Alma Media > Yhteystiedot > Asiakaspalvelu > Kauppalehti > Digipalvelut > Digituki

Miten pääsen lukemaan digitaalista Kauppalehteä?

Päästäksesi lukemaan digitaalista Kauppalehteä sinulla pitää olla voimassa oleva Kauppalehden VIP- tai digitilaus. Digipalveluun kirjaudutaan Alma-tunnuksella, joka on Alma Median palveluiden yhteinen käyttäjätunnus. Luomalla tunnuksen käytät helpommin Alman eri palveluita yhdellä kirjautumisella. Lue lisää Alma-tunnuksestä täältä.

Mikäli et vielä ole Kauppalehden tilaaja, voit tehdä tilauksen alla olevasta painikkeesta. Halutessasi voit ostaa pelkän digilukuoikeuden tästä. Kun olet tehnyt tilauksen, rekisteröidy ja luo tunnukset. Pääset kirjautumaan juuri luomillasi käyttäjätunnuksella ja salasanallasi Kauppalehden sivuille osoitteessa www.kauppalehti.fi. 

Ohjeet sisäänkirjautumiseen löydät tämän sivun alareunasta. Muistathan aina kirjautua sisään kauppalehti.fi-sivustolle lukeaksesi uutisia veloituksetta ja rajattomasti.

Jos et ole varma onko sinulla jo tunnukset, ota yhteys asiakaspalveluumme täältä. Jos olet unohtanut salasanasi, saat uuden täältä.

Ongelmia kirjautumisessa? Tarkasta, että

  • käytät oikeaa käyttäjätunnusta ja salasanaa ja että CAPS LOCK ei ole päällä tai kirjautumisessa ei ole turhia välilyöntejä. Älä kirjaudu tilaus- tai asiakasnumerolla.
  • kirjaudut oikeasta kohdasta (Kirjaudu-kohta lehtisaitilla). Olet kirjautuneena kun henkilöhahmon kuva on vihreä.
  • evästeet tulee olla hyväksyttyinä, jotta kirjautuminen onnistuu. Myös java script pitää olla hyväksyttynä.
  • käytössäsi on selaimen uusin versio. Emme suosittele Internet Explorerin tai Edgen käyttämistä vaan käytä mieluiten Safaria, Chromea tai Firefoxia.
  • tyhjennä tarvittaessa selaimen välimuisti 

 Jos kirjautuminen ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme täältä.

Miten kirjaudun sisään?

Tietokoneella

Mene osoitteeseen www.kauppalehti.fi ja klikkaa oikeassa yläreunassa näkyvää ”Kirjaudu” tekstiä. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

Mobiililaitteella

Mene osoitteeseen m.kauppalehti.fi ja paina sivun oikeassa yläreunassa näkyvää sinistä ikonia. Syötä aiemmin luomasi käyttäjätunnus ja salasana ja kirjaudu sisään.

Mistä tiedän olevani kirjautunut sisään?

Kun olet kirjautunut, oikeaan yläreunaan ilmestyy käyttäjätunnuksesi sekä painike, jossa lukee: ”Omat tiedot.”