Alma Media > Yhteystiedot > Asiakaspalvelu > Kauppalehti > Tilaa Kauppalehti > Kauppalehti sijoittajalle

Sijoittajapalvelut

  • Sijoittajapaketti
  • Oma Salkku
  • Kauppalehti Digi & Sijoittajapaketti

 

SIJOITTAJAPAKETTI

Kauppalehden Sijoittajapaketti tarjoaa reaaliaikaiset pörssikurssit, osakeomistustesi mukaisesti räätälöidyn uutisseurannan sekä sijoittajan analyysit ja työkalut. Oma Salkusta saat kaikki työkalut käyttöösi tilaamalla Sijoittajapaketin. Huomaathan, että Sijoittajapaketin tilaus ei sisällä Kauppalehden digitilaajan oikeuksia.

Sijoittajapaketin työkalut ja analyysit
Sijoittajapaketin tilaajana saat käyttöösi sijoituspäätösten tueksi Kauppalehden toimituksen ammattitaitoisten analyytikoiden työstämät, laajaan data-aineistoon perustuvat työkalut, kuten uudistuneen Kauppalehden listan (ent. nimeltään Balancen lista), Kauppalehden Tulosodotusmittarin (ent. nimeltään Balance Value Control), Osakevertailu-työkalun sekä Osavuosiseurannan.

  • Kauppalehden Tulosodotusmittari on Alma Talent Tietopalveluiden kehittämä pörssiyhtiöanalyysi, josta näet yhdellä silmäyksellä yrityksen pörssikurssiin ladatut tulosvaateet.
  • Osakevertailu-työkalun avulla voit asettaa osakkeet järjestykseen 12 eri tunnusluvun mukaan.
  • Löydä omaan sijoitustyyliisi sopivat osakkeet helposti Osakevalitsin-työkalun avulla. Rajaa Helsingin pörssin osakejoukkoa eri tunnusluvuilla tai käytä valmiiksi sinulle luotuja rajausvaihtoehtoja. Löydät esimerkiksi osakkeet, joissa on nopea arvonkehitys, tai parhaimmat osingon maksajat. Näet myös tuloksista, kuinka suosittuja eri osakkeet ovat Kauppalehden Oma salkku -käyttäjien salkuissa.
  • Osavuosiseurantapalvelu näyttää yrityksen viiden viimeisimmän osavuosiraportin luvut.
  • Kauppalehden listan tavoitteena on löytää suomalaiset pörssiyhtiöt, joilla on paljon arvonnousuun ja osinkoon myönteisesti vaikuttavia ominaisuuksia. Saat käyttöösi Kauppalehden listan laadinnassa käytetyn tunnuslukuaineiston exceliin siirrettävässä muodossa. 

Uutta: Reaaliaikaiset kurssitiedot
Tilaamalla Sijoittajapaketin yksityissijoittajana saat käyttöösi kurssitiedot reaaliajassa läpi koko Kauppalehden pörssiosion sekä Oman salkun. Reaaliaikaiset osakekurssit sisältävät pörssikurssit Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörssien kaikista osakkeista ilman viivettä sekä parhaan osto- ja myyntitarjouksen osakekohtaisesti.

Uutta: Seuraa haluamasi yritysten uutisia
Sijoittajapaketin tilaajana voit seurata reaaliajassa haluamiesi yritysten uutisia ja pörssitiedotteita. Seurantaan on valittu automaattisesti mukaan ne yritykset, joiden osakkeita salkkuihisi on merkitty. Voit muokata seurantaa valitsemalla, mitä yrityksiä haluat tai et halua seurata, myös laajentamalla seurantaa nykyisten osakeomistustesi ulkopuolelle.

Oma Salkun työkalut
Sijoittajapaketin tilaajana saat Oma Salkusta täyden hyödyn irti – saat pääsyn vain Sijoittajajapaketin tilaajille varattuihin Tunnusluvut+vertailutyökaluun, Arvon kehitys-työkaluun ja Veroraportteihin.

 

TILAA SIJOITTAJAPAKETTI hintaan 114 € / 12 kk:

Tilaa Sijoittajapaketti luottokortilla 114 € / 12 kk

Tilaa

MIKÄ ON KAUPPALEHDEN OMA SALKKU?

Oma Salkku -palvelu on maksuton työkalu, johon voit lisätä omat sijoituksesi kuten osakkeet, rahastot, asunnot, metsän jne. Oma Salkku antaa sekä päivän tilanteeseen perustuvan kokonaisnäkymän omistuksiisi että työkalut omistustesi analysointiin.

Uutta: Uudistunut  päänäkymä
Uudessa Oma Salkun päänäkymässä saat aiempaa laajemman ja informatiivisemman näkymän kaikkiin omistuksiisi, myös muihin omaisuuslajeihin kuin osakkeisiin ja rahastoihin. Toimialakohtainen läpileikkaus näyttää osakeomistusten hajautuksen. Uutta tietoa tarjoavat myös osakeomistusten nousijat ja laskijat ja kuvaaja päivän sisäisestä kehityksestä.

 

MIKÄ ON KAUPPALEHTI DIGI & SIJOITTAJAPAKETTI?

Sijoittajapaketin lisäksi saat Kauppalehden digitilauksella käyttöösi kaikki Kauppalehden uutissisällöt digitaalisesti, vain tilaajille tarkoitetut Tähtijutut, viimeisimmät pörssiuutiset, protestilistan ym. Mukana ovat myös Kauppalehden sekä Option ja Faktan näköislehdet.

Tilaa Kauppalehti Digi & Sijoittajapaketti olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Oletko tilaamassa Sijoittajapakettia yritykselle? Ota yhteyttä Kauppalehden asiakaspalveluun:

kl.asiakaspalvelu@almatalent.fi

Puh. 010 6658110 (ark. klo 8.30-16.30)
(Puh. hinta: 8,4 snt/min, sis alv 24%)