HRx 2017

Googlen [x]:n johtaja Mo Gawdat pääpuhujana HR-alan ykkösseminaarissa!

Suomen johtava HR-alan tapahtuma HRx kokoaa 21.11. Helsingin Messukeskukseen 500 HR-ammattilaista yhteen verkostoitumaan, keskustelemaan ja inspiroitumaan alan edelläkävijöiden johdolla. Tapahtuman pääteema on teknologia ja ihmiset rintarinnan – miten tekoäly, robotiikka, analytiikka ja muut teknologiat muuttavat organisaatioidentoimintaa sekä työn tekemistä.

Ohjelman keskeisiä teemoja ovat:

• Tulevaisuuden organisaatio ja rakenteet
• Uudet, työn tulevaisuuden mullistavat teknologiat
• Digitalisaatio – käyttäytymisen ja ajattelutavan täydellinen muutos
• Kasvua tukeva HR
• Ketterä kehittäminen & suunnittelu

Tapahtumapäivä huipentuu Mo Gawdatin puheenvuoroon. Mo Gawdat on Googlen innovaatio-osaston, Google [X]: n, liiketoiminnan johtaja ja "Solve for Happy" –kirjan kirjoittaja. Viimeisen kuuden vuoden aikana Mo on ollut käynnistämässä hyvin monia Googlen aloittamia hankkeita. Googlen futuristisessa "unelmatehtaassa" on kehitelty mm. Googlen itseohjautuvia autoja sekä Project Loonia, jonka tarkoituksena on tarjota kohtuuhintainen internetyhteys kaikille ympäri maailman. Puheenvuorossaan Mo esittelee kehittämäänsä algoritmia kuinka ihmisen aivot käsittelevät iloa ja surua. Algoritmin avulla voimme ratkaista onnellisuuden! 

Esittelyvideo Mon puheenvuorosta: www.youtube.com/watch?v=YQhtLDDGD7E
 
Tapahtuman koko ohjelma: www.events.almatalent.fi/hrx/ohjelma
  • Päivämäärä: 14.11.2017, 13:00
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Tapahtumat

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

AWS_meetup (2)

Pilvipalveluiden asiantuntijat kokoontuivat Alma-talolle

Alma-talo täyttyi pilvipalveluiden asiantuntijoista tiistaina 29.8., kun Alma Media isännöi AWS User Group Finland -yhteisön elokuun tapaamista.

Tapahtumat
SuomiAreena_thumbnail

Vihapuhe, valemedia ja vastakkainasettelu

Katso kuvagalleria Alman ja Lasten ja nuorten säätiön tilaisuudesta SuomiAreenalla!

Tapahtumat
Dreams Unelmafoorumi

Kuvagalleria: Unelmia jahtaamassa

Mitä seuraa, kun noin tuhannen nuoren joukko päästetään valloilleen kauniina toukokuisena kevätpäivänä Espoossa ja tarjotaan heille kymmenittäin erilaisia työpajoja, joihin he voivat osallistua oppiakseen jotakin uutta itsestään ja tulevaisuuden unelmistaan?

Tapahtumat
ALMA_wellness_logo_thumbnail

Katso video: Alma Trail Runners liikkeessä tunturimaisemissa

Alman kolmas markkinointiammattilaisten polkujuoksukoulu huipentui 13.8.2016 tunturimaratonilla Pyhällä. Juoksijat kiitivät maaliin ylä- ja alamäkien upeissa maisemissa ja kivikkoisilla poluilla.

Tapahtumat