Hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin tiiminvetäjä, Netello Systems Oy

Haemme uutta vetäjää loistavalle hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin tiimillemme. Joukkueessasi on sekä kokeneita osaajia että urataipaleen alussa olevia nousevia tähtiä. Sinä pystyt auttamaan heitä kaikkia loistamaan entistäkin paremmin. Teet sen esimerkkiä näyttämällä ja rinnalla seisomalla.

Olet rautaa. Olet rehellinen ja haluat ihan oikeasti auttaa asiakkaita ja työkavereitasi. Olet valmentaja, sparraaja, rinnalla kulkija. Vaadit paljon, mutta aina perustellusti. Ymmärrät myyjiä, ymmärrät asiakkaitamme (pk-yritykset) ja ymmärrät tuotannon tiimiämme, joka toteuttaa myymämme tavoitteet.

Sinulla on vuosien kokemus tuloksekkaasta hakukoneoptimoinnista ja -mainonnasta. Osaat johtaa paitsi asioita, myös ihmisiä. Olet menestymisen nälkäinen, et puutunut etkä paatunut.

Kommunikoimme asiakkaidemme kanssa paljon puhelimitse, joten on tärkeää, ettet pelkää tarttua luuriin ja keskustella erilaisten ihmisten kanssa.

Olet nopea oppimaan ja haluat pitää osaamisesi ajan tasalla – me puolestamme tarjoamme sinulle eväät, joilla voit menestyä työssäsi ja kehittää osaamistasi uudelle tasolle. Hoidat työtehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, sinulla on suunnitelmallinen ote työhösi ja kannat vastuuta projekteistasi.

 

Kerro meille:

Mitä tavoittelet?

Mikä motivoi sinua?

Mihin kykenet?

Miksi juuri sinä?

Tarjoamme sinulle todella hyvän tiimin, jota johdat menestykseen. Saat huippuammattilaisten tuen, jonka avulla saavutat tavoitteesi.

Tarjoamme hyvän korvauksen ajastasi ja osaamisestasi.

 

Millaiseen työpaikkaan olet tulossa?

Netello auttaa suomalaisia pk-yrityksiä yli 20 vuoden kokemuksella kasvattamaan omaa arvoaan ja arvostustaan. Avainosaamistamme on suunnitelmallinen verkkoliiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin kehittäminen. Olemme osa Suomen parasta mediataloa, Alma Mediaa, jossa toimimme itsenäisenä yksikkönä.

Netello on Suomen ehdotonta eliittiä mm. hakukoneoptimoinnissa. Toteutamme tuottavia verkkosivustoja ja verkkokauppoja, tuloksekasta digitaalista mainontaa ja selkeitä sisältöjä. Aktiivisina asiakkainamme on noin 300 suomalaista yritystä. Netello on parasta AAA-luokkaa myös taloudellisesti ja siksi erittäin vakaa työnantaja.

Yli 20-henkinen tiimimme kasvaa rivakasti ja kaipaa uusia huippuja. Odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

Tulet olemaan osa Netellon tiimiä, johon kuuluvat niin myyjät, web-kehittäjät, web designerit, sisällöntuottajat kuin asiakaspalvelijatkin. Palvelumme ovat alan huippuluokkaa ja tärkeää tekemistä piisaa, sillä kasvamme ennätystahtia.

Netellon työkaverit ovat aivan huipputyyppejä ja ilmapiiri hyvä. Netellolla kuunnellaan ja otetaan toiveet huomioon, jotta työmäärä ei kasva liian suureksi.” -Sonja Valkila, web-kehittäjä

Viihdyn Netellossa, koska täällä on mahtavat työkaverit ja työ on motivoivaa. Omaa työnkuvaa on myös mahdollista kehittää, ja koko ajan mennään eteenpäin.” -Veera Toikka, web designer

Olen ollut talossa yrityksen perustamisesta lähtien eli yli 20 vuoden ajan. Täällä on innostava ja kannustava työilmapiiri.” -Jukka Niemi, tuotannon johtaja

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävään! Lisätietoa paikasta saat halutessasi puhelimitse Jukka Niemieltä numerosta 050 3600 465. 

Tervetuloa - odotamme jo innolla uuden työkaverimme tapaamista!

 

 

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.