alma_helsinki2925_1500x370

Erikseen erinomaisia,
yhdessä ylivoimaisia

#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Avoimet työpaikat

03.03.2018

Visuaalinen journalisti Aamulehteen Tampereelle

Maksullisella journalismilla on valoisa tulevaisuus. Tule kanssamme tekemään sellaista.   

Aamulehti palkittiin viime syksynä Pohjoismaiden parhaiten suunniteltuna lehtenä, ensimmäisenä Suomessa. Muutenkin toimituksen seinät ovat jo täynnä kansainvälisiä ulkoasupalkintoja, mutta kevään remontissa saamme lisää tilaa täytettäväksesi. Voit olla infograafikko, taittava toimittaja, art director tai muu journalistinen ulkoasusuunnittelija. Tehtäväsi on visuaalisuuden keinoin auttaa lukijaa ymmärtämään maailmaa. Suunnittelemme roolisi vahvuuksiesi mukaan. Valinnanvaraa on paljon, printtitaitosta animoinnin kautta digikehitykseen. Olet ennen kaikkea itsenäinen journalisti eli hankit tietoa ja osaat myös kirjoittaa. Olet lähes epäterveellisen kiinnostunut yksityiskohdista. Visuaalisen journalistin tehtävä on vakituinen.

Toimi välittömästi. Aloitamme haastattelut heti ja palkkaamme tekijät sitä mukaa kuin löydämme. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.3.2018 klo 16 osoitteeseen rekry.almamedia.fi. Liitä mukaan muutama työnäytelinkki. Lisätietoja tehtävistä antaa vastaava päätoimittaja Jussi Tuulensuu, jussi.tuulensuu@aamulehti.fi tai 0400 707 413.

Aamulehti kasvaa verkossa voimakkaasti. Jo yli kolmannes suomalaisista netin käyttäjistä lukee verkossa Aamulehteä vähintään kuukausittain. Tampereen markkina-alueella Aamulehden tuoteperhe ja Alma Median verkosto tavoittavat viikossa 95 prosenttia ihmisistä. Maksullisella sovelluksellamme on jo yli 40 000 käyttäjää. Aamulehti kuuluu Alma Media -konsernin liiketoimintayksikköön Alma Regionsiin, joka kustantaa maakunta-, paikallis- ja kaupunkimediaa. Sen tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehden lisäksi Satakunnan Kansa ja Lapin Kansa. Myös lehtipaino- ja jakeluyhtiö Alma Manu Oy kuuluu Regions-yksikköön.

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.