Alma Developer & Designer -ohjelma 2021

Alma Developer & Designer -haku 2021

Kasvatamme ohjelmistokehittäjien, UX- & käyttöliittymäsuunnittelijoiden sekä data- & analytiikkaosaajien joukkoa Almalla. Haemme nyt Alma Developer & Designer -ohjelmaan sekä traineita että uransa alkuvaiheessa olevia ohjelmistoalan osaajia.

 

Voit olla esimerkiksi:

 • opintojen loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut:
  Oma räätälöity trainee-ohjelma, jonka suoritettusi sinulla on mahdollisuus työllistyä Almalle vakituisesti. Harjoittelu on palkallinen ja sen kesto on 9 kk.
 • henkilö, jolla on 1–3 vuotta työkokemusta ohjelmistokehityksen parissa:
  Työllistyt suoraan vakituiseen tehtävään, mutta pääset kehittymään Alma Developer -ohjelman mukana seuraavalle tasolle. Saat kaikki ohjelmaan kuuluvat edut ja koulutukset

Yllä oleva jaottelu on suuntaa antava ja hakuprosessin aikana yhdessä mietimme sinulle sopivan roolin ja kehityspolun, joten hae rohkeasti!

Kaikki ohjelmaan osallistuvat saavat tuekseen henkilökohtaisen mentorin sekä kattavat koulutukset. Pääset osaksi oikeaa kehittäjätiimiä - tekemään töitä oikeiden projektien parissa moderneilla teknologioilla Suomen suurimpien palveluiden parissa. Työsi tuloksen näkee jopa miljoonayleisö! Vastassa sinua on noin 150 almalaisen osaavaa ja auttavainen Developer- & Designer -yhteisö.

 

Turvallinen työskentely:

Haemme uusia osaajia pääsääntöisesti Helsinkiin ja Tampereelle. Etätyöskentely kuitenkin onnistuu ja Almalla etätyöskentely onkin ollut yleistä jo ennen covid-19 pandemian alkua. Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta ja Alman oma koronatyöryhmä yhdessä tiimien esihenkilöiden kanssa ohjeistavat toimintamalleista tilanteen mukaan.

 

Mitä tarjoamme:

Digitaalinen media ja erilaiset verkkopalvelut ovat olleet Almalla tekemisen ytimessä jo vuosikymmeniä. Meillä pääsee kehittämään lukuisia tunnettuja medioita ja palveluita, kuten Iltalehti, Kauppalehti, Etuovi.com, Rantapallo.com ja Autotalli.com. Tarjoamme oikeita töitä ja mahdollisuuden kehittyä seuraavalle tasolle! Mahdollisia kehityspolkuja ovat esimerkiksi frontend, backend, pilvipalvelut, data, analytiikka, UX ja design.

 

Alma Developer & Designer -ohjelmassa:

 • saat henkilökohtaisen mentorin (almalainen devaaja tai designer)
 • osallistut yhteisiin tutustumispäiviin, workshoppeihin ja hackdayhin muiden ohjelmaan kuuluvien kanssa
 • osallistut laadukkaisiin koulutuksiin
 • pääset osaksi oikeaa kehittäjätiimiä Alman yksikössä
 • saat tueksesi lähes 600 almalaisen auttavaisen Slack-yhteisön
 • käytät moderneja työvälineitä
 • saat joustavat työajat ja mahdollisuuden etätöihin (mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn ohjelman aikana)
 • työtehtävästä riippuen mahdollisuus esimerkiksi työnantajan kustantaman AWS tai GCP -sertifikaatin suorittamiseen
 • saat ison konsernin edut kuten lounas- ja kulttuurietu

 

Teknologiamme:

Almassa on käytössä pitkälle automatisoidut kehitystyövälineet ja -ympäristöt. Käytössä on modernit teknologiat, kuten JavaScript & TypeScript, Golang, Kotlin, Java ja Python. Eri tietokannat ja big data -työkalut ovat myös tärkeässä roolissa. Käytössä on myös Amazonin ja Googlen pilvipalvelut, jonne myös Github:ssa sijaitsevat lähdekoodin muutokset viedään automatisoidusti Continuous Integration -työkalujen, kuten Github Actions tai AWS CodePipeline avulla. Teknologiat vaihtelevat tuotteittain ja pääset itse vaikuttamaan, mitä teknologioita käytät missäkin projektissa. Voit lukea lisää käyttämistämme teknologioista osoitteessa almamedia.dev/teknologiat. Käyttökokemusta ja käyttöliittymiä suunnitellaan pitkälti käyttäen Figma-työkalua, joka mahdollistaa toiminnallisuuksien nopean prototyyppaamisen ja helpon yhteistyön frontend-kehittäjien kanssa. Lisäksi käytössä on Affinityn ja Adoben tuotteita. Design-päätöksiä voidaan validoida oikeilla käyttäjillä esimerkiksi analytiikan ja A/B-testauksen kautta.

­­

Hae tehtävään viimeistään 7.2. mennessä, mutta ole nopea! Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa kun löydämme sopivia kandidaatteja. Ohjelman tarkempaan esittelyyn pääset täältä:
https://almamedia.dev/2021/

 

Lisätietoa ohjelmasta antaa:

Kira Soini, Employee Experience, HR kira.soini@almamedia.fi puh. 0405367107 

 

Sinä valitset, millä polulla haluat kehittyä - me autamme kasvamaan seuraavalle tasolle!

 

Tutustu Alman devaajiin osoitteessa https://almamedia.dev ja Almaan https://www.almamedia.fi/.

 

Seuraa Alma Developers somessa:
https://twitter.com/AlmaDevelopers
https://www.instagram.com/almadevelopers/

 

#almaspirit
#rohkeuskasvaa
#almadevelopers

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Sinustako uusi almalainen?

Alma on monipuolinen ja kiinnostava työnantaja. Meillä on monenlaisia tehtäviä tarjolla ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Almalla työskentelee mm. myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia, digikehittäjiä, toimittajia ja muita asiantuntijoita. Voit tutustua lisää Almaan, liiketoimintaamme ja brändeihimme täällä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Lähetä meille avoin hakemus ja kerro, minkälaiset tehtävät sinua kiinnostavat. Seuraamme hakemuksia aktiivisesti ja olemme hakijoihin yhteydessä, jos sopiva paikka aukeaa.

Almalla töissä

Videoilla almalaiset kertovat eri teemojen kautta, millaista Almalla on olla töissä.

Tuotteet ja palvelut

Osaaminen

Työyhteisö ja kollegat

Vastuullisuus

Kulttuuri

Johtaminen

 

Alman rekrytointiperiaatteet

Rekrytointiperiaatteidemme tavoitteena on tukea Alman kestävää kasvua. Rekrytoimme Almassa osaamista ja halua kasvaa. 

Noudatamme rekrytoinneissa yhtiön eettistä ohjetta sekä yhdenvertaisuuden, tasa-arvoisuuden ja monimuotoisuuden periaatteita. Seuraamme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon toteutumista säännöllisillä henkilöstökyselyillä. Valmennamme esimiehiä toimimaan ammattimaisesti rekrytointitilanteissa. 

Alma Median HR osallistuu kaikkiin rekrytointeihin varmistaen, että rekrytoinneissa noudatetaan yhteisesti sovittuja prosesseja. Käytämme rekrytoinneissa soveltuvuusarviointeja, jolloin yhteinen näkemys työtehtävään sopivuudesta muodostuu sekä työnhakijalle että Almalle. Rekrytoidessa teemme valintapäätökset perustuen osaamiseen, soveltuvuuteen ja kasvupotentiaaliin.

Alma Media suojaa työnhakijoidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

Töissä Almalla

Tarjoamme työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia ja kannustamme henkilöstöä rakentamaan uraansa Almalla. 

Alman tarkoitus on kestävän kasvun kiihdyttäminen. Tahdomme rakentaa kasvuympäristön henkilöstöllemme tarjoamalla innostavan ympäristön jatkuvalle oppimiselle. Järjestämme kasvua tukevia valmennuskokonaisuuksia ja panostamme henkilöstön yhdessä oppimiseen ja osaamisen jakamiseen järjestämällä mm. mentorointiohjelmia, sisäisten valmentajien valmennuksia, osaamistyöpajoja ja teematapahtumia. 

Almalaisessa kasvuympäristössä jokainen on oman ammatillisen kasvunsa arkkitehti.  Kannustamme työntekijöitämme aktiivisesti hakeutumaan työkiertoon ja tarttumaan Almalla avautuviin uusiin uramahdollisuuksiin. Kehitämme pitkäjänteisesti esimiestyötä valmennuksin ja rakentaen kansainvälistä esimiesverkostoa, jonka puitteissa jaamme parhaita johtamisen käytäntöjä.