Rekry_cover_1170x650

Avoimet työpaikat

29.01.2019

Kesätoimittajia Iltalehden uutis- ja viihdeosastoille

Kesätoimittajia uutis- ja viihdeosastoille

Täydennämme kesävahvuuttamme, minkä ansiosta sinulla on yhä mahdollisuus päästä kesäksi töihin joko uutis- tai viihdetoimitukseen!

Voit olla etsimämme henkilö, jos janoat päästä tekemään Suomen mielenkiintoisimpia uutisia ja puheenaiheita, osaat kertoa tarinan lukijaa kiinnostavasti kaikissa kanavissa ja sinulla on vahva näkemys digitaalisen uutisoinnin vaatimuksista.

Kun puhutaan jatkuvasta uutisnälästä ja pistämättömästä uutisnenästä, tunnistat itsesi. Poimit mielelläsi erityisesti valtakunnallisia uutisvoittoja ja motivoidut yhtä lailla juttukeikoista kuin tiivistahtisesta deskityöstä toimituksessa. Osaat avata päivän uutisten merkityksen lukijan arjessa, esiinnyt tarvittaessa luontevasti myös kameran edessä, etkä kavahda radiouutisten lukemista. Toimit juttukeikalla nykypäivän mallin mukaisesti: kuvaat juttusi itse ja välität kiinnostavat uutiskärjet nopeasti julkaistavaksi. Tunnet myös sosiaalisen median lait ja löydät jutuista some-ystävälliset yksityiskohdat. Juttusi kiinnostaa ja puhuttaa!

Jos haet viihdetoimitukseen, olet kiinnostunut viihteen ilmiöistä, katsotuista tv-ohjelmista, julkkiksista ja heidän kuulumisistaan. Olet kotonasi sosiaalisessa mediassa ja haluat selvittää, mitä kiinnostaville ihmisille kuuluu.

Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mutta jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaihin 17.2.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa julkaisupäällikkö Tuukka Matilainen (044 509 6120).

Iltalehti.fi on suuri suomalainen uutis- ja lifestyle-media. Tavoitamme valtakunnallisesti yli 3,3 miljoonaa suomalaista joka kuukausi. Olemme osa Alma Consumer -yksikköä, joka julkaisee valtakunnallisen uutismedian Iltalehden lisäksi alueellisia medioita Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa sekä useita paikallis- ja kaupunkilehtiä.

Hae nyt

Miksi hakea Almalle? Katso kolmen almalaisen #kolmepointtia!

Daniel, avainasiakaspäällikkö

Ari, Solution Architect

Henni, tuottaja

Katso lisää videoita Youtubesta


Avoimien työpaikkojen vahtipalvelu

Etkö löytänyt sinulle sopivaa työtä avoinna olevista paikoista? Ei hätää! Etsimme jatkuvasti erilaisia osaajia. Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoinna toiveitasi vastaavaa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Avoimen hakemuksen jättämisen yhteydessä voit tilata sähköpostiisi Alma Mediassa avoimeksi tulevat työpaikat valitsemiesi kriteereiden mukaisesti. Jos haluat muokata jättämääsi hakemusta tai liittää sen sinua kiinnostaviin työpaikkoihin, kirjaudu sisään palveluun saamillasi tunnuksilla. Voit poistaa vahtipalvelun käytöstä milloin haluat. Avoimet hakemukset ovat voimassa 12 kuukautta.

Unohditko salasanasi? Tilaa uudet tunnukset täältä.