Vuodenkoti

Vuoden koti löytyi Raumalta

Alma Median Vuoden koti -kilpailu on päättynyt. Voittajakodiksi valikoitui yleisöäänestyksellä raumalainen pikkukoti, jonka sisustus ihastutti seesteisyydellään ja harkitulla tyylillään. 


Alma Media järjesti yhdessä asumiseen liittyvien palveluidensa kanssa Vuoden koti -kilpailun, jossa etsittiin rohkeita ja persoonallisia suomalaisia koteja. Kilpailuun pystyi osallistumaan julkaisemalla kuvan tai videon kodistaan Instagramissa ja merkitsemään sen tunnisteella #vuodenkoti. Kilpailutunnisteella merkittyjä kuvia tuli kilpailuaikana heinä-elokuussa Instagramiin lähes 500. 

- Osallistuminen oli helppoa ja luontevaa Instagramissa, jossa suomalaiset jakavat muutenkin kuvia kodeistaan. Toivoimme kilpailijoilta postauksen yhteyteen myös perusteluita siitä, miksi juuri heidän kotinsa voisi olla Vuoden koti. Osa asiantuntijaraadin suosikkikodeista ei yltänyt finaalikuusikkoon, koska perustelut puuttuivat, kertoo Sanna Forsström, Vuoden koti -kilpailun projektipäällikkö. 

Alman asumisen asiantuntijaraati valitsi osallistujien joukosta kuusi finalistia, joista valittiin voittajakoti yleisöäänestyksellä. Asiantuntijaraati painotti valinnoissaan kodista huokuvaa tunnelmaa, tarinoita ja persoonallisuutta, kodin asukkaille sopivia omanlaisia ratkaisuita unohtamatta. Voittajaksi valikoitui koko äänestyksen ajan kärkisijaa pitänyt raumalainen ”Tuoski”. Voittajakotiin ja muihin finalisteihin voi tutustua kilpailusivulla osoitteessa www.vuodenkoti.fi

- Koti on ihmisen tärkein paikka, jota suunnitellaan, etsitään, rakennetaan ja ylläpidetään, jossa koetaan elämän isot ja pienet hetket. Haluamme innostaa ja inspiroida suomalaisia entistä parempaan asumiseen ja siksi palkitsemme yhteisrintamassa Alman brändien kanssa Suomen rohkeimpia koteja, asujia ja asuinratkaisuja Vuodenkoti-kilpailun muodossa. Tästä on hyvä kehittää Vuoden koti -kisaa ja asumisen sisältöjä ja palveluita eteenpäin, jatkaa Forsström. 

Kohti parempaa asumista

Vuoden koti -kilpailun tavoitteena oli nostaa esiin erilaisia suomalaisia koteja ja samalla vahvistaa kuluttajien tietoisuutta Alman asumiseen ja asuntomarkkinaan liittyvästä tarjoomasta.

Alman palvelut ovat luonnollinen osa suomalaista asumista aina asunnon hankinnasta asunnon remontoimiseen, muuttoon, sisustamiseen ja kodissa elämiseen. Alman eri mediat tarjoavat monipuolisesti asumiseen, kotiin ja asuntomarkkinaan liittyviä sisältöjä. Alman palvelut puolestaan tarjoavat kuluttajille työkaluja esimerkiksi kodin ostamiseen ja myymiseen sekä asumisen eri palveluiden kilpailuttamiseen 

Vuoden Koti -kampanjaa olivat mukana toteuttamassa Etuovi.com, Iltalehti, Vuokraovi.com, Urakkamaailma.fi, Muuttomaailma.fi, Aamulehti, Satakunnan Kansa, Kauppalehti ja Arvopaperi.

  • Päivämäärä: 19.9.2018, 15.00
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Almassa tapahtuu

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

Devaaja-trainee -ohjelman päätös

Alman devaaja-traineet koodaavat oikeiden projektien parissa

Almalla devaaja-traineet tekevät samoja asioita kuin muutkin Alman kehittäjät. Vuoden 2018 ohjelma on pian paketissa ja tammikuussa haetaan jälleen toistakymmentä uutta harjoittelijaa.

Almassa tapahtuu
Lapsi_mukaan_toihin_paiva_helsinki_770x500

Almalla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää – mukana kymmeniä Alma junioreita

Kansallisena #lapsimukaantöihin -päivänä myös Alma toivotti kaikenikäiset juniorit tervetulleeksi.

Almassa tapahtuu
Etuovi_madridissa_770x370

Etuovi etäilee Madridissa

Osa Etuovi.comin tuotanto- ja kehitystiimistä tekee tällä viikolla etätöitä Madridista käsin. Lue, mistä idea lähti ja miten etätyöviikko ulkomailla käytännössä järjestyi.

Almassa tapahtuu
Monster 20 vuotta

Monster – 20 vuotta toteuttamassa uraunelmia

Rekrytointimedia Monster täytti lokakuussa 20 vuotta. Suomen Monsterin tarina alkoi jo vuonna 1998, kun Alma Media osti Jobline-nimisen palvelun liiketoimintakonseptin Ruotsista.

Almassa tapahtuu