Rekry_cover_1170x650

Avoimet työpaikat

01.02.2019

Myyntipäällikkö Valkeakosken ja Janakkalan Sanomiin

Myynnin ammattilaisista koostuva tiimimme kaipaa vahvistusta.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen myynnistä ja markkinoinnista innostuvaa myyntipäällikköä.

Tehtävässä pääset suunnittelemaan markkinointikokonaisuuksia yhdessä yrityspäättäjien kanssa. Vastuullasi ovat valmiin asiakassalkun kehittäminen, pitkäaikaisten asiakkuuksien hoitaminen ja uusasiakashankinta. Tuotesalkussasi ovat vahvat paikalliset printti- ja digimediat, nykyaikaiset mainosratkaisut Alma Median valtakunnallisessa verkostossa sekä video- ja sisältömarkkinointiratkaisut. Työssäsi näkyvät vahvasti Valkeakosken Sanomat ja Janakkalan Sanomat. 

Odotamme sinulta aktiivista ja itsenäistä otetta myyntityöhön ja kiinnostusta markkinointia kohtaan. Idearikkaalla ja rohkealla asenteella autat asiakkaitasi menestymään tarjoamalla heille toimivampaa mainontaa. Innostut helposti uudesta ja koet digitaalisen ympäristön luonnolliseksi itsellesi. Toivomme sinulta myynnillistä osaamista ja soveltuvaa kaupallista tutkintoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva tulevaisuuden tekijä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen paikan organisaatiossa, jossa pääset kehittämään itseäsi ammatillisesti. Almalaiset ympäri Suomen ovat tukenasi ja pääset verkostoitumaan yrityselämän toimijoiden kanssa. Alma Media konsernina mahdollistaa myös etenemisen uralla. Meillä on kiva olla!

Tartu tilaisuuteen! Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 24.2. mennessä osoitteessa rekry.almamedia.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Marjaana Vilponen: marjaana.vilponen@almamedia.fi tai p. 050 413 3914, ti 5.2., ma 11.2. ja ma 18.2. klo 16-17.


#almaspirit
#rohkeuskasvaa

Alma Consumer on Alma Median kuluttajaliiketoiminnan ydin. Alma Consumer julkaisee valtakunnallista uutismedia Iltalehteä, alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallis- ja kaupunkilehtiä. Lisäksi yksikkö tarjoaa digitaalisia kuluttajapalveluita life-styleen, matkailuun, ruoanlaittoon ja seuranhakuun. Alma Consumeriin kuuluu myös Alma Manun lehtipaino- ja jakeluliiketoiminta.


Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.