Rekry_cover_1170x650

Avoimet työpaikat

15.04.2019

Aluepäällikkö Autotalli.com- palveluun

Alma Mediapartners Oy on ketterä ja kehittyvä asunto- ja autoalan verkkopalveluliiketoimintaan keskittynyt yritys. Brändimme Autotalli.com, Etuovi.com, Vuokraovi.com ja Gofinland tarjoavat haastavia ja monipuolisia töitä dynaamisten verkkopalveluiden parissa.Olemme osa Alma Media –konsernia.

Haemme ALUEPÄÄLLIKKÖÄ Autotalli.com palvelun myyntiin 

Autotalli.com on verkkopalvelu, josta asiakkaat löytävät sekä käytetyt että uudet autot luotettavilta autoliikkeiltä ja yksityisiltä myyjiltä.

ALUEPÄÄLLIKKÖNÄ
vastaat Autotalli.com -verkkopalvelun myynnistä sekä uusille että nykyisille autoliikeasiakkaille.Toimit aktiivisesti ja itsenäisesti asiakkaiden kanssa. Työviikkosi sisältää runsaasti tavoitteellisia asiakaskäyntejä ja puhelinkontakteja. Olet osa tiimiä, joka vastaa Autotalli.com -kasvutavoitteiden toteutumisesta. Työpisteesi on Tampereen keskustassa ja tehtävä edellyttää matkustamista.

Tarjoamme sinulle aktiivisen tiimin tuen sekä myyntiä tukevat laadukkaat työkalut. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme yksi parhaista autokaupan asiakasratkaisujen tuottajista. Tehtävässä pääset näköalapaikalle autoalan erikoismediaan ja saat myytäväksesi tuoteratkaisuja, joilla voimme auttaa asiakasta heidän omassa liiketoiminnassa.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on kokemusta ja näyttöjä myyntityöstä sekä asiakastarpeisiin perustuva myyntitapa. Etsimme aktiivista ja aidosti myynnillisistä haasteista nauttivaa ammattilaista, joka motivoituu tuloksen tekemisestä. Itsenäinen työote, myyntinälkä, kyky vakuuttavaan ja jämäkkään myyntiprosessin läpivientiin sekä taito verkostoitua kuuluvat sinun ominaisuuksiin. Taustallasi on esim. kaupallinen koulutus ja media- tai autoalan tuntemus on etu, mutta ei välttämättömyys. 

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha Vuorikallas p. 050-4381044.Täytä hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 30.4. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 
Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.