ole päällä tai kirjautumisessa ei ole turhia välilyöntejä. Älä kirjaudu tilaus- tai asiakasnumerolla.
• kirjaudut oikeasta kohdasta (Kirjaudu-kohta lehtisaitilla). Olet kirjautuneena kun henkilöhahmon kuva on vihreä.
• evästeet tulee olla hyväksyttyinä, jotta kirjautuminen onnistuu. Myös java script pitää olla hyväksyttynä.
• käytössäsi on selaimen uusin versio. Emme suosittele Internet Explorerin tai Edgen käyttämistä vaan käytä mieluiten Safaria, Chromea tai Firefoxia.
• tyhjennä tarvittaessa selaimen välimuisti

Jos kirjautuminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täältä.

 

Miten kirjaudun sisään?

Tietokoneella

Mene osoitteeseen www.mikrobitti.fi ja paina oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

Mobiililaitteella

Mene osoitteeseen mikrobitti.fi ja paina sivun oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

 

Mistä tiedän olevani kirjautunut sisään?

Sisäänkirjautuneena oikean yläreunan hahmo muuttuu vihreäksi.